2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet Canim benimde ole oldu daha cok aci cektim..birdaha bende disarda yaptrmayi dusunuyorum...arkadaslar bu arada takvim nasil yapiliyor hepinizin yorumlarinizin altindaki takviminiz mi oluyor....benimde olsun(
Takvim kişisel bilgilerden yapılıyor, tahmini doğum tarihini giriyosun.Evet yorumlarimizin altindaki takvimimiz.

Kızlar birşey sorucam. yaklaşık 1 haftadır kahverengi akintim var. koyu renkte. bu normal bsy mi. endişelendiriyor beni. mide bulantilarimda acayip artti şu sıra

Canim bende çok çekiyorum o ağrıları doktora gittim bugün her hamilelikte olabilecek şeyler dedi rahim bebeğe yer yapıyor dedi bence sende rahat tut kendini kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yoktur insallah

Kızlar birsey sorucam hala akıntısı olan varmı inanılmaz islaklik oluyor günlük ped kullanımını da sevmiyorum alerjim var sürekli çamaşır da değişmek zor Allah tan koku kaşıntı yok
Bende de aynı sıkıntı var günlük Ped de kullanmıyorum sürekli çamaşır değiştiriyorum hamilelik boyunca da olacak gibi gözüküyor

Ayyy çok heyecanlandım benim de gidesim geldi ama 2 hafta daha var

Insallah canim ne biliim Allaha emanetiz tabi ama her seyden de pimpirikleniyoruz

Benim ayakta bekleyince ve usuyunce daha fazla oluyo gibi geliyo canim biseyimiz yoktur da bebislerimizin yer acma cabalaridir insaallah

Evet Canim benimde ole oldu daha cok aci cektim..birdaha bende disarda yaptrmayi dusunuyorum...arkadaslar bu arada takvim nasil yapiliyor hepinizin yorumlarinizin altindaki takviminiz mi oluyor....benimde olsun(
kişisel bilgilerinden bebeğinin doğacağı tarihi eklersen oluyor takvim

Benim de akıntım var, önceden günlük ped kullaniyodum, hamilelikten beri kullanmıyorum. Hergün çamaşır degistiriyorum, bazen 2 kere.
Canim keşke iki kez olsa iyi birde bazen progesteron kalıntısı oluyor bende ondan huzursuz oluyorum

Benim ayakta bekleyince ve usuyunce daha fazla oluyo gibi geliyo canim biseyimiz yoktur da bebislerimizin yer acma cabalaridir insaallah
Bilmiyorum canım ya benim gebeliğin başından5beri var aynı şekilde rahim mi buyuyor da sıvı salgiliyor yoksa ayaklarımizi mi usutiyoruz zaten benim ayaklar hiç ısınmadi ki hep buz bazen torba koyuyorum altına

İn
Bilmiyorum canım ya benim gebeliğin başından5beri var aynı şekilde rahim mi buyuyor da sıvı salgiliyor yoksa ayaklarımizi mi usutiyoruz zaten benim ayaklar hiç ısınmadi ki hep buz bazen torba koyuyorum altına
a inanirmisin dus almaya korkuyorum giyininceye kadar biraz usumeyim..ogun fena agrim oluyor...benide korkutuyor agrilar ama burda okuyunca normal mis diye icim rahatliyor

Ay biyik bile aldiramiyorum gozlerimden yaslar akiyor cok canim yaniyor

Hic merak etmeyen ben herkes sora sora benide merak ettirdiler .. Acaba kizmi erkek mi ? Ne zaman belli olacak acaba hemen kendini gosterir mi .. Birde bu hafta cabuk gecsin görüş günü hemen gelsin
Ben 14-15 ten once ogrenebilecegimi dusunmedigim icin suan cok sakinim :)

Ben 14-15 ten once ogrenebilecegimi dusunmedigim icin suan cok sakinim :)
Ikili teste söyleriz diyen doktorlar var ya bende heyecan yaptim acaba soyler mi haftaya diye .. Gerci soylesede inanmam kaptirmam kendimi o haftalarda yanilma cok oluyor :)

Ikili teste söyleriz diyen doktorlar var ya bende heyecan yaptim acaba soyler mi haftaya diye .. Gerci soylesede inanmam kaptirmam kendimi o haftalarda yanilma cok oluyor :)
Özellikle kız deyip sonradan erkek diyebiliyorlar :) bende inanmam ama ikilideki free bhcg kac cikcak o teori tutacakmi onu merak ediyorum :)

Özellikle kız deyip sonradan erkek diyebiliyorlar :) bende inanmam ama ikilideki free bhcg kac cikcak o teori tutacakmi onu merak ediyorum :)
Aynen artik ondan fikir yuruturuz :) Zaten 2haftayi 4e cikarir artik sanirim 16.haftaya kadar gorus gunum olmaz ordada belli olur zaten :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…