2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz daha hala tedirginiz sevme isine gecemedik korkudan .. Nasil gececek bu korku onuda bilmiyorum .. Bugun bulantim hic olmadi aklima binbir tilki dolanip duruyor ..
Biz biraz erken kaptırdık canım Rabbim bozmasin inşallah kızımın canı birsey istiyor mu kızım yaramazlık mi yapıyorum aslan oğlum bilmem ne birde ultrason kağıdı ile konuşuyor eşim bende bazen sohbet ediyorum minigim bilmem ne belki hisseder diye öyle takılıyorum Rabbim yüzümüzü her daim güldursun inşallah

Ben tıkabasada yesem 2 saat sonra yine açım yine açım yalnız değilsin :)

Valla ben eşimin işten gelmesini bekleyemiyorum, içim bayılıyor. Hafif acıkınca da midem bulandığı için sürekli atıştırma halindeyim.Simdiden kilo aldım, bakalım sonuna kadar ne kadar alcam.insallah cok almam.

Ayaklarım çok Üşüyor isitamiyorum canım ondan bundan sonra daha da dikkat ederim inşallah
Havlu çoraplar var canım onlardan al. Bide yün patikler gerçekten işe yarıyor. Bende bugün ne yaptıysam ısıtamadım gerçi. Kansızlığın var mı?

Haklısın ama insanda merak ediyor bu kadar deli bi kaşıntı ya dayanamıyorum artık ya bacaklarımda deri altı kanama oluyor artık
Acaba genişliyorsunda çatlayacak mı ki canım? Ama ellerin kaşınması çatlamayla alakalı değildir

Kızlar birsey sorucam hala akıntısı olan varmı inanılmaz islaklik oluyor günlük ped kullanımını da sevmiyorum alerjim var sürekli çamaşır da değişmek zor Allah tan koku kaşıntı yok
Maalesef canım bendede akıntı çok var haftasonu rendevum var bebeğin kalp atışlarını duyacağız birde idrar yolları için tahlil isteyeceğim eskiden çok enfeksiyon vardı acaba bu yanma ve akıntı ondan mı

Havlu çoraplar var canım onlardan al. Bide yün patikler gerçekten işe yarıyor. Bende bugün ne yaptıysam ısıtamadım gerçi. Kansızlığın var mı?
Kansizlik yok tatlım patikte giyiyorum ama yinede buz dolabı geçer umarım havlu çorap olayını denerim ama

Canim eğer yanma varsa enfeksiyon olabilir dikkatli ol Dr tahlil ister nasılsa inşallah sağlıkla duyarsın bebeğinin o güzel kalbini

Karacigerle alakalı bişiler yazıyo oda vücutta kasıntıya sebeb olabiliyormuş gebelik sonlandırılabilir fln yazıyordu
Karaciğer enzimlerini ölçtür canım.benim geçen hafta karın ağrısıyla acile gittim tesadüfen öğrendim tahlil de karaciğer enzimlerim yükselmşş.doktorumla konuştum haftaya tekrar ölçtür dedi kaşıntı var mı yok dedim tansiyonun yüksek mi dedi hayır dedim.o zaman gebelik zehirlenmesi değildir korkma dedi yani o zaman gebeliği sonlandırıyorlar.doktorum parol minoset şakın içme dedi enzimlerin yüksekse karaciğeri bir anda iflas bile ettirebilir dedi.folbüolu kestim dışarıdan her türlü paketli gıdaları kes dedi hazır meyve suları konserveler zaten yasak.tani içtiğin bi bardak saçmasapan bi meyve suyu bile enzimlerini yükseltir demişti.yani sen de şimdiden enzimlerine baktır ona göre bişey varsa dikkat edersin

Kızlar ya bısı yemeye korkuyorum artık su bıle içemiyorum ama idrarımı kontrol edıyorum acık renk gelıyo. Sadece meyve yıyebılıyorum. Midem hep bi atakta bekliyo bişi olsa da kussam diye

Bende tansiyon da sürekli yüksek çıkıyo

Kızlar bizimde bugün buluşmamız vardı.. Rabbime hamdolsun ki herşey yolunda bebişin resmen oynuyordu kolları bacağı gövdesi tövbe bismillah dans ediyordu sanki.. şok olduk.. büyümüş sıpacık.. ilk randevumuzda alınan idrar ve kan tahlillerimde herşey yolunda çıktı aksilik yok.. bugün kanser taramasıda yapıldı.. ikili test için evden çıkarken yaptırmıcaz diye karar almıştık ki dr a gittiğimizde bir de ne olsun ne kadar test varsa onay verdik hahahaha..ilk kanım alındı ismini unuttum ama bi bakteri taraması yapılacak.. pzt de ikili testim var.. sonrada gebelik haftasına göre yapılacak diğer testler.. İnşaAllah sonuçlarımız güzel çıkarda gebeliğimizin tadını çıkarırız..

Kızlar ya bısı yemeye korkuyorum artık su bıle içemiyorum ama idrarımı kontrol edıyorum acık renk gelıyo. Sadece meyve yıyebılıyorum. Midem hep bi atakta bekliyo bişi olsa da kussam diye
Bende öyleyim canım meyve tüketiyorum bol bol.. kilo kaybımda oldu ama drum bugün normal bi kaç haftaya kadar rahatlarsın dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…