2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen doğru dr lara denk gelemiyoruz canım.. eşim zaten kesinlikle herşeyin burda olmasını istiyor.. nedense o da pek güvenmiyor türkiyenin doktorlarına.. onunda şansız bi kaç deneyimi oldu. Sanırım ondan dolayı.. sanada sorunsuz birgebelik diliyorum canım..

2-3 haftalık düşünüyoruz nasip olursaa.. söylediğin fiyatlar gerçekten çoook uygun... ayyyy bu hamilelikte her süreci ayrı bi stresss... hemen 9 ay geçsede kucağımıza alıversek..

Çok sağol canım aynen kime gittiysem ağlayarak geri döndüm en son özele gittim ilk gittiğimde doktorum cok iyiydi ikinci defada ise neye uğradığımı şaşırdım hatta eşim kalp atışını kayda almak için ses kayit yaparken doktorun beni azarladigini bile kayda almış bilmeden elimde delilim var şimdi yeni bir doktor arayışı icersindeyim yine

hiçbir şey yemiyorum 5 kilo verdim şimdiden. kabus gibi günlerimmm..
Benimde 4 kilo kaybım var hemde 3 hafta içinde dün kontrolüm vardı rabbime şükür bebek iyi.. benim durumum içinde normal ilerleyen günlerde düzelirsin dedi.. bende o "ilerleyen günlerin" sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.. biran önce ağız tadıyla bileyler yemek istiyorum.. şimdi sadece bulantıyı bastırmak için ondanda tat almıyorum tabi..

doktor mevzusu çok önemli bence arkadaşlar. ilk hamileliğimde doktorum çok iyi biriydi, çok da seviyordum ama malesef ciddi anlamda ilgilenmedi daha doğrusu onun yapısından dolayı bazı şeyleri hep akışına bırakmaktan, önemli değil birşey olmaz dan dolayı üzücü günler yaşadım.
şimdiki doktorum elhamdülillah çok ilgileniyor. özel doktora gidiyorsanız doktora her an ulaşabilmek bence önemli. bazen gerçekten ihtiyaç oluyor ve çaresiz kalıyorsun. kime danışacağım. birde artık pekçok kimse zor bi şekilde hamile kalıyor veya kayıpları var pekçoğumuzun. tedirginliğimiz mevcut. Allah güzel, hayırlı doktorlarla karşılaştırsın. ben eşimle gitmiyorum şimdilik kontrollere, doktor hanım ser seferinde eşime bebeğin kalp atışını yollamamı istiyor:) dün hadi video çekelim telefonun nerde dedi, hiç niyetim yoktu çok aramam böyle şeyleri. doktorun hatrına çektik.. :) inşallah güzel gider, güzel nihayete erer.. hepimiz için öyle..

2-3 haftalık düşünüyoruz nasip olursaa.. söylediğin fiyatlar gerçekten çoook uygun... ayyyy bu hamilelikte her süreci ayrı bi stresss... hemen 9 ay geçsede kucağımıza alıversek..
Ozaman türkiyede yaptır yazık günah gerçekten okadar para

Tünaydın hamişler :) bulantılı bir günden merhaba. Dün akşam eve gider gitmez çıkardım. Bu gün su bile içsem çıkarcak gibiyim ne yıycegımı şaşırdım

Kızlar ya bısı yemeye korkuyorum artık su bıle içemiyorum ama idrarımı kontrol edıyorum acık renk gelıyo. Sadece meyve yıyebılıyorum. Midem hep bi atakta bekliyo bişi olsa da kussam diye
canım tuzlu çubuk kraker ye

niye kötüsünüz kızlar yaaa motive olun artık bebişler kıpır kıpır
ara öğünleri atlamayın az yürüyüşlere başlayalım özellikle ev hanımları. ben sabah kalktım işe geldim kar soğuğunda gayet iyim maşallah sizden de iyi yorumlar istiyorum kızlar akşamları gaz sancım oluyor doktorum ayakları kaldır demişti gerçekten işe yarıyor gaz problemi yaşayan arkadaslarım uzanırken bacaklarınızın altına 2-3 yastık alın cinsiyetleri öğrensekte isim paylaşsak

Bulantı bende de var ama çıkarma olmadı hiç çok halsizim kollarım dizlerim ağrıyo otursam rahat değilim gergin yatsam rahat değilim bu halime rağmen kaynanam misafir çağırdı valla çıldırmmak elde değil biraz tahammulsuz de oldum hayırlısı..

canım halsizlik için benim kan ilacım vitamin destekli gnyo ferro sanol öneririm doktoruna danış öncelikle. keşke misafiri erteleseydiniz

Cok sağol canım sorcam bunu iyi hissediyor musun sen peki? Anlamıyor ki yaşlılara laf anlatmak çok zor onlar çocuktan çocuk.
canım halsizlik için benim kan ilacım vitamin destekli gnyo ferro sanol öneririm doktoruna danış öncelikle. keşke misafiri erteleseydiniz

Ben de calısıyorum canım hareketsızlık problemım var esım alıyo esım bırakıyo yurumuyorum hıc. Eve gıdınce de dırek yatıyorum. Dogru duzgun beslenemıyorum su bıle cok ıcemıyorum kabız oldum o yüzden. Bı de bende hemoroid var o da ayrı bı can sıkıntısı. Bebişler iyi olsun yeter ki. Biz isim konusunda eşimle daha cinsiyet belli olmadan tartişiyoruz doğana kadar da tartışcaz sanırım. Ne ben onun istediği isimler sevebiliyorum ne de o benımkılerı sevıyo. Ama yıne benım dedıgım olcak anayım ben sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…