- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Bazen doğru dr lara denk gelemiyoruz canım.. eşim zaten kesinlikle herşeyin burda olmasını istiyor.. nedense o da pek güvenmiyor türkiyenin doktorlarına.. onunda şansız bi kaç deneyimi oldu. Sanırım ondan dolayı.. sanada sorunsuz birgebelik diliyorum canım..Ikili test fiyatını bende merak ediyordum nette 200-500 arası bi fiyat yazıyor ne kadar doğruysa, ama bence çok sanslisin keske bende hamileligimi almanyada gecirebilseydim, turkiyeden hic memnun değilim beş aydır burdayım o kadar doktor gezdim hic birisinden memnun çıkmadım, yaptıkları yapacakları testlere bile guvenemiyorum ay sinirlerim hopladi durup dururken yine k bakma
2-3 haftalık düşünüyoruz nasip olursaa.. söylediğin fiyatlar gerçekten çoook uygun... ayyyy bu hamilelikte her süreci ayrı bi stresss... hemen 9 ay geçsede kucağımıza alıversek..Günaydın tatlım. Canım benim oraya göre belki normaldir ama ablam geçen 4-5ay önce yanlış anımsamıyorsam300-350tlye yaptırdı. Türkiyede çok daha uygun tabi karşılaştırınca. Sonucu çıkana kadar türkiyede olacaksan burada yaptırabilirsin.
Bazen doğru dr lara denk gelemiyoruz canım.. eşim zaten kesinlikle herşeyin burda olmasını istiyor.. nedense o da pek güvenmiyor türkiyenin doktorlarına.. onunda şansız bi kaç deneyimi oldu. Sanırım ondan dolayı.. sanada sorunsuz birgebelik diliyorum canım..
Bunları sigorta karşılamıyor canım.. rutin kontrollerin dışında yapılmasını istediğimiz herşey özel olduğu için kendimiz ödüyoruz..Gunaydin ayni hava burada da hakim. Almanya da saglik sigortasi odemiyor mu? Ben para odemiyorum.
Benimde 4 kilo kaybım var hemde 3 hafta içindehiçbir şey yemiyorum 5 kilo verdim şimdiden. kabus gibi günlerimmm..
Bebek iyiyse sorun yok ozaman. Sende en kısa zamanda toplarsın umarım canımbebek norml diyor. günüyle uymluymuş. 3 aydan sonra yemeye başlarsın fazla fazla alırsın kilolarını diyor
Ozaman türkiyede yaptır yazık günah gerçekten okadar para2-3 haftalık düşünüyoruz nasip olursaa.. söylediğin fiyatlar gerçekten çoook uygun... ayyyy bu hamilelikte her süreci ayrı bi stresss... hemen 9 ay geçsede kucağımıza alıversek..
Teşekkür ederim. öyle yapmaya çalışıyorum. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızkesinlikle dikkat et kendine ilaçlarını al uzan dinlen bu daha faydalı sana geçmiş olsun canım
Bende korktum zorlanırım diye ama çok şükür iyiyim cAnım.Bak buna sevindim..sen herseyin 2 katini yasicaksin diyorlar bana..hamdolsun bisey kotu birsey yasamadim :)) sagol canim bak icim rahatliyor :)
canım tuzlu çubuk kraker yeKızlar ya bısı yemeye korkuyorum artık su bıle içemiyorum ama idrarımı kontrol edıyorum acık renk gelıyo. Sadece meyve yıyebılıyorum. Midem hep bi atakta bekliyo bişi olsa da kussam diye
canım halsizlik için benim kan ilacım vitamin destekli gnyo ferro sanol öneririm doktoruna danış öncelikle. keşke misafiri erteleseydinizBulantı bende de var ama çıkarma olmadı hiç çok halsizim kollarım dizlerim ağrıyo otursam rahat değilim gergin yatsam rahat değilim bu halime rağmen kaynanam misafir çağırdı valla çıldırmmak elde değil biraz tahammulsuz de oldum hayırlısı..
canım halsizlik için benim kan ilacım vitamin destekli gnyo ferro sanol öneririm doktoruna danış öncelikle. keşke misafiri erteleseydiniz
iyim çok şükür benim sadece aksamları gaz problemim varCok sağol canım sorcam bunu iyi hissediyor musun sen peki? Anlamıyor ki yaşlılara laf anlatmak çok zor onlar çocuktan çocuk.
niye kötüsünüz kızlar yaaa motive olun artık bebişler kıpır kıpır
ara öğünleri atlamayınaz yürüyüşlere başlayalım özellikle ev hanımları. ben sabah kalktım işe geldim kar soğuğunda gayet iyim maşallah sizden de iyi yorumlar istiyorum kızlar akşamları gaz sancım oluyor doktorum ayakları kaldır demişti gerçekten işe yarıyor gaz problemi yaşayan arkadaslarım uzanırken bacaklarınızın altına 2-3 yastık alın cinsiyetleri öğrensekte isim paylaşsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?