2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim en basindan agrilarim hic gecmedi desem yeridir..1 2 haftadr iyiydi ama iki gundur durum bu siddetlenirse giderim diyorum bi bide gitsemmiki diyorum..birde cok siddetli sancilarimda bile gittigimde gayet iyiydi acilma vs yoktu..ben cok takintiliyim galiba ya insaAllah takintidir kotu dusunmek istemiyorum

töbe yarabbim ya gel aramızda yat demenızı mı bekledı acaba

benım kı canım, kızım der ama nedense bana hıc samımı gelmıyo.ben mı kotu dusunuyorum acaba dıyorum bazen ama onun verdıgı cevapları duyunca da yanılmadıgımı anlıyorum. esıme de soyledım bu ak sam gıttıgımızde annen eger bır laf sokar ya da bızımkılerle ılgılı bı konu acarsa susmam artık dedım. cunku bu zamana kadar ne zaman laf soktuysa ya dıkkate almadım ya yanlıs dusunuyosun tarzında cevaplar vererek gecıstırdım. esım de susma dedı ben de susmam dedı. allahtan öyle anne kuzusu degıl. o da annesınden lafını sakınmıyo ama bu sefer de guya benım annemlerın doldurusuna gelmıs oluyo. ay ıcım daraldı anlat anlat bıtmez bu mevzular.

Bizimki de evlendigimizin sabahında aradı, ağladı, herkes gitmiş yalnız kalmış:) k.peder vardı o zaman. Biz kalktık gittik o gün hanfendinin gönlünü yapmaya.

Aynen bitmez. el çok zor .yapmacık konuşması da kötü tabı neysen onu söyle .eşim bunların farkında mi bilmiyorum hiç söylemedim , ama annem oğlum dedikçe eminim hoşuna gidiyo

Kızlar kahverengi akıntm var demiştim 1 haftadr. bgn doktorumu aradm yanina çağırdı. Doktora gttm kontrol etti allaha cok şükür bebeğim çok iyi ama damar genislemis ve kanamam olmus. yatış verdi , hic bi is yapmak yok ddi. vajinal fitil verdi düşük olmasn diye. Cok korktum bian..

Çok yazdım ama kızlar özellikle 8+6 olan varsa karnınız çıkmaya başladı mı? ???? Ya benim normalde göbeğim var ama sanki son birkaç gündür daha fazla çikti. yemek de yiyemiyorum hadi kilo aldım desem. Vermiş olmam lazım

arkadasım hamıle 18 haftalık gobegının resmını attı baktım benımkıyle aynı amam sanırım benımkı hem yağdan hem de gazdan öyle göbeğim,n altını her gun kontrol edıyorum sertlık varmı dıye ama cok anlayamıyorum. 9+1 im ben de

katynvalideden konu açılınca duramıycam benimkide çok iyidir hoştur ama çok patavatsızdır.nerde ne konuşacağını hiç bilmez beni delirtir.benim ilk bebeğim bide tüp bebek zor oldu duyunca hemen nevresim takımı yaptırmış geldi torunumun ilk hediyesini ben alıcam diye hep sorar bebek nasıl resmi var mı videosu var mı arada patavatsızlık yapar ama iyiliğine çok iyidir.Tabi kimsenin kv de si kendi annesi gibi asla olamaz hafif lekelenmeme oldu geçen haftalarda annem geldi 3 gün bende kaldı kaynanamında haberi vardı ama köpeğini barınağa bıraktı diye eşime çok sinirliydi o yüzden 2 gün köpek aradı barınağın oralarda bana 2 gün sonra geldi aradı tabi bu günlerde ama bende sinirden açmadım sonuçta alındım yani bir it kadar değerim yok demekki benim diye

ya aynen ne kadar da ıyı olsa annen gıbı olamıyo. benımkıyle de hıc bır takısmamız olmadı bu zamana kadar ama kadına noluyosa annemler bana gelınce degısıyo. ilgi hep onda olsun istiyo. biz hep onunla ilgilenelim ona gidelim istiyo. kimse onun önüne geçmesin istiyo. bencillik çok yapıyo. bu huyu da sogutuyo benı kendınden.

Çok gecmis olsun canım aman yat dinlen allah bebislerimiz korusun

benimkinin aynısı işte herkes onu arasın sorsun herkes ona gitsin o evde yemek pişirmemek için gelsin bi gün bi gelinde bi gün bi gelinde yesin kendini hiç yormaz saolsun hep hazır önüme getirin der eşimde çok annesine düşkün ama alışmışlar onlar artık sonuçta anne yetiştiriyor çocuğu bana çok saçma gelen huyları eşime çok normal geliyor

Düşünüp düşünüp kendinizi sinir etmeyin. Bebeğinizi de üzmeyin. Ben bu tarz konuşmalarından hoşlanmıyorum dedim. Bana net ol dedim. O da bana bende hoşuna gitmeyenleri söyledi. Karşılıklı dikkat ediyoruz. Ben söylemlerine yaptıklarına pek aldırmıyorum. Bir huyum vardır, bana yapılanı karşımdakine yaparım ki ne hissettiğimi anlasın. İşe yaradı :) En büyük sorunumuz iletişimsizlik. Ondan kaynaklanıyor hepsi. Ben bu konuda şanslıyım. Söylediğimi dinliyor. o böyle yapınca ben de halime tavrıma dikkat ediyorum. Benim felsefem, bu hayatta her şey karşılıklı. Kısacası fazla muhatap olmayın "he hee" diyip geçin.

Ben de aklıma geldikçe yokluyorum bakıyorum sis mi değil mi yok bugün daha da sis falan ama hakkaten bugün çok farklı bildiğin sert ve sis .zaten imza kısmında diyorya anneler artık kıyafetleriniz dar gelebilir . yani iç çamaşırım sıkıyor artik

Geçmiş olsun canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim. Yat dinlen bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…