2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bugün ben de yaptım ama öyle aşırı bir acı hissetmedim.gerçi kısa kestim devam etsem kötü olur muydu bilemiyorum

Hic merak etmeyen ben herkes sora sora benide merak ettirdiler .. Acaba kizmi erkek mi ? Ne zaman belli olacak acaba hemen kendini gosterir mi .. Birde bu hafta cabuk gecsin görüş günü hemen gelsin
Ben de şimdiye kadar çok merak etmedim.Sağ salim 12.haftayı bitirsem sonra merak etmeye başlarım heralde.

Ben de şimdiye kadar çok merak etmedim.Sağ salim 12.haftayı bitirsem sonra merak etmeye başlarım heralde.
11+1im bugun haftaya 12 olacagim Allahin izniyle bende 12yi bitirince biraz daha rahatlayacagim .. Cinsiyet isi sadece merak ama hersey yolunda gidince siradaki is cinsiyet olunca merak ediyoruz ister istemez ..

11+1im bugun haftaya 12 olacagim Allahin izniyle bende 12yi bitirince biraz daha rahatlayacagim .. Cinsiyet isi sadece merak ama hersey yolunda gidince siradaki is cinsiyet olunca merak ediyoruz ister istemez ..
Ben eşim yüzünden merak ediyorum bi kızım bi oğlum bi evladım cinsiyet karmasasi yaşıyoruz ben hep minigim diyorum sorun yok ilk olduğu için ikiside çok süpriz olacak :)

Kızlar bişi sorucam 9+6 haftalık hamişimm ama 6.haftadan itibaren bende sürekli kaşıntı var sizde de oluyomu ( bacaklarda, avuç içi ve gögüsde

Ben eşim yüzünden merak ediyorum bi kızım bi oğlum bi evladım cinsiyet karmasasi yaşıyoruz ben hep minigim diyorum sorun yok ilk olduğu için ikiside çok süpriz olacak :)
Biz daha hala tedirginiz sevme isine gecemedik korkudan .. Nasil gececek bu korku onuda bilmiyorum .. Bugun bulantim hic olmadi aklima binbir tilki dolanip duruyor ..

Şuanda adet döngü zamanınsa ondan olabilir. Ben aldırdım çünkü pek acımamıştı. Ama herkeste aynı olmaz belki hassaslaşmışsındır. Nereyi aldığına bağlı tabi birde

Benimde bulantım geçti şükür aynı sancılar bende de var

Kızlar selam
Bende hep bir mide eksimesi var yediklerim afedersiniz zaman zaman agzıma geliyor
Ve aksam olunca mıdem bır kazınıyor yemek yiyorum hafif yine devam engelleyemedigin bir kazınma oluyor.ilk zamanlar biraz dikkat eder kilo veririm diyordum ama aksam olunca hep açım Siz de öyle misiniz?

Canım internete bakarsan en kötü şeyler yazıyor. Ben bakmıyorum artık. Insanin moralini bozuyor.

Bilmiyorum canım ya benim gebeliğin başından5beri var aynı şekilde rahim mi buyuyor da sıvı salgiliyor yoksa ayaklarımizi mi usutiyoruz zaten benim ayaklar hiç ısınmadi ki hep buz bazen torba koyuyorum altına
Torba koyma tatlım tehlikeli diye duydum. Ayakta olsa kasları gevşetiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…