2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim ikizlerim 8. aylarindalar hala oturamiyorlar hatta biri sırtını hiç tutamıyor . 34 haftalık doğmuşlardı normal mi yeni yeni donmeye başladılar kolları altında kaliyir ama
Canım çocuklarını hiçbir çocukla kıyaslama bide onlar ikiz diğer bebeklerden 1,5 ay önce doğdular benim 2.çocugum ve ikisi birbirinden çok farklılar sağlıklı olsunlar da bazı şeyleri geç yapsalar da olur

Kızlar oğlum zararlara başladı dün abisinin yatağının yanındaki prizden fişi çekmiş parmağını prize sokmaya çalışırken yakaladım aklım çıktı bugün de odada uyurken bıraktım mutfağa yemek yapmaya gittim koridora bir çıktım benim minik yaramaz duvardaki modemi sökmüş oturmuş başına kablosunu kemiriyor artık hiç yalnız bırakmaya gelmiyor sanırım sessiz zararcı olacak bu oğlum

haklısın canim bazen duyuyorum cevreden ay geç kaldı ayy gelişmediler vs vs doktora götür neden oturmuyor bi sorunlarımı var diyorlar korktum ben de

Eyvah eyvah senin ki fena olacak sessiz atın çiftesi pek olurmuş :)

Koltukta tutamıyoruz artık bizde. Yere pamuk yorgan serdim. Üzerinde surunuyor bir sonraki aşama emekleme herhalde. Nereye koyarsam koyayım koltuğun etiketine gidiyor. Kiyafetylerin oyuncakların kendisiyle değil etiketleriyle oynuyor, ağzına sokuyor. Etiketci çıktı benim kiz:))) yüz üstü yatarken yapıyor kakasini. Bana çok ilginç geliyor. Sırt üştüyse bile yüz üstü dönüyor öyle yapıyor. Ya daha kolay geliyor ya da poposuna değmesin diye bu yolu tercih ediyor:)) bu bebekler bir alem:)))

Bizimki dönmüyo tulumda ayakları da içinde oldugu için ama gece kullanmaym o zaman bende en iyisi
Sen napıosun canım melisa nasıl kac gündür okuyorum yazamadm misafirim vardı yatılı teyzemler geldi
Ay öyle nasıl uyuyo kız bizimki manyak fibi yatıyo bi sağ bi sol bi yüzüstü :))) efsane valla kuzum delirmek üzereyim gece 12lere çıktı bi anda uykusu ama ağla ağla bi hal oluyo. Sen nasılsın? Eşin geldi mi? Ay yatılı misafir mi evde biri kalınca kafayı yiyorum ben

Ondan dedimya sana geçmiş olaun diye:))) benimki tv ünitesine çıkmaya çalışıyo off

Ben 2 aylıkkeb başladım yere brakmaya ve oyun halısının çok faydasını gördük evde tekken hep yerdeydi biri geldimi kucaktan indirmiyolar zaten sinir oluyorum bırakın az özgür olsun diyorumda nafile

Bende farkettim son 1 haftadır kaka yapmada zorlanıyor kabız gibi huzursuzluk yaptığınıda biliyorum bıraktım dün vermedim artık

Ah kuzum bitanede benim başımda 2 dk odasan çıkıyorum masanın altından topluyorum bi çıkıyorum döönüyorum hole kadar gelmiş mermeri yalıyor

haklısın canim bazen duyuyorum cevreden ay geç kaldı ayy gelişmediler vs vs doktora götür neden oturmuyor bi sorunlarımı var diyorlar korktum ben de
Canım benimkide 8 aylık olacak tam desteksiz oturmuyor ama yerinde durmuyor mesela bizimkide 3 hafta erken doğdu. Hiç kıyaslama yapma kapa kulaklarını çevreye hiç bi çocuk aynı olamaz. Ben artık oturmadan yürücek heralde diye düşünüyorum

Kızımında uykusu fena oluyor kaç gecedir okadar cok uyanıyorki umarım abisine çekmez.. tatlı şeyleri seyiyor sebze hiç yemiyor. Allahtan emiyor diyorum yoksa nerden alıcaktı besini.. oğlum emmedi ama iştahlı bi bebekti ne versem yerdi..

