Takvim kişisel bilgilerden yapılıyor, tahmini doğum tarihini giriyosun.Evet yorumlarimizin altindaki takvimimiz.Evet Canim benimde ole oldu daha cok aci cektim..birdaha bende disarda yaptrmayi dusunuyorum...arkadaslar bu arada takvim nasil yapiliyor hepinizin yorumlarinizin altindaki takviminiz mi oluyor....benimde olsun(
Canim bende çok çekiyorum o ağrıları doktora gittim bugün her hamilelikte olabilecek şeyler dedi rahim bebeğe yer yapıyor dedi bence sende rahat tut kendini kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yoktur insallahKozlar bugun yine surekli kasiklarim ve belim agridi yani on dk agri sonra iki dk geciyo on dk tekrar seklinde gibi dayanilmayacak bi agri degil ama sanki adet olacakmisim gibi var mi benim gibi olan bulanti vs hic yok ama bu kasik agrilari korkutuyo beni ya bisey olmaz dimi
Bende de aynı sıkıntı var günlük Ped de kullanmıyorum sürekli çamaşır değiştiriyorum hamilelik boyunca da olacak gibi gözüküyorKızlar birsey sorucam hala akıntısı olan varmıinanılmaz islaklik oluyor günlük ped kullanımını da sevmiyorum alerjim var sürekli çamaşır da değişmek zor Allah tan koku kaşıntı yok
Ayyy çok heyecanlandım benim de gidesim geldiKızlar bayadır giremedim.geçen cumartesi kontroldeydik.şimdi hiç bişey hissetmediğim için acaba hala benimle mi diye düşünüyordum eşim kızıyordu.ultrasona girdik.Allam bir bebek.yani resmen olmuş buçok şaşırdım.her tarafı ayrı onuyo.eli kolu vücudu hehe.çok garip hissettim.bu kadar minik bişi bu kadar hareket eder mi ya.kızmıdır erkekmidir acep
Bence bi dr.a görün canım hemen.Normal olmayabilir.Önlem amaçlı bişey verir dr.Kızlar birşey sorucam. yaklaşık 1 haftadır kahverengi akintim var. koyu renkte. bu normal bsy mi. endişelendiriyor beni. mide bulantilarimda acayip artti şu sıra
Yarin hemen dr arycm canim cok sagolBence bi dr.a görün canım hemen.Normal olmayabilir.Önlem amaçlı bişey verir dr.
Insallah canim ne biliim Allaha emanetiz tabi ama her seyden de pimpirikleniyoruzCanim bende çok çekiyorum o ağrıları doktora gittim bugün her hamilelikte olabilecek şeyler dedi rahim bebeğe yer yapıyor dedi bence sende rahat tut kendini kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yoktur insallah
Benim ayakta bekleyince ve usuyunce daha fazla oluyo gibi geliyo canim biseyimiz yoktur da bebislerimizin yer acma cabalaridir insaallahBenimde kasik ağrım var belimde zaman Aman ağrıyor kirilacak derecede ben mutlu bile oluyorum kasigim ağrıyinca minigim bana ses veriyor diyorum hoşuma gidiyor büyüdüğünü düşünüyorum sende korkma tatlım benim adet ağrısı şeklinde tuvalet ten çıkınca oluyor
kişisel bilgilerinden bebeğinin doğacağı tarihi eklersen oluyor takvimEvet Canim benimde ole oldu daha cok aci cektim..birdaha bende disarda yaptrmayi dusunuyorum...arkadaslar bu arada takvim nasil yapiliyor hepinizin yorumlarinizin altindaki takviminiz mi oluyor....benimde olsun(
Canim keşke iki kez olsa iyi birde bazen progesteron kalıntısı oluyor bende ondan huzursuz oluyorumBenim de akıntım var, önceden günlük ped kullaniyodum, hamilelikten beri kullanmıyorum. Hergün çamaşır degistiriyorum, bazen 2 kere.
Bilmiyorum canım ya benim gebeliğin başından5beri var aynı şekilde rahim mi buyuyor da sıvı salgiliyor yoksa ayaklarımizi mi usutiyoruz zaten benim ayaklar hiç ısınmadi ki hep buz bazen torba koyuyorum altınaBenim ayakta bekleyince ve usuyunce daha fazla oluyo gibi geliyo canim biseyimiz yoktur da bebislerimizin yer acma cabalaridir insaallah
a inanirmisin dus almaya korkuyorum giyininceye kadar biraz usumeyim..ogun fena agrim oluyor...benide korkutuyor agrilar ama burda okuyunca normal mis diye icim rahatliyorBilmiyorum canım ya benim gebeliğin başından5beri var aynı şekilde rahim mi buyuyor da sıvı salgiliyor yoksa ayaklarımizi mi usutiyoruz zaten benim ayaklar hiç ısınmadi ki hep buz bazen torba koyuyorum altına
Ay biyik bile aldiramiyorum gozlerimden yaslar akiyor cok canim yaniyorkızlarrr bir an ölüyorum sandım. ağda yaptım bugün evde (neden dışarı gitmediysem) canım o kadar acıdı ki anlatamam. bu kadar büyük acı daha önce yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. kağıdı çekerken bir yandan çığlık atıp bir yandan da ağlıyordum. hala içim sızlıyor.. neden böyle oldu acaba. başına gelen var mı?
Kızlar birşey sorucam. yaklaşık 1 haftadır kahverengi akintim var. koyu renkte. bu normal bsy mi. endişelendiriyor beni. mide bulantilarimda acayip artti şu sıra
Ben 14-15 ten once ogrenebilecegimi dusunmedigim icin suan cok sakinim :)Hic merak etmeyen ben herkes sora sora benide merak ettirdiler .. Acaba kizmi erkek mi ? Ne zaman belli olacak acaba hemen kendini gosterir mi .. Birde bu hafta cabuk gecsin görüş günü hemen gelsin
Ikili teste söyleriz diyen doktorlar var ya bende heyecan yaptim acaba soyler mi haftaya diye .. Gerci soylesede inanmam kaptirmam kendimi o haftalarda yanilma cok oluyor :)Ben 14-15 ten once ogrenebilecegimi dusunmedigim icin suan cok sakinim :)
Özellikle kız deyip sonradan erkek diyebiliyorlar :) bende inanmam ama ikilideki free bhcg kac cikcak o teori tutacakmi onu merak ediyorum :)Ikili teste söyleriz diyen doktorlar var ya bende heyecan yaptim acaba soyler mi haftaya diye .. Gerci soylesede inanmam kaptirmam kendimi o haftalarda yanilma cok oluyor :)
Aynen artik ondan fikir yuruturuz :) Zaten 2haftayi 4e cikarir artik sanirim 16.haftaya kadar gorus gunum olmaz ordada belli olur zaten :-/Özellikle kız deyip sonradan erkek diyebiliyorlar :) bende inanmam ama ikilideki free bhcg kac cikcak o teori tutacakmi onu merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?