- 11 Kasım 2016
- 172
- 178
- 18
- 37
Benim en basindan agrilarim hic gecmedi desem yeridir..1 2 haftadr iyiydi ama iki gundur durum bu siddetlenirse giderim diyorum bi bide gitsemmiki diyorum..birde cok siddetli sancilarimda bile gittigimde gayet iyiydi acilma vs yoktu..ben cok takintiliyim galiba ya insaAllah takintidir kotu dusunmek istemiyorumAramızda 2 hafta var ama .geçen gün lekelenme oldu hiç agrimayan bel ve kasık ağrım artık olmaya başladı adet ağrısı gibi ben de iyi mi kötü mu bilmek istiyorum. Acaba bebeğim büyüdüğü için mi yoksa yine düşük tehlikesinden mi ?öğrensek iyi olacak
Benimkide balayından döndüğümüz akşam bizde kalmak istedisabahta işe gidecektik eşimde kalın ama sabah bizle 6.5ta kalkmalısınız eve bırakırım işe giderken sizi dedi. Çok bozuldu kalmadılar o gece :)
Kv konusunda ben de bahsetmek istiyorum kızlar. Benimki normalde çok iyidir severim ama bazı şeylerde takılıyorum.geçen gün lekelenme olduğu zman önce kendi sağlığımla ilgili bişey söyledim telefonda o bunları hiç onemsemeden bebek nasıl dedi bebek sonuçta bana bağlı değil mi benim sagligim onun sağlığı . Gercekten bozuldum yani.Ve ben bulantilardan beri annemi çağırdım hiçbirşey yiyemedimden biraz bana baksın diye bana yatagimi toplamama bile izin vermiyor ah anam ah diyorum ne kadar kıymetlisin içimden. birde mesela benim annem eşime oğlum diye hitap eder bana da kızım, benimser onu, onun anne babası ona oğlum deseler de bana hiç kızım demezler kendi kızlarına kızım derler .ben de diyorum aman zaten elim
Balayına davet etmedik diye mi ki acabatöbe yarabbim ya gel aramızda yat demenızı mı bekledı acaba
Balayına davet etmedik diye mi ki acaba
Aynen bitmez. el çok zor .yapmacık konuşması da kötü tabı neysen onu söyle .eşim bunların farkında mi bilmiyorum hiç söylemedim , ama annem oğlum dedikçe eminim hoşuna gidiyobenım kı canım, kızım der ama nedense bana hıc samımı gelmıyo.ben mı kotu dusunuyorum acaba dıyorum bazen ama onun verdıgı cevapları duyunca da yanılmadıgımı anlıyorum. esıme de soyledım bu ak sam gıttıgımızde annen eger bır laf sokar ya da bızımkılerle ılgılı bı konu acarsa susmam artık dedım. cunku bu zamana kadar ne zaman laf soktuysa ya dıkkate almadım ya yanlıs dusunuyosun tarzında cevaplar vererek gecıstırdım. esım de susma dedı ben de susmam dedı. allahtan öyle anne kuzusu degıl. o da annesınden lafını sakınmıyo ama bu sefer de guya benım annemlerın doldurusuna gelmıs oluyo. ay ıcım daraldı anlat anlat bıtmez bu mevzular.
merhaba kızlar bende temmuz annesiyim benide alın aranıza takip ediyordum sizi bir kaç gündür herkesin bebeğine sağlık versin rabbim
Çok yazdım ama kızlar özellikle 8+6 olan varsa karnınız çıkmaya başladı mı? ???? Ya benim normalde göbeğim var ama sanki son birkaç gündür daha fazla çikti.yemek de yiyemiyorum hadi kilo aldım desem. Vermiş olmam lazım
katynvalideden konu açılınca duramıycam benimkide çok iyidir hoştur ama çok patavatsızdır.nerde ne konuşacağını hiç bilmez beni delirtir.benim ilk bebeğim bide tüp bebek zor oldu duyunca hemen nevresim takımı yaptırmış geldi torunumun ilk hediyesini ben alıcam diye hep sorar bebek nasıl resmi var mı videosu var mı arada patavatsızlık yapar ama iyiliğine çok iyidir.Tabi kimsenin kv de si kendi annesi gibi asla olamaz hafif lekelenmeme oldu geçen haftalarda annem geldi 3 gün bende kaldı kaynanamında haberi vardı ama köpeğini barınağa bıraktı diye eşime çok sinirliydi o yüzden 2 gün köpek aradı barınağın oralarda bana 2 gün sonra geldi aradı tabi bu günlerde ama bende sinirden açmadım sonuçta alındım yani bir it kadar değerim yok demekki benim diye
Çok gecmis olsun canım aman yat dinlen allah bebislerimiz korusunKızlar kahverengi akıntm var demiştim 1 haftadr. bgn doktorumu aradm yanina çağırdı. Doktora gttm kontrol etti allaha cok şükür bebeğim çok iyi ama damar genislemis ve kanamam olmus. yatış verdi , hic bi is yapmak yok ddi. vajinal fitil verdi düşük olmasn diye. Cok korktum bian..
benimkinin aynısı işte herkes onu arasın sorsun herkes ona gitsin o evde yemek pişirmemek için gelsin bi gün bi gelinde bi gün bi gelinde yesin kendini hiç yormaz saolsun hep hazır önüme getirin der eşimde çok annesine düşkün ama alışmışlar onlar artık sonuçta anne yetiştiriyor çocuğu bana çok saçma gelen huyları eşime çok normal geliyorya aynen ne kadar da ıyı olsa annen gıbı olamıyo. benımkıyle de hıc bır takısmamız olmadı bu zamana kadar ama kadına noluyosa annemler bana gelınce degısıyo. ilgi hep onda olsun istiyo. biz hep onunla ilgilenelim ona gidelim istiyo. kimse onun önüne geçmesin istiyo. bencillik çok yapıyo. bu huyu da sogutuyo benı kendınden.
Aaa daha neler budaha iyiymiş :)Bizimki de evlendigimizin sabahında aradı, ağladı, herkes gitmiş yalnız kalmış:) k.peder vardı o zaman. Biz kalktık gittik o gün hanfendinin gönlünü yapmaya.
arkadasım hamıle 18 haftalık gobegının resmını attı baktım benımkıyle aynıamam sanırım benımkı hem yağdan hem de gazdan öyle göbeğim,n altını her gun kontrol edıyorum sertlık varmı dıye ama cok anlayamıyorum. 9+1 im ben de
Geçmiş olsun canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim. Yat dinlen bol bol.Kızlar kahverengi akıntm var demiştim 1 haftadr. bgn doktorumu aradm yanina çağırdı. Doktora gttm kontrol etti allaha cok şükür bebeğim çok iyi ama damar genislemis ve kanamam olmus. yatış verdi , hic bi is yapmak yok ddi. vajinal fitil verdi düşük olmasn diye. Cok korktum bian..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?