Benimde bulantılarıma iki gündür yanma eklendiBulantı bende de var ama çıkarma olmadı hiç çok halsizim kollarım dizlerim ağrıyo otursam rahat değilim gergin yatsam rahat değilim bu halime rağmen kaynanam misafir çağırdı valla çıldırmmak elde değil biraz tahammulsuz de oldum hayırlısı..
Benimde bulantılarıma iki gündür yanma eklendioğlumda da doğum için hastanede beklerken hala hemşireden mide yanması için ilaç istiyordum. Çok çektim inşallah bu sefer öyle olmaz.
Vallaha uyku yorgunluk bir de bulantı ile şimdiden gözüm yatakta. Mesai bitsin diye bekliyorum. Bir de üstüne bu halde misafir mi? İşte kayınvalide sonuçta. senin değil kocanın annesi... sana mı annelik yapacak gerçek anne gibi düşünecek..! Allah vicdan versin
Anayım ben vaaaaaayBen de calısıyorum canım hareketsızlık problemım var esım alıyo esım bırakıyo yurumuyorum hıc. Eve gıdınce de dırek yatıyorum. Dogru duzgun beslenemıyorum su bıle cok ıcemıyorum kabız oldum o yüzden. Bı de bende hemoroid var o da ayrı bı can sıkıntısı. Bebişler iyi olsun yeter ki. Biz isim konusunda eşimle daha cinsiyet belli olmadan tartişiyoruzdoğana kadar da tartışcaz sanırım. Ne ben onun istediği isimler sevebiliyorum ne de o benımkılerı sevıyo. Ama yıne benım dedıgım olcak anayım ben sonucta
24 ünde gidicem kv yanına. Bakalım nasıl davranacak. Daha haberleri yok hamilelikten...kayınvalıdeler bu donemlerde nıye daha bı dusuncesız oluyolar kı anlamıyorum.
24 ünde gidicem kv yanına. Bakalım nasıl davranacak. Daha haberleri yok hamilelikten...
2 yıl yurtdışında kaldım. annemden ayrı tutmadım. 5 günü geçmedi görüntülü konuşmalarımız. Oğlu da aramaz öyle hep ben... Babaanne torununu bilsin. Torunda babaannesini diye. Çok da sever güya gurbet kuşum diye sever. Sonra 5 ay yanında kaldım ve gördüm benim annem olamayacağını... Kocam yanımda değil 8 aydır. Bir kez olsun aramadı sen nasılsın? Gurbettesin torunum nasıl? Diyarbakırdayım. Patlama olunca arıyor bir tek. Öldüm mü kaldım mı diye herhalde :))) o da birşeydir dimi?
24 ünde gidicem kv yanına. Bakalım nasıl davranacak. Daha haberleri yok hamilelikten...
2 yıl yurtdışında kaldım. annemden ayrı tutmadım. 5 günü geçmedi görüntülü konuşmalarımız. Oğlu da aramaz öyle hep ben... Babaanne torununu bilsin. Torunda babaannesini diye. Çok da sever güya gurbet kuşum diye sever. Sonra 5 ay yanında kaldım ve gördüm benim annem olamayacağını... Kocam yanımda değil 8 aydır. Bir kez olsun aramadı sen nasılsın? Gurbettesin torunum nasıl? Diyarbakırdayım. Patlama olunca arıyor bir tek. Öldüm mü kaldım mı diye herhalde :))) o da birşeydir dimi?
annenden başkası yalan canım kimse annen gibi olamaz ki. annem hasta olmasına ragmen 2 aydır ben de evımın ısını yemegını yapıyo babamla. babam olmasa annemın yapıcagı seyler sınırlı. ıkısı bır ınsan edıyolar ama yıne de ugrasıyolar. kayınvalıdem de annemın gecırdıgı hastalıgı bılmesıne ragmen yardıma ıhtıyacınız var mı demek yerıne bızde kaldıkları ıcın kıskanclıgından catlamak uzere. ben de kayınvalıdemı aramasam aramaz benı. gercı oglunu da aramaz pek işi dusmeyınce. patlama olunca da aklına gelıyosun ya hıc yoktan ıyıdır canım :)
Kendi kayınvalidemi gördüm bian , hepsi mi aynı acaba :) Benimki de ne arar ne sorar. Torunu var 4 yaşında görünce ölür biter ama aylarca görmese arayıp torunum nasıl demez. Bana ilgi alaka sıfırdır zaten , ben de bana ilgisiz olununca arayıp soramıyorum içimden gelmiyor. Eşim hamile olduğumu söyleyeli neredeyse 1 ay oldu ama hala hayırlı olsun bile demedi .Ah bu kayinvalideler.Ben de çok dertliyim bu konuda.Malesef benim eşim annesine aşırı düşkün. Onun yüzünden tartisiyoduk surekli.Benim kayinvalide de hep iyi günümüzde yanımızda, gezme , tozma, düğün, bayram.Benim ailem hastalık, iş ve güç te yanımızda. Aradaki fark belli.iş ya da hastalık olunca yaşlı ve hasta oluyor k.valide, gezme olunca benden önce koşar. Zaten kendisiyle gorusmuyorum bi süredir, çok sinir bozucu bi insan.Surekli laf sokar.
