2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana doktor söylemedi. Eşimden Allah razi olsun. Gerektiginde yapıyor. Arada da temizlige kadın cagiriyorum. Arkadaşlarım soyluyor genelde. Yavastan pazara falan cikmaya basladim agir tasimamak kaydiyla tabi.
Valla eşler olmasa. Banada hiçbişey yaptırmıyo. Küçük görümcem geliyo 2 haftada bir abisinin ütüsünü yapıyo evi toparlıyo. Kadında çağırıyom ayda 1-2. Yormuyorum valla kendimi

Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum, telefondan etiketleyemedim hepinizi. Doktor bakti inanamadim kollari bacaklari hareket ediyor, ilk defa aglayacaktim. Ne yazik ki biraz kanama varmis, igne oldum. Ilac basliyorum tekrardan, bu hafta icin rapor verdi, yatacagim tum hafta. 2 hafta sonra ihtimal azalacakmis. Insallah bebegim oyle bicir bicir hareket etmeye devam eder. Ve insallah hepimiz de saglikla vaktinde kucagimiza aliriz. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin.

Çok sevindim maşallah bebise bizede görmek nasip olur o hallerini inşallah bol bol dinlen insallah bidaha olmaz

aminnn. dikkat et kendine

Senden haber bekliyordum ikide bir sayfaya bakip durdum.. Cok sukur hersey yolundaymis bol bol dinlen canim insallah kanama alani da ignelerle ilaclarla gider .. Bak masallah bebegin hareket bile ediyormus Rabbim korusun sag salim kucagina almayi nasip etsin ..

Gözünaydın canım bebişin iyiymiş. Şimdi okudum.icini ferah tut, iyi düşünelim iyi olsun.

Çok geçmiş olsun, bol bol dinlen. İnşallah böyle korkular yaşamayalım bi daha.

istirahat iyi gelir bol bol dinlen tatlim masallah bebisine bende heyecanla
kipirdadigini gormeyi bekliyorum
Bol su ic tatlim..

Canım benim çok sewindim vallahi. Rabbim size bağışlasın inşallah. Bidaha ne zaman gideceksin çok ara verme yinr bi kontrol ettir 1-2 haftaya bence

Kızlar moralim çok bozuk. Tahlil sonuçlarımı göstermeye gittim Dr idrarında enfeksiyon var çok az seviyede ilaç vermicem bol su iç dedi. İlk gebeliğimde ilerleyen haftalarda olmuştu çok çektim. Ya geçmezse . Bebeğime bişey olur mu. Çok korkuyorum su içiyorum sürekli .

Günaydın kızlar geceleri uyuyamadigim için ben yeni kalktım book thief Canım çok geçmiş olsun sakin korkma şakir şakir kanama olmadığı sürece rabbim in izniyle birşey olmaz inşallah ama insaniz haliyle panik oluyoruz bebeğini gormene çok sevindim maşallah artık bol bol istrahat

Canım benim çok sewindim vallahi. Rabbim size bağışlasın inşallah. Bidaha ne zaman gideceksin çok ara verme yinr bi kontrol ettir 1-2 haftaya bence

Amin cok tesekkur ederim. Onumuzdeki hafta ikili test icin gidecegim zaten, artik ekstra dikkatli olacagim her seyde.

Amin cok tesekkur ederim. Onumuzdeki hafta ikili test icin gidecegim zaten, artik ekstra dikkatli olacagim her seyde.
Heh iyi bari canım. Ne demek bizi bizden iyi anlayan mı olur. İkili testinde iyi çıkar inşallah. Test günğ ne kadarlık olcan?

Valla eşler olmasa. Banada hiçbişey yaptırmıyo. Küçük görümcem geliyo 2 haftada bir abisinin ütüsünü yapıyo evi toparlıyo. Kadında çağırıyom ayda 1-2. Yormuyorum valla kendimi
Bende elimi birşey e sormuyorum arada yemek yapiyorum kardeşim yanımda 1 aydır eşimle hallediyorlar raporluyum bir aydır ise de gitmiyorum :) eşler büyük destek Allah razı olsun onlardan eşim yazık kendi utuluyor genelde pantolonları

Ben 3 gundur hastanede yatiyorum idrar yollari ishal sebebiyle. Dikkatli ol ayaklarini sicak tut canm. Yanman baslar ve ilerlerse dr. tekrar git.

İlerlerse tek doz antibiyotik veriyorlar hiç merak etme, hemen geçiriyor. Ama çok az seviyede ise bol su ile hallolur merak etme.

Cok gecmis olsun canim. Rabbim bidaha gostermesn. Evladini saglikla kucagina al insaallah

Hepinize günaydın kızlar bende ancak kendime gelebildim bulantılardan..benimde tsh hormonum 4.2 çıkmıştı geçmişte triod yada guatr hastalığın yoksa önemli değil demişti doktorum ama istersen endokrinolojiye gir demişti aynı şeyleri dahiliye ve endokrin de söyledi ama ben yine de test yaptırdım 1.98 çıktı endokrinde sadece o hormonla ilgili olanlara bakıyorlar endokrinde özel bir sıvının içine kanı alıyorlar zaten bence endokrinde tekrarlatın testlerinizi içiniz rahatlar bana 1 ay sonra tekrar gel yine bakalım demişti bende gidecem 1 Ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…