2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

book thief geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle bir anı yaşamazsın dinlen evde bol bol bu zamanları böyle atlatacağız Napalım bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da

Napsınlar idare etcekler. Anayız biz ana :))) şaka bi yana gerçekten olmasalar e şey götürürdü heralde :))

Çok geçmis olsun canim ben de bunu sormak için açtım sayfayı senin mesajini gördüm.başından beri bende de var bu enfeksiyon.

Geciremedim birtürlü.su içemiyorum aşırı bulantidan dolayı.az önce konuştum dr la.antibiyotik verdi.idrar kültürüne de bakalım dedi.ciddi bişey mi bu hamilelikte?ilk hamileliğim bilmiyorum bu yuzden de korkmaya başladım

Tedavi edilmesi şart erken Doğum riski demek en başta bide Allah korusun bebeğe geçme ihtimali var bunu düşünmek bile istemiyorum. İlk gebeliğimde 30. Haftada çıktı Doğum yaptığım güne kadar ilaç kullandım geçmedi . Dr bebeğinin suyu iyi olmasa bebeğini kaybederdin dedi ama gebeliğim başladı ben hep günde en az 2,5 litre su içtim. Bundada içiyorum . Ne yapacağımı şaşırdım.

Canim leke camur gibiydi kan gibi oldu ama cok az oldu sonra kahverengiye dondu cok sukut 2 gundur yok.herhangi bel kasik agrimda yok sadece igne yapilan popo sizliyor o kdar
Anladım canım inşallah bebeklerimiz iyidir dua edelim birbirimize

Napsınlar idare etcekler. Anayız biz ana :))) şaka bi yana gerçekten olmasalar e şey götürürdü heralde :))
Haklısın canım ben biraz titiz bi insanım eğer eşimde derli toplu insan olmasaydi vay halimize biraz daha bebek büyüsede bende evimle ilgilensem özledim valla :) ise de gitmiyorum biraz sıkıldım aslında ama 22 sinde başlıyorum nöbet e biraz kafam dağılır artık

Valla ben ayrıldım hamile olduğumu öğrenince. Daha önce kaybım olunca bunda risk almak istemedim. Benim keyfim yerinde iş yapmayı hiç özlemedim:) ama gezme özledim çok özledim

Kızlar bulantısı birden kesilen var mı
9. Haftanın başında kusmalarım başladı yazmıştım buraya ama 3 gün sürdü geçti canım yediklerimden midem hassaslaşmış o günler demekki.. sonra kesildi yine Yani başından beri hiç bulantım olmadı hala yok desem yeridir. Sadece kokulara hassasiyetim var tiksinme var o kadar. Noldu ki birden kesilince ne oluyormuş

Bilmiyorum ki dün sabah hafifti bugün Yok gibi bende merak ettim. Azaldı bende yavaş yavaş

Merhaba tatlı hamişler
dün doktoruma uğradım muayene olmadım ayak üstü konustuk. aksamları karın agrım sanırım gaz sancım oluyor alabileceğim zararsız bir ilaç var mı dedim. aylık muayenede egzersiz belirleriz ben ilaç vermiyorum dedi.
daha önce topikte ejderhalar vardı isimlerini hatırlayamadım. naptınız kızlar durum ne ? ilaç alan arkadaslar ne ise bana da tavsiye edebilir mi please bide 1 ay bebişi görmek için çok değil mi yav ? kolları çıktı yavrumun

Bilmiyorum ki dün sabah hafifti bugün Yok gibi bende merak ettim. Azaldı bende yavaş yavaş
Ay ödümü kopardın. Yok ya iyi ki de bulanmıyor kusmak çok kötü sürekli çekenlerin Allah yardımcısı olsun. Ama bende de bu aralar durup dururken ağlama isteği var çok duygusalım

Kızlar bayadır giremedim.geçen cumartesi kontroldeydik.şimdi hiç bişey hissetmediğim için acaba hala benimle mi diye düşünüyordum eşim kızıyordu.ultrasona girdik.Allam bir bebek.yani resmen olmuş bu çok şaşırdım.her tarafı ayrı onuyo.eli kolu vücudu hehe.çok garip hissettim.bu kadar minik bişi bu kadar hareket eder mi ya.kızmıdır erkekmidir acep

Ayni seyi yasadik cnm, Rabbim korusun bebislerimizi ins. dikkat et kendine

Canım azmış bak sen suyu ihmal etme gecer inşallah

gözün aydın canım korktuğun gibi olmamış bol bol dinlen benim işyerimde iki arkadaş hep kanamayla dinlenerek geçirdi hamileliğini şimdi biri doğum iznine ayrıldı biri de 7. ayına girecek Allah ın izniyle bişey olmaz inşallah

Kızlar bulantısı birden kesilen var mı
Benim öğrendikten sonra 10 gün boyunca her sabah uyandığımda kısa süreli mide bulantısı oluyordu hemen kahvaltı yapamıyordum ama 3 gündür sabah bulantısıda bitti şimdi kaşık sancısı ve gaz problemiyle uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…