Bizde belki erkek anası olucaz ama ben asla kendi kv gibi olmayacam insan ne ekerse onu bicersmis Allah tan korkum olmasa yolda görsem selam vermem onları hep Rabbim e ilettim ben gebe olduğumu söylemedim 4 aylık olana kadar da soylemicem . 4 senelik evliyim tek bi kötü günümde yanımda olmadılar sürekli sorun.. bende iyi günümü paylasmicamKendi kayınvalidemi gördüm bian , hepsi mi aynı acaba :) Benimki de ne arar ne sorar. Torunu var 4 yaşında görünce ölür biter ama aylarca görmese arayıp torunum nasıl demez. Bana ilgi alaka sıfırdır zaten , ben de bana ilgisiz olununca arayıp soramıyorum içimden gelmiyor. Eşim hamile olduğumu söyleyeli neredeyse 1 ay oldu ama hala hayırlı olsun bile demedi .
Ama kendi annem hasta olmasına rağmen kızıma bakıyor, her akşam yemeğimi yapar , beni de torununu da benden çok düşünür sağolsun.
Benim k.valide de bilmiyor daha.Ben gorusmuyorum zaten, eşim de söyleme miş. En son kaybimda aradı Güya geçmiş olsuna benimle kavga etti.Ben de yüzüne kapattim teli ben hastayım dedim.Daha kurtaj olduğum gün. O moral bozuklugunu yaşayanlar bilir.Bi de ondan 5 ay önce de kaybim vardı. Ikisi üst üste olunca resmen psikolojim bozulmuştu.Alttan alacağına bana bağırıp çağırıyor, hiç halden anlamıyor. Torununu da Güya seviyor, ona bile inanmıyorum, herşeyi sahte geliyor.sadece seviyo guya, bakmaya gelince ben bakamam diyo.Benim annem de ablamın 2 cocugu ve benimkine baktı 2 sene.Arti babamla kardeşim. K.valide tek başına bakamadı 1 çocuğa.k.peder 6 sene önce vefat etti.tek başına, eline ayağına dolaşan da yok.Hep kız anneleri fedakar, erkek analarinin canı kıymetli.
Benimkide balayından döndüğümüz akşam bizde kalmak istediAh ah benin k.validenin vukuatları anlatmakla bitmez.Bizimki bizde kalmaya bayılırdı ama iş yapmak için değil, kendine hizmet ettirmek için. Ben de Allah'a havale ettim.
Aramızda 2 hafta var ama .geçen gün lekelenme oldu hiç agrimayan bel ve kasık ağrım artık olmaya başladı adet ağrısı gibi ben de iyi mi kötü mu bilmek istiyorum. Acaba bebeğim büyüdüğü için mi yoksa yine düşük tehlikesinden mi ?öğrensek iyi olacakBenimkide anlatmakla bitmez o yuzden hic baslamayim nasil bi insansin diyesim geliyor bazen..birlikte oturuyoruz bizde ustelik ayri olanlar sanslisiniz gorustugunuz gunlerdede bosvereceksiniz..Allah a havale inanin cikiyor..
Neyse kizlar birsey sorucam iki gundur rahmimde adet agrisi gibi hafif agri var uzandgimda geciyor biraz ayakta durmayim belime agirlik koyuyolar sanki..bacaklarima iniyor bazen ama siddetli degil..11+3 um insaAllah rahim buyumesindendir diye dusunuyorum ama korkuyorum yinede 12 haftalik olsun oyle gidiyim diyorum ama yarin gitsem miki diyorum agrim oluncada bilemedim napsam..ayni durumda olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?