2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bulantılarıma iki gündür yanma eklendi oğlumda da doğum için hastanede beklerken hala hemşireden mide yanması için ilaç istiyordum. Çok çektim inşallah bu sefer öyle olmaz.
Vallaha uyku yorgunluk bir de bulantı ile şimdiden gözüm yatakta. Mesai bitsin diye bekliyorum. Bir de üstüne bu halde misafir mi? İşte kayınvalide sonuçta. senin değil kocanın annesi... sana mı annelik yapacak gerçek anne gibi düşünecek..! Allah vicdan versin

kayınvalıdeler bu donemlerde nıye daha bı dusuncesız oluyolar kı anlamıyorum.

Anayım ben vaaaaaay beni de eşim bırakıyor yetişirse alıyor ama haraket halindeyiz sonuçta sabahın köründe geliyoruz akşam dön yemek yap bulasıkları kaldır .. evin çoğu kısmı darmadağın çaktırmıyorum oturarak çalısıyorum aslında ama arada kalkıp yuruyorum. 4 ay bitsede platese falan başlasak kızlar

kayınvalıdeler bu donemlerde nıye daha bı dusuncesız oluyolar kı anlamıyorum.
24 ünde gidicem kv yanına. Bakalım nasıl davranacak. Daha haberleri yok hamilelikten...
2 yıl yurtdışında kaldım. annemden ayrı tutmadım. 5 günü geçmedi görüntülü konuşmalarımız. Oğlu da aramaz öyle hep ben... Babaanne torununu bilsin. Torunda babaannesini diye. Çok da sever güya gurbet kuşum diye sever. Sonra 5 ay yanında kaldım ve gördüm benim annem olamayacağını... Kocam yanımda değil 8 aydır. Bir kez olsun aramadı sen nasılsın? Gurbettesin torunum nasıl? Diyarbakırdayım. Patlama olunca arıyor bir tek. Öldüm mü kaldım mı diye herhalde :))) o da birşeydir dimi?

Ankara'da doktora gidenler doğum nasıl olacak önceden konuştunuz mu doktorla? Misal ben çatala yatmak istemiyorum? Yaparlar mı acaba?

annenden başkası yalan canım kimse annen gibi olamaz ki. annem hasta olmasına ragmen 2 aydır ben de evımın ısını yemegını yapıyo babamla. babam olmasa annemın yapıcagı seyler sınırlı. ıkısı bır ınsan edıyolar ama yıne de ugrasıyolar. kayınvalıdem de annemın gecırdıgı hastalıgı bılmesıne ragmen yardıma ıhtıyacınız var mı demek yerıne bızde kaldıkları ıcın kıskanclıgından catlamak uzere. ben de kayınvalıdemı aramasam aramaz benı. gercı oglunu da aramaz pek işi dusmeyınce. patlama olunca da aklına gelıyosun ya hıc yoktan ıyıdır canım :)

Ah bu kayinvalideler.Ben de çok dertliyim bu konuda.Malesef benim eşim annesine aşırı düşkün. Onun yüzünden tartisiyoduk surekli.Benim kayinvalide de hep iyi günümüzde yanımızda, gezme , tozma, düğün, bayram.Benim ailem hastalık, iş ve güç te yanımızda. Aradaki fark belli.iş ya da hastalık olunca yaşlı ve hasta oluyor k.valide, gezme olunca benden önce koşar. Zaten kendisiyle gorusmuyorum bi süredir, çok sinir bozucu bi insan.Surekli laf sokar.

