- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Canım bugün ben de yaptım ama öyle aşırı bir acı hissetmedim.gerçi kısa kestim devam etsem kötü olur muydu bilemiyorumkızlarrr bir an ölüyorum sandım. ağda yaptım bugün evde (neden dışarı gitmediysem) canım o kadar acıdı ki anlatamam. bu kadar büyük acı daha önce yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. kağıdı çekerken bir yandan çığlık atıp bir yandan da ağlıyordum. hala içim sızlıyor.. neden böyle oldu acaba. başına gelen var mı?
Ben de şimdiye kadar çok merak etmedim.Sağ salim 12.haftayı bitirsem sonra merak etmeye başlarım heralde.Hic merak etmeyen ben herkes sora sora benide merak ettirdiler .. Acaba kizmi erkek mi ? Ne zaman belli olacak acaba hemen kendini gosterir mi .. Birde bu hafta cabuk gecsin görüş günü hemen gelsin
11+1im bugun haftaya 12 olacagim Allahin izniyle bende 12yi bitirince biraz daha rahatlayacagim .. Cinsiyet isi sadece merak ama hersey yolunda gidince siradaki is cinsiyet olunca merak ediyoruz ister istemez ..Ben de şimdiye kadar çok merak etmedim.Sağ salim 12.haftayı bitirsem sonra merak etmeye başlarım heralde.
Ben eşim yüzünden merak ediyorum bi kızım bi oğlum bi evladım cinsiyet karmasasi yaşıyoruz ben hep minigim diyorum sorun yok ilk olduğu için ikiside çok süpriz olacak :)11+1im bugun haftaya 12 olacagim Allahin izniyle bende 12yi bitirince biraz daha rahatlayacagim .. Cinsiyet isi sadece merak ama hersey yolunda gidince siradaki is cinsiyet olunca merak ediyoruz ister istemez ..
Biz daha hala tedirginiz sevme isine gecemedik korkudan .. Nasil gececek bu korku onuda bilmiyorum .. Bugun bulantim hic olmadi aklima binbir tilki dolanip duruyor ..Ben eşim yüzünden merak ediyorum bi kızım bi oğlum bi evladım cinsiyet karmasasi yaşıyoruz ben hep minigim diyorum sorun yok ilk olduğu için ikiside çok süpriz olacak :)
Bende yok canim .. Gidince sor bakalim.doktora normalmiymis..Kızlar bişi sorucam 9+6 haftalık hamişimm ama 6.haftadan itibaren bende sürekli kaşıntı var sizde de oluyomu ( bacaklarda, avuç içi ve gögüsde
Ne yaziyo canim bebekle mi alakaliymisBiraz internetten baktım hiç iyi şeyler yazmıyo yaa
Şuanda adet döngü zamanınsa ondan olabilir. Ben aldırdım çünkü pek acımamıştı. Ama herkeste aynı olmaz belki hassaslaşmışsındır. Nereyi aldığına bağlı tabi birdekızlarrr bir an ölüyorum sandım. ağda yaptım bugün evde (neden dışarı gitmediysem) canım o kadar acıdı ki anlatamam. bu kadar büyük acı daha önce yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. kağıdı çekerken bir yandan çığlık atıp bir yandan da ağlıyordum. hala içim sızlıyor.. neden böyle oldu acaba. başına gelen var mı?
Benimde bulantım geçti şükür aynı sancılar bende de varBenim öğrendikten sonra 10 gün boyunca her sabah uyandığımda kısa süreli mide bulantısı oluyordu hemen kahvaltı yapamıyordum ama 3 gündür sabah bulantısıda bitti şimdi kaşık sancısı ve gaz problemiyle uğraşıyorum
Yok Can'ım ama su içmek zorundasın bu iş şaka değil kussan dahi içRabbim korusun ben de icebilsem su içeceğim de işte maaleseftahlilde 2 tane + çıktı.çok yogun olmuyo bu sanırım
Folik asit özellikle folbiol mu kullaniyorsun?Biraz internetten baktım hiç iyi şeyler yazmıyo yaa
EwetFolik asit özellikle folbiol mu kullaniyorsun?
Karacigerle alakalı bişiler yazıyo oda vücutta kasıntıya sebeb olabiliyormuş gebelik sonlandırılabilir fln yazıyorduNe yaziyo canim bebekle mi alakaliymis
Torba koyma tatlım tehlikeli diye duydum. Ayakta olsa kasları gevşetiyormuşBilmiyorum canım ya benim gebeliğin başından5beri var aynı şekilde rahim mi buyuyor da sıvı salgiliyor yoksa ayaklarımizi mi usutiyoruz zaten benim ayaklar hiç ısınmadi ki hep buz bazen torba koyuyorum altına
Karacigerle alakalı bişiler yazıyo oda vücutta kasıntıya sebeb olabiliyormuş gebelik sonlandırılabilir fln yazıyorduNe yaziyo canim bebekle mi alakaliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?