2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sikiyorum dr gosterdigi gibi yapiyorum ama igneyi pat diye kapatamiyorum canim bakalim hakkimizda hayirlisi katlaniyoruz yavrularimiz icin :))) onlar saglikli dogsunlarda yeterki..
Yavaş yavaş sonuna kadar sıktığında da kapanıyo. Pat diye de olmuyo ozaman. Aynen canımya katlanıyoruz herşey yawrularımız için

Gunaydin kizlar. Benim sanirim kanamam basladi sabah kirmizi sumuksu bir kanama gordum. 9 bucukta doktora randevu aldim, umarim bebegim bir yere gitmemistir
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberler ike döneceksin doktordan. Kalbini fetah tut lütfen

book thief simdi belki girmistirsin doktorun yanina .. Cok yogun kanama agri olmadiktan sonra korkma bebegin birakmaz seni oyle kolay kolay .. Hadi guzel haberler ver bize

O kdar cok popoma igne yedim ki tedavilerde dedigin gibi bu igne viz geliyor :) Birde hastaneye gitmek yok rahat evinde otur kalk istedigin gibi vur .. Rabbim bebeklerimizi korusum bunlarda bizlerin nazi olsun aciyor kaniyor vs :)

book thief içini ferah tut. Kendini ve bebeğini üzme. Umarım bir şeyiniz yoktur. Dinlenmek önemli. Ben supurge bile almıyorum elime. Sadece mutfak islermi yapip oturuyorum.

Ay ben yapana kadar en az 10 yere batiriyorum iğneyi. Acimayan neresiyse oraya yapiyorum, gerci cok yakiyor ilac.Benim de yağlı göbek. Arkadaşım gördü, baya büyümüş karnın dedi.4-5aylik hamile gibiyim.
Batir cikar batir cikar igne daha cok acitir canim ucu girip ciktigi icin.. Ben gecen gun batirinca kanadi cikardim tekrar batirayim dedim batmadi attim igneyi baska igneyle yaptim ..

O kdar cok popoma igne yedim ki tedavilerde dedigin gibi bu igne viz geliyor :) Birde hastaneye gitmek yok rahat evinde otur kalk istedigin gibi vur .. Rabbim bebeklerimizi korusum bunlarda bizlerin nazi olsun aciyor kaniyor vs :)
Valla 9 ekimden beri göbüşümden iğne oluyom. 19ekimden beride totomdan. Delik deşik oldum ama herşey bi yawrumuz olsun diye. Ama bi doğsun totosuna totosuna vurcam ısırcam :)

book thief içini ferah tut. Kendini ve bebeğini üzme. Umarım bir şeyiniz yoktur. Dinlenmek önemli. Ben supurge bile almıyorum elime. Sadece mutfak islermi yapip oturuyorum.
Bana 2 doktor özellikle süpürmeyi yerden bişey kaldırmayı falan yasakladı. Bende senin gibi sadece mutfağı topluyorum arada yemek yapıyorum.

Bana 2 doktor özellikle süpürmeyi yerden bişey kaldırmayı falan yasakladı. Bende senin gibi sadece mutfağı topluyorum arada yemek yapıyorum.
Bana doktor söylemedi. Eşimden Allah razi olsun. Gerektiginde yapıyor. Arada da temizlige kadın cagiriyorum. Arkadaşlarım soyluyor genelde. Yavastan pazara falan cikmaya basladim agir tasimamak kaydiyla tabi.

Canim leke camur gibiydi kan gibi oldu ama cok az oldu sonra kahverengiye dondu cok sukut 2 gundur yok.herhangi bel kasik agrimda yok sadece igne yapilan popo sizliyor o kdar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…