Merhabalar kızlar dün benimde kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür kıpır kıpır hiç durmadı..ah bide benim bulantı ve kusmaları da atlasatsaydık bir..artık okadar kötü oluyorum ki gözlerimden yaşlar geliyor bişeyler yiyemiyorum hiç..dün doktorum tekrar tahlil istedi bulantılar için ama bugün izinli yarın öğrenicem artık.. kw konuları bizde de fena hiç göresim yok şimdi yakınız bide 1.5 saatlik yerde..gelip gitmesi tamamen kabusum oluyor

Kendi kayınvalidemi gördüm bian , hepsi mi aynı acaba :) Benimki de ne arar ne sorar. Torunu var 4 yaşında görünce ölür biter ama aylarca görmese arayıp torunum nasıl demez. Bana ilgi alaka sıfırdır zaten , ben de bana ilgisiz olununca arayıp soramıyorum içimden gelmiyor. Eşim hamile olduğumu söyleyeli neredeyse 1 ay oldu ama hala hayırlı olsun bile demedi .
Ama kendi annem hasta olmasına rağmen kızıma bakıyor, her akşam yemeğimi yapar , beni de torununu da benden çok düşünür sağolsun.

Bizde belki erkek anası olucaz ama ben asla kendi kv gibi olmayacam insan ne ekerse onu bicersmis Allah tan korkum olmasa yolda görsem selam vermem onları hep Rabbim e ilettim ben gebe olduğumu söylemedim 4 aylık olana kadar da soylemicem . 4 senelik evliyim tek bi kötü günümde yanımda olmadılar sürekli sorun.. bende iyi günümü paylasmicam

Benim k.valide de bilmiyor daha.Ben gorusmuyorum zaten, eşim de söyleme miş. En son kaybimda aradı Güya geçmiş olsuna benimle kavga etti.Ben de yüzüne kapattim teli ben hastayım dedim.Daha kurtaj olduğum gün. O moral bozuklugunu yaşayanlar bilir.Bi de ondan 5 ay önce de kaybim vardı. Ikisi üst üste olunca resmen psikolojim bozulmuştu.Alttan alacağına bana bağırıp çağırıyor, hiç halden anlamıyor. Torununu da Güya seviyor, ona bile inanmıyorum, herşeyi sahte geliyor.sadece seviyo guya, bakmaya gelince ben bakamam diyo.Benim annem de ablamın 2 cocugu ve benimkine baktı 2 sene.Arti babamla kardeşim. K.valide tek başına bakamadı 1 çocuğa.k.peder 6 sene önce vefat etti.tek başına, eline ayağına dolaşan da yok.Hep kız anneleri fedakar, erkek analarinin canı kıymetli.

ayy ya hepımız dertlıyız kızlar bu konuda. benım kı de güya benım annemden fırsat bulamıycak cocugu bakmaya. annem ona ılk torun benım demıs hesapta. kadın bıçak tutup sogan dogruyamıyo ellerınden cocuga nası bakıcaksa. artık ıftıra mı atıyo annemın dedıgı sozu evırıp cevırıp baska bı hale mı getırıyo bılmıyorum. çünkü böyle bi huyu var. bi keresinde beraber hastaneye taksıyle gıttık. taksı parasını ben odıycekken ben verırım sımdı kayınvalıdem bı taksı paramı bıle vermedı dersın dedı. şok oldum. arkasından bu zamana kadar kotu tek bır kelıme demedım. ılk defa da burda konusuyorum hakkında. neyse bı de anneme laf sokuyo benım evımde. senden bana fırsat kalmaz dıye. annem yanımda ya benle ılgılenıyo ya cekemıyo onu. guya annem olmasa yanımda o yapıcakmıs her ısımı. bız de bır aksam zor kalıyo gıtmek ıcın kapının onunde oturuyo resmen benım ısımı yapıcakmıs. bılmıyorum ama hormonların etkısınden mıdır nedır batıyo bana her sozu. aksam yanına gıdıcez. nası dayancam onu dusunuyorum.