Bu arada spora başladım dün cocukları babaya bırakıp gittim umarım pes etmez de bende kilo verebilirim.. heryerim ağrıyor :) cabucak kilolarım gitsin azcık kendime geliyim

Ben bizim bebeleri heo benzetiyordum zaten bizimki de etiketçi. Oyuncağı bırakıp etiketiyle oynuyor) hele bir de hirkamin falan o kitap gibi buyuk ve uzun ic etiketini bulduysa değme keyfine)

Cok gecmis olsun canım rabbim sifa versin

:))) bizimde bu gece bi felaketti gercekten yattım kalktm sabah oldu resmen.
Eşim geldi canım iyiyiz çok şükür.
Yatılı misafirim vardı aynen canım Allah tan kuzenim vardıda beni kaldırmadı kendi halletti sagolsun ama illaki yoruluyosun
Bide iş yerinde eşime bakan bi bayan cıktı kafayı yicem sıkıntıdan yüzüm hep sivilce içinde bayadr bakıyomus eşimin arkadası fark etmiş sigara içilen bölümde karşılaşıyolar tüm gün eşime dedim sakın bi hata yapma affı olmaz dedim saçmalama falan diyo ama nefsine yenilmez umarm
Senin eşin geldi mi bu arada canım?

Benimki de etiket yalayan hatta emzik yerine koyanlardan :) ben yere bırakamadığım için daha az hareket öğrendik belki ama bırakılmıyor ki ya çok kusuyor , mideye bir baskı oldumu hop hepsi dışarda zaten normalde kusmaya devam yani bizim

Slm temmuz anneleri uzun bir süre yazamadım umarım hem bebişler, hemde sizler iyisinizdir. benim kız elhamdülillah çok iyi ama maalesef ben sürekli hastalanıyorum.. en son aralıkta yazmışıö o süreden beri bir türlü düzelenedim.. her ay şiddetli gribal enfeksiyon oluyorum ve toparlanamıyorum.. sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum.. bu nedenle artık sütüm de yok denecek kadar azaldı ama ben yinede vermeye çalışıyorum...eşimle ben arasında sürekli git- gel pozisyonunda hastalığımız.. ama mucize gibi bu süreçte kızım hiç hastalanmadı MaşaAllah..bugün itibariyle 7 aylık olduk..herşey yolunda sıkıntımız, pütürlü şeyleri yemiyor illa püre şeklinde olacak.. ne yapmalıyım??

Gecmis olsun. Kan degerlerine baktin mi? Takviye vitaminler belki fayda saglar size belki bir eksikliginiz vardir esinle. Aman bebegin hasta olmasin biz 6.ayını hastaliklarla gecirdik, hâla kurtulduk diyemeyiz. Allah şifa versin tüm hastalara..
Pütürlu yeme konusu bizde de oyle. Mesela elimle kucuk bi çimdik peynir versem yiyor ama karisimlarin icindeki puturleri tek tek tükürüp oguruyor.. yada pirinç ayni sekilde elimden yiyor, corbada yemiyor.. mecbur blendarlamaya basladim, hoş zaten boylede fazla yemiyor tatlilara alismis hanfendi...

Bugun emeklemeye tam olarak başladı kızım ❤ Ayy ben cok duygulandim gözumün önunde an an büyüyor Dün gibi hersey..
Sirada dişimiz var beyazlik var gibi ama bakalim ne zmana cikacak.
Hayırlı olsun annesi demiştim yakında emekler diye :) bizimkinde caba var ama popoyu kaldıramıyor tembel kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…