Napsınlar idare etcekler. Anayız biz ana :))) şaka bi yana gerçekten olmasalar e şey götürürdü heralde :))Bende elimi birşey e sormuyorum arada yemek yapiyorum kardeşim yanımda 1 aydır eşimle hallediyorlar raporluyum bir aydır ise de gitmiyorum :) eşler büyük destek Allah razı olsun onlardan eşim yazık kendi utuluyor genelde pantolonları
İnşallah canım. Bakalım biz ne zaman yaptırcaz. Bundan sonrada cinsiyete heyecanlanırız:)Insallah hepimizin iyi cikar. Carsamba gunu gidecegim 12+1 olacagim.
kirmiziydi sonra kahverengiye döndüSenin de kirmizi miydi? Kirmizi olusu beni endiselendirdi.
Çok geçmis olsun canim ben de bunu sormak için açtım sayfayı senin mesajini gördüm.başından beri bende de var bu enfeksiyon.Kızlar moralim çok bozuk. Tahlil sonuçlarımı göstermeye gittim Dr idrarında enfeksiyon var çok az seviyede ilaç vermicem bol su iç dedi. İlk gebeliğimde ilerleyen haftalarda olmuştu çok çektim. Ya geçmezse . Bebeğime bişey olur mu. Çok korkuyorum su içiyorum sürekli .
Tedavi edilmesi şart erken Doğum riski demek en başta bide Allah korusun bebeğe geçme ihtimali var bunu düşünmek bile istemiyorum. İlk gebeliğimde 30. Haftada çıktı Doğum yaptığım güne kadar ilaç kullandım geçmedi . Dr bebeğinin suyu iyi olmasa bebeğini kaybederdin dediÇok geçmis olsun canim ben de bunu sormak için açtım sayfayı senin mesajini gördüm.başından beri bende de var bu enfeksiyon.
Geciremedim birtürlü.su içemiyorum aşırı bulantidan dolayı.az önce konuştum dr la.antibiyotik verdi.idrar kültürüne de bakalım dedi.ciddi bişey mi bu hamilelikte?ilk hamileliğim bilmiyorum bu yuzden de korkmaya başladım
Anladım canım inşallah bebeklerimiz iyidir dua edelim birbirimizeCanim leke camur gibiydi kan gibi oldu ama cok az oldu sonra kahverengiye dondu cok sukut 2 gundur yok.herhangi bel kasik agrimda yok sadece igne yapilan popo sizliyor o kdar
Haklısın canım ben biraz titiz bi insanım eğer eşimde derli toplu insan olmasaydi vay halimize biraz daha bebek büyüsede bende evimle ilgilensem özledim valla :) ise de gitmiyorum biraz sıkıldım aslında ama 22 sinde başlıyorum nöbet e biraz kafam dağılır artıkNapsınlar idare etcekler. Anayız biz ana :))) şaka bi yana gerçekten olmasalar e şey götürürdü heralde :))
Valla ben ayrıldım hamile olduğumu öğrenince. Daha önce kaybım olunca bunda risk almak istemedim. Benim keyfim yerinde iş yapmayı hiç özlemedim:) ama gezme özledim çok özledimHaklısın canım ben biraz titiz bi insanım eğer eşimde derli toplu insan olmasaydi vay halimize biraz daha bebek büyüsede bende evimle ilgilensem özledim valla :) ise de gitmiyorum biraz sıkıldım aslında ama 22 sinde başlıyorum nöbet e biraz kafam dağılır artık
9. Haftanın başında kusmalarım başladı yazmıştım buraya ama 3 gün sürdü geçti canım yediklerimden midem hassaslaşmış o günler demekki.. sonra kesildi yine Yani başından beri hiç bulantım olmadı hala yok desem yeridir. Sadece kokulara hassasiyetim var tiksinme var o kadar. Noldu ki birden kesilince ne oluyormuşKızlar bulantısı birden kesilen var mı
Bilmiyorum ki9. Haftanın başında kusmalarım başladı yazmıştım buraya ama 3 gün sürdü geçti canım yediklerimden midem hassaslaşmış o günler demekki.. sonra kesildi yine Yani başından beri hiç bulantım olmadı hala yok desem yeridir. Sadece kokulara hassasiyetim var tiksinme var o kadar. Noldu ki birden kesilince ne oluyormuş
Bilmiyorum kidün sabah hafifti bugün Yok gibi bende merak ettim. Azaldı bende yavaş yavaş
Ayni seyi yasadik cnm, Rabbim korusun bebislerimizi ins. dikkat et kendineKizlar hepinize cok tesekkur ediyorum, telefondan etiketleyemedim hepinizi. Doktor bakti inanamadim kollari bacaklari hareket ediyor, ilk defa aglayacaktim. Ne yazik ki biraz kanama varmis, igne oldum. Ilac basliyorum tekrardan, bu hafta icin rapor verdi, yatacagim tum hafta. 2 hafta sonra ihtimal azalacakmis. Insallah bebegim oyle bicir bicir hareket etmeye devam eder. Ve insallah hepimiz de saglikla vaktinde kucagimiza aliriz. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin.
Canım azmış bak sen suyu ihmal etme gecer inşallahKızlar moralim çok bozuk. Tahlil sonuçlarımı göstermeye gittim Dr idrarında enfeksiyon var çok az seviyede ilaç vermicem bol su iç dedi. İlk gebeliğimde ilerleyen haftalarda olmuştu çok çektim. Ya geçmezse . Bebeğime bişey olur mu. Çok korkuyorum su içiyorum sürekli .
gözün aydın canım korktuğun gibi olmamış bol bol dinlen benim işyerimde iki arkadaş hep kanamayla dinlenerek geçirdi hamileliğini şimdi biri doğum iznine ayrıldı biri de 7. ayına girecek Allah ın izniyle bişey olmaz inşallahKizlar hepinize cok tesekkur ediyorum, telefondan etiketleyemedim hepinizi. Doktor bakti inanamadim kollari bacaklari hareket ediyor, ilk defa aglayacaktim. Ne yazik ki biraz kanama varmis, igne oldum. Ilac basliyorum tekrardan, bu hafta icin rapor verdi, yatacagim tum hafta. 2 hafta sonra ihtimal azalacakmis. Insallah bebegim oyle bicir bicir hareket etmeye devam eder. Ve insallah hepimiz de saglikla vaktinde kucagimiza aliriz. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin.
Anladim cnm mrk ediyorum bndebu cumartesi yapılacak bana ikili test. kalbim yerinden çıkacak nerdeyse
Benim öğrendikten sonra 10 gün boyunca her sabah uyandığımda kısa süreli mide bulantısı oluyordu hemen kahvaltı yapamıyordum ama 3 gündür sabah bulantısıda bitti şimdi kaşık sancısı ve gaz problemiyle uğraşıyorumKızlar bulantısı birden kesilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?