Canım çocuklarını hiçbir çocukla kıyaslama bide onlar ikiz diğer bebeklerden 1,5 ay önce doğdular benim 2.çocugum ve ikisi birbirinden çok farklılar sağlıklı olsunlar da bazı şeyleri geç yapsalar da olurkızlar benim ikizlerim 8. aylarindalar hala oturamiyorlar hatta biri sırtını hiç tutamıyor . 34 haftalık doğmuşlardı normal mi yeni yeni donmeye başladılar kolları altında kaliyir ama
haklısın canim bazen duyuyorum cevreden ay geç kaldı ayy gelişmediler vs vs doktora götür neden oturmuyor bi sorunlarımı var diyorlar korktum ben deCanım çocuklarını hiçbir çocukla kıyaslama bide onlar ikiz diğer bebeklerden 1,5 ay önce doğdular benim 2.çocugum ve ikisi birbirinden çok farklılar sağlıklı olsunlar da bazı şeyleri geç yapsalar da olur
Eyvah eyvah senin ki fena olacak sessiz atın çiftesi pek olurmuş :)Kızlar oğlum zararlara başladı dün abisinin yatağının yanındaki prizden fişi çekmiş parmağını prize sokmaya çalışırken yakaladım aklım çıktı bugün de odada uyurken bıraktım mutfağa yemek yapmaya gittim koridora bir çıktım benim minik yaramaz duvardaki modemi sökmüş oturmuş başına kablosunu kemiriyor artık hiç yalnız bırakmaya gelmiyor sanırım sessiz zararcı olacak bu oğlum
Melisayla kıyaslama hiç bebeğini kuzum ben bir afacan yetiştiriyorum çünkü
Ay öyle nasıl uyuyo kız bizimki manyak fibi yatıyo bi sağ bi sol bi yüzüstü :))) efsane valla kuzum delirmek üzereyim gece 12lere çıktı bi anda uykusu ama ağla ağla bi hal oluyo. Sen nasılsın? Eşin geldi mi? Ay yatılı misafir mi evde biri kalınca kafayı yiyorum benBizimki dönmüyo tulumda ayakları da içinde oldugu için ama gece kullanmaym o zaman bende en iyisi
Sen napıosun canım melisa nasıl kac gündür okuyorum yazamadm misafirim vardı yatılı teyzemler geldi
Ondan dedimya sana geçmiş olaun diye:))) benimki tv ünitesine çıkmaya çalışıyo offSimdi ne desem bilemedim ama benim kız yerinde durmuyor böyle olacagi belliydi daha 3 günlüktü emerken ayaklarini kolllarima kenetliyordu :)
Benimki daha kanepeye tirmanmiyor ama ayakta tutuyorum kanepeye yasliyorum dusuyor duramiyor.
Ben yurumeye baslayinca ne yapacagim kara kara dusunuyorum :-/
Ben 2 aylıkkeb başladım yere brakmaya ve oyun halısının çok faydasını gördük evde tekken hep yerdeydi biri geldimi kucaktan indirmiyolar zaten sinir oluyorum bırakın az özgür olsun diyorumda nafileOnun cok etkisi var bende birakmadim korkumdan hep kanepedeydi yada yatagimin üstunde yere bi biraktim geri geri gitti sonra ileri :)
Amann hepsidr yuruyecek ama öyle ama böyle hic önemi yok yani önce yapmis sonra yapmis yeter ki yapsin :)
Bende farkettim son 1 haftadır kaka yapmada zorlanıyor kabız gibi huzursuzluk yaptığınıda biliyorum bıraktım dün vermedim artıkBenim kız biraz da hassas galiba biraz da ondan çok etkileniyor olabilir.ben kan damlasını da vermiyorum.iki kez farklı günlerde denedim.o gün ve ertesi günü uyku nedir bilmedi.hiç uyumadı.sürekli ıkındı.tısırdadı.resmen bitirdi beni.tövbe dedim kan ilacına.bazı bebekler çok hassas oluyor benimkiler hep öyle oldu.
