Biz biraz erken kaptırdık canım Rabbim bozmasin inşallah kızımın canı birsey istiyor mu kızım yaramazlık mi yapıyorum aslan oğlum bilmem ne birde ultrason kağıdı ile konuşuyor eşim bende bazen sohbet ediyorum minigim bilmem ne belki hisseder diye öyle takılıyorum Rabbim yüzümüzü her daim güldursun inşallahBiz daha hala tedirginiz sevme isine gecemedik korkudan .. Nasil gececek bu korku onuda bilmiyorum .. Bugun bulantim hic olmadi aklima binbir tilki dolanip duruyor ..
Ayaklarım çok Üşüyor isitamiyorum canım ondan bundan sonra daha da dikkat ederim inşallahTorba koyma tatlım tehlikeli diye duydum. Ayakta olsa kasları gevşetiyormuş
Ben tıkabasada yesem 2 saat sonra yine açım yine açım yalnız değilsin :)Kızlar selam
Bende hep bir mide eksimesi var yediklerim afedersiniz zaman zaman agzıma geliyor
Ve aksam olunca mıdem bır kazınıyor yemek yiyorum hafif yine devam engelleyemedigin bir kazınma oluyor.ilk zamanlar biraz dikkat eder kilo veririm diyordum ama aksam olunca hep açım Siz de öyle misiniz?
İnternet yorumları sıkıntılı okumamak lazım kaşıntı genelde karaciğer enzimleri artınca oluyor Dr a gitmeniz en sağlıklısi arkadaşımın da öyle olduBiraz internetten baktım hiç iyi şeyler yazmıyo yaa
Haklısın ama insanda merak ediyor bu kadar deli bi kaşıntı ya dayanamıyorum artık ya bacaklarımda deri altı kanama oluyor artıkCanım internete bakarsan en kötü şeyler yazıyor. Ben bakmıyorum artık. Insanin moralini bozuyor.
Valla ben eşimin işten gelmesini bekleyemiyorum, içim bayılıyor. Hafif acıkınca da midem bulandığı için sürekli atıştırma halindeyim.Simdiden kilo aldım, bakalım sonuna kadar ne kadar alcam.insallah cok almam.Kızlar selam
Bende hep bir mide eksimesi var yediklerim afedersiniz zaman zaman agzıma geliyor
Ve aksam olunca mıdem bır kazınıyor yemek yiyorum hafif yine devam engelleyemedigin bir kazınma oluyor.ilk zamanlar biraz dikkat eder kilo veririm diyordum ama aksam olunca hep açım Siz de öyle misiniz?
Havlu çoraplar var canım onlardan al. Bide yün patikler gerçekten işe yarıyor. Bende bugün ne yaptıysam ısıtamadım gerçi. Kansızlığın var mı?Ayaklarım çok Üşüyor isitamiyorum canım ondan bundan sonra daha da dikkat ederim inşallah
Acaba genişliyorsunda çatlayacak mı ki canım? Ama ellerin kaşınması çatlamayla alakalı değildirHaklısın ama insanda merak ediyor bu kadar deli bi kaşıntı ya dayanamıyorum artık ya bacaklarımda deri altı kanama oluyor artık
Heyecan yapma bence. Aynisi arkadasima oldu eczaneden ithal folik asit aldi.o yapmadi kasinti. Cok da saglikli bir bebegi oldu. Internete kalirsa burnumuz kanasa beyin kanamasindan öldük.
Maalesef canım bendede akıntı çok var haftasonu rendevum var bebeğin kalp atışlarını duyacağız birde idrar yolları için tahlil isteyeceğim eskiden çok enfeksiyon vardı acaba bu yanma ve akıntı ondan mıKızlar birsey sorucam hala akıntısı olan varmıinanılmaz islaklik oluyor günlük ped kullanımını da sevmiyorum alerjim var sürekli çamaşır da değişmek zor Allah tan koku kaşıntı yok
Kansizlik yok tatlım patikte giyiyorum ama yinede buz dolabı geçer umarım havlu çorap olayını denerim amaHavlu çoraplar var canım onlardan al. Bide yün patikler gerçekten işe yarıyor. Bende bugün ne yaptıysam ısıtamadım gerçi. Kansızlığın var mı?