Ah çoğu kişide aynı sıkıntıymıs bende hem kayınvalide hem kayınpeder hemde elti ilk kaybım olduğunda kayınvalidem su mu icmedin canın bişeymi cektide yemedin kayınpeder hamile insanın gezmelerde ne işi var ozaman hiç bir sorun yoktu 1saatlik yola gitmiştim orda öğrenmiştim 2 ay evime girememiştim birtek benım mi basıma gelirmiş bi benım mi evladım ölmüş eltim gene bulantım hiç olmamıstı ordan belliymiş aslında yaşamayacağı onun düşüklerinde öyle olmus cünkü simdi yine kanamam olduğu icin kendisi buda kızsa kaybedersen tüp bebekle erkek koydur diyor birde gülerek hepsini Allaha havele ettim bir insan bir insana böyle diyebilirmi şuan hepsiyle saygıdan ibaret eşim arada diye görüşüyorum kindar bir insan değilim ama söylediklerini hazmedemiyorum birtürlü insanın kendi ailesinden baskası yalan oluyormus kendi canın kanın bi baska

Allah büyük kızlar konuş konuş bitmez üstüne konuştukça sinir eder bu mevzular eşlerin ailesi yapacak birsey yok Allah korkumuza yinede saygida küsür yapmıyoruz bi gören oluyor olan biteni Allah cümlesini affetsin tez zamanda gUzel gönül nasip etsin kötülükten Kim kazanmış ki dünya hesap dünyası Allah affetsin bizim bebeklerimize sağlık sıhhat versin evimize yuvalarjmiza huzur mutluluk versin gerisi bombos

Ah ah benin k.validenin vukuatları anlatmakla bitmez.Bizimki bizde kalmaya bayılırdı ama iş yapmak için değil, kendine hizmet ettirmek için. Ben de Allah'a havale ettim.

Benimkide anlatmakla bitmez o yuzden hic baslamayim nasil bi insansin diyesim geliyor bazen..birlikte oturuyoruz bizde ustelik ayri olanlar sanslisiniz gorustugunuz gunlerdede bosvereceksiniz..Allah a havale inanin cikiyor..
Neyse kizlar birsey sorucam iki gundur rahmimde adet agrisi gibi hafif agri var uzandgimda geciyor biraz ayakta durmayim belime agirlik koyuyolar sanki..bacaklarima iniyor bazen ama siddetli degil..11+3 um insaAllah rahim buyumesindendir diye dusunuyorum ama korkuyorum yinede 12 haftalik olsun oyle gidiyim diyorum ama yarin gitsem miki diyorum agrim oluncada bilemedim napsam..ayni durumda olan var mi

Ah ah benin k.validenin vukuatları anlatmakla bitmez.Bizimki bizde kalmaya bayılırdı ama iş yapmak için değil, kendine hizmet ettirmek için. Ben de Allah'a havale ettim.
Benimkide balayından döndüğümüz akşam bizde kalmak istedi sabahta işe gidecektik eşimde kalın ama sabah bizle 6.5ta kalkmalısınız eve bırakırım işe giderken sizi dedi. Çok bozuldu kalmadılar o gece :)

Aramızda 2 hafta var ama .geçen gün lekelenme oldu hiç agrimayan bel ve kasık ağrım artık olmaya başladı adet ağrısı gibi ben de iyi mi kötü mu bilmek istiyorum. Acaba bebeğim büyüdüğü için mi yoksa yine düşük tehlikesinden mi ?öğrensek iyi olacak

Kv konusunda ben de bahsetmek istiyorum kızlar. Benimki normalde çok iyidir severim ama bazı şeylerde takılıyorum.geçen gün lekelenme olduğu zman önce kendi sağlığımla ilgili bişey söyledim telefonda o bunları hiç onemsemeden bebek nasıl dedi bebek sonuçta bana bağlı değil mi benim sagligim onun sağlığı . Gercekten bozuldum yani.Ve ben bulantilardan beri annemi çağırdım hiçbirşey yiyemedimden biraz bana baksın diye bana yatagimi toplamama bile izin vermiyor ah anam ah diyorum ne kadar kıymetlisin içimden. birde mesela benim annem eşime oğlum diye hitap eder bana da kızım, benimser onu, onun anne babası ona oğlum deseler de bana hiç kızım demezler kendi kızlarına kızım derler .ben de diyorum aman zaten elim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…