Ah kuzum bitanede benim başımda 2 dk odasan çıkıyorum masanın altından topluyorum bi çıkıyorum döönüyorum hole kadar gelmiş mermeri yalıyorKızlar oğlum zararlara başladı dün abisinin yatağının yanındaki prizden fişi çekmiş parmağını prize sokmaya çalışırken yakaladım aklım çıktı bugün de odada uyurken bıraktım mutfağa yemek yapmaya gittim koridora bir çıktım benim minik yaramaz duvardaki modemi sökmüş oturmuş başına kablosunu kemiriyor artık hiç yalnız bırakmaya gelmiyor sanırım sessiz zararcı olacak bu oğlum
Canım benimkide 8 aylık olacak tam desteksiz oturmuyor ama yerinde durmuyor mesela bizimkide 3 hafta erken doğdu. Hiç kıyaslama yapma kapa kulaklarını çevreye hiç bi çocuk aynı olamaz. Ben artık oturmadan yürücek heralde diye düşünüyorumhaklısın canim bazen duyuyorum cevreden ay geç kaldı ayy gelişmediler vs vs doktora götür neden oturmuyor bi sorunlarımı var diyorlar korktum ben de
Ben bizim bebeleri heo benzetiyordum zatenKoltukta tutamıyoruz artık bizde. Yere pamuk yorgan serdim. Üzerinde surunuyor bir sonraki aşama emekleme herhalde. Nereye koyarsam koyayım koltuğun etiketine gidiyor. Kiyafetylerin oyuncakların kendisiyle değil etiketleriyle oynuyor, ağzına sokuyor. Etiketci çıktı benim kiz:))) yüz üstü yatarken yapıyor kakasini. Bana çok ilginç geliyor. Sırt üştüyse bile yüz üstü dönüyor öyle yapıyor. Ya daha kolay geliyor ya da poposuna değmesin diye bu yolu tercih ediyor:)) bu bebekler bir alem:)))
Cok gecmis olsun canım rabbim sifa versinMeraba kizlar. Capa uni Hastanesi'nde randevumuz vardi tahlilleri gosterdik. Kan tahlillerini normal buldu dr ama akciger rontgenini yeniledik. Biraz enfeksiyon varmiş hâla toz ilac verdi. Alerji bolumune sevk etti ama taaa temmmuza randevu verdi nerdeyse dogumgunundenapcaz bilmiyorum... Birde ter testi istedi ona moralim bozuldu. Kistik fibrozis hastaligi icin isteniyormuş. Henuz yaptiramadik ama yaptircam inşallah temiz cikar.. agzimizda pamukcuk, totomuzda mantar varmiş(aylardir gecmeyen kizariklik vardi) kremler yazdi hayirlisi bakalim hastalik bir geldi pir geldi
:))) bizimde bu gece bi felaketti gercekten yattım kalktm sabah oldu resmen.Ay öyle nasıl uyuyo kız bizimki manyak fibi yatıyo bi sağ bi sol bi yüzüstü :))) efsane valla kuzum delirmek üzereyim gece 12lere çıktı bi anda uykusu ama ağla ağla bi hal oluyo. Sen nasılsın? Eşin geldi mi? Ay yatılı misafir mi evde biri kalınca kafayı yiyorum ben
Slm temmuz anneleri uzun bir süre yazamadım umarım hem bebişler, hemde sizler iyisinizdir. benim kız elhamdülillah çok iyi ama maalesef ben sürekli hastalanıyorum.. en son aralıkta yazmışıö o süreden beri bir türlü düzelenedim.. her ay şiddetli gribal enfeksiyon oluyorum ve toparlanamıyorum.. sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum.. bu nedenle artık sütüm de yok denecek kadar azaldı ama ben yinede vermeye çalışıyorum...eşimle ben arasında sürekli git- gel pozisyonunda hastalığımız.. ama mucize gibi bu süreçte kızım hiç hastalanmadı MaşaAllah..bugün itibariyle 7 aylık olduk..herşey yolunda sıkıntımız, pütürlü şeyleri yemiyor illa püre şeklinde olacak.. ne yapmalıyım??
Hayırlı olsun annesi demiştim yakında emekler diye :) bizimkinde caba var ama popoyu kaldıramıyor tembel kızBugun emeklemeye tam olarak başladı kızım ❤ Ayy ben cok duygulandim gözumün önunde an an büyüyor Dün gibi hersey..
Sirada dişimiz var beyazlik var gibi ama bakalim ne zmana cikacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?