Ben 1 aydır sürekli havlu giyiyorum valla. Bende kansızlık var biraz ondan olabilirKansizlik yok tatlım patikte giyiyorum ama yinede buz dolabı geçer umarım havlu çorap olayını denerim ama
Tabiki dr.a gorunmekte fayda var. Ilacin yan etkisi de olabilir.Haklısın ama insanda merak ediyor bu kadar deli bi kaşıntı ya dayanamıyorum artık ya bacaklarımda deri altı kanama oluyor artık
Canim eğer yanma varsa enfeksiyon olabilir dikkatli ol Dr tahlil ister nasılsa inşallah sağlıkla duyarsın bebeğinin o güzel kalbiniMaalesef canım bendede akıntı çok var haftasonu rendevum var bebeğin kalp atışlarını duyacağız birde idrar yolları için tahlil isteyeceğim eskiden çok enfeksiyon vardı acaba bu yanma ve akıntı ondan mı
Karaciğer enzimlerini ölçtür canım.benim geçen hafta karın ağrısıyla acile gittim tesadüfen öğrendim tahlil de karaciğer enzimlerim yükselmşş.doktorumla konuştum haftaya tekrar ölçtür dedi kaşıntı var mı yok dedim tansiyonun yüksek mi dedi hayır dedim.o zaman gebelik zehirlenmesi değildir korkma dedi yani o zaman gebeliği sonlandırıyorlar.doktorum parol minoset şakın içme dedi enzimlerin yüksekse karaciğeri bir anda iflas bile ettirebilir dedi.folbüolu kestim dışarıdan her türlü paketli gıdaları kes dedi hazır meyve suları konserveler zaten yasak.tani içtiğin bi bardak saçmasapan bi meyve suyu bile enzimlerini yükseltir demişti.yani sen de şimdiden enzimlerine baktır ona göre bişey varsa dikkat edersinKaracigerle alakalı bişiler yazıyo oda vücutta kasıntıya sebeb olabiliyormuş gebelik sonlandırılabilir fln yazıyordu
Bilmiyorum canım ya benim gebeliğin başından5beri var aynı şekilde rahim mi buyuyor da sıvı salgiliyor yoksa ayaklarımizi mi usutiyoruz zaten benim ayaklar hiç ısınmadi ki hep buz bazen torba koyuyorum altına
Bende tansiyon da sürekli yüksek çıkıyoKaraciğer enzimlerini ölçtür canım.benim geçen hafta karın ağrısıyla acile gittim tesadüfen öğrendim tahlil de karaciğer enzimlerim yükselmşş.doktorumla konuştum haftaya tekrar ölçtür dedi kaşıntı var mı yok dedim tansiyonun yüksek mi dedi hayır dedim.o zaman gebelik zehirlenmesi değildir korkma dedi yani o zaman gebeliği sonlandırıyorlar.doktorum parol minoset şakın içme dedi enzimlerin yüksekse karaciğeri bir anda iflas bile ettirebilir dedi.folbüolu kestim dışarıdan her türlü paketli gıdaları kes dedi hazır meyve suları konserveler zaten yasak.tani içtiğin bi bardak saçmasapan bi meyve suyu bile enzimlerini yükseltir demişti.yani sen de şimdiden enzimlerine baktır ona göre bişey varsa dikkat edersin
Bende öyleyim canım meyve tüketiyorum bol bol.. kilo kaybımda oldu ama drum bugün normal bi kaç haftaya kadar rahatlarsın dedi..Kızlar ya bısı yemeye korkuyorum artık su bıle içemiyorum ama idrarımı kontrol edıyorum acık renk gelıyo. Sadece meyve yıyebılıyorum. Midem hep bi atakta bekliyo bişi olsa da kussam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?