Ben varım. Tarihler aynı seninle ve evet karnımın alt tarafında bi şişkinlik hissediyorum pantolonların alt kısmı acıtıyo artık.Çok yazdım ama kızlar özellikle 8+6 olan varsa karnınız çıkmaya başladı mı? ???? Ya benim normalde göbeğim var ama sanki son birkaç gündür daha fazla çikti.yemek de yiyemiyorum hadi kilo aldım desem. Vermiş olmam lazım
Gorunur canim Allah in izniyle kalp atislarini duymamissan onuda duyarsin minicik bisey olur ama bebek seklini daha almamistr..:)Selam kızlar bu cumartesi dr randevum var 7+6 olcaz inşallah o gün.sizce bebis görünür mü ya da bu haftada nasıl görünüyor cok merak ediyorum
İnşallah canım cok heyecanlıyım calısıyorum bir de geçmiyor sanki günler...bebek şeklini ne zaman alır pekiGorunur canim Allah in izniyle kalp atislarini duymamissan onuda duyarsin minicik bisey olur ama bebek seklini daha almamistr..:)
10. Haftada tam sekilliydi benim o haftalarda net gorunr insaAllah..Allah kucaginiza almayi nasip etsin..:)İnşallah canım cok heyecanlıyım calısıyorum bir de geçmiyor sanki günler...bebek şeklini ne zaman alır peki
İnşallah bi sıkıntı olmaz canim zaten genelde ilk bebeklerde herhangi bi sorun olmuyomus uyuşmazlık. Bende esim de negatifiz yirttik ordanEvet ben negatif esim pozitif kanama olmazsa 23.haftadan sonra yapiliyor igne olurda kanama olursa hemen 72 saat icinde igne yapiliyor canim..
doktor soylemisti zaten kanama olursa korkma bu uyusmazliktan diye ..
Sagol canim bebisi gormus oldum bu sayede
Amin canım hepimize nasip eder inşallah Rabbim salıklı bir sekilde kucagımıza almayı10.
10. Haftada tam sekilliydi benim o haftalarda net gorunr insaAllah..Allah kucaginiza almayi nasip etsin..:)
Ben kalp atışı için gittiğim de 7 haftalik görünüyordu civciv şeklinde hatta kuyruk şeklinde yapı bile görünüyordu çok komik çok tatlı inşallah sende sağlıkla görürsun bebeğiniSelam kızlar bu cumartesi dr randevum var 7+6 olcaz inşallah o gün.sizce bebis görünür mü ya da bu haftada nasıl görünüyor cok merak ediyorum
Amin canım inşallah çok merak ediyorum cünkü simdiye kdar gördügüm yuvarlak bir kese ve icinde beyaz bir ışıktıBen kalp atışı için gittiğim de 7 haftalik görünüyordu civciv şeklinde hatta kuyruk şeklinde yapı bile görünüyordu çok komik çok tatlı inşallah sende sağlıkla görürsun bebeğini
Aynen canim yaaİyiki dahada beklemedin drun ne derse uy canim bende ilk haftalarimda raporluydum ve arada da igne oldum yine
Canim bende gunlerdir ayikliyip yiyorum oyle bisey hic duymadim ??Kizlar acil yardim nar ayikladim kipkirmizi bebekte lekesi cikarmi
Ayyyy internette ole seyler yaziyorki aklim ciktiCanim bende gunlerdir ayikliyip yiyorum oyle bisey hic duymadim ??
:))) eskiler soyle der izinsiz birinden birsey yedinmi..yiyip biyerine elini surersen izi cikar..gizlice oluyo herhalde boyle birsey duymustum buyuklerden..Ayyyy internette ole seyler yaziyorki aklim cikti
Benim alt 187 ast 49 mu öle bişey çıkmıştı kadın doğumcum şuan bi hepatoloğa gitmeye gerek yok demişti.zaten o da takip edelim diyecek dedi seni boşuna strese sokmayalım dedi.sende kafana takma haftaya tekrar ölçtür dedi.folbiolu kestim parol minoset katiyen içme şuan da dedi.paketli gıdalardan uzak dur dedi.bir bardak saçma sapan bir meyve suyu bile çıkartabilir o değeri dedi.zaten karaciğer vücudumuzun çöp arıtma tesisi gibi düşün vücuda zararlı tüm maddeleri YÖK etmek için çaba sarfediyor.ama biz katkı maddeli yiyecekler hazır gıdalar ilaçlar yüklendikçe o da zorlanıyor ve enzimler fırlıyor.bugün tekrar ölçtürdüm tine sınır üstündeydi ama baya inmişti özellikle alt bana folbiolden oldu gibi geldi.çünkü bir haftadır bi yumurtayı kestim bulantım olduğu için bi de bu değerlerden folbiolu kestim.hamilelikten önce de yumurta ve folbiol yoktu hayatımda 1 ay tükettim değerler çıktı ama muhtemelen folbioldür diye düşünüyorumCanım merhaba, benim de rutin tahliller sonucu karciğer enzimlerinde yükseklik çıktı. Hangi değerin nasıl yazabilir misin? Birde nasıl düşürülecekmiş yediklerine dikkat ederek mi? Dahiliyeye göründün mü? Benim bir şikayetim de yoktu. Doktor kaşınmayı sordu o da yok. Haftaya tekrar istedi testleri. Birde karaciğer ultrasonu istedi.
11+2canim şu anda bebek net gorunuyor ters olmazsa daha iyiydi ama :)Ne kadarlık şuan senin bebiş. Ay göreyim ya nolur
Ayyy inşlh bende net net görürüm bebişimi. Seninki gıcık galiba11+2canim şu anda bebek net gorunuyor ters olmazsa daha iyiydi ama :)
Yok bebege zaten bisi olmaz o konuda tedirginligim yok kanama olursa bebek duserse kalbi durursa diye endiselendim .. Yoksa kan uyusmazligi kolay bir igneye bakiyor ki ben yaptirdim dusugumde ..İnşallah bi sıkıntı olmaz canim zaten genelde ilk bebeklerde herhangi bi sorun olmuyomus uyuşmazlık. Bende esim de negatifiz yirttik ordanBizde nasipse cumartesj buluşuyoruz minigimle bakalım ne alemde babası ile ilk kez tanisacak
Benim alt 187 ast 49 mu öle bişey çıkmıştı kadın doğumcum şuan bi hepatoloğa gitmeye gerek yok demişti.zaten o da takip edelim diyecek dedi seni boşuna strese sokmayalım dedi.sende kafana takma haftaya tekrar ölçtür dedi.folbiolu kestim parol minoset katiyen içme şuan da dedi.paketli gıdalardan uzak dur dedi.bir bardak saçma sapan bir meyve suyu bile çıkartabilir o değeri dedi.zaten karaciğer vücudumuzun çöp arıtma tesisi gibi düşün vücuda zararlı tüm maddeleri YÖK etmek için çaba sarfediyor.ama biz katkı maddeli yiyecekler hazır gıdalar ilaçlar yüklendikçe o da zorlanıyor ve enzimler fırlıyor.bugün tekrar ölçtürdüm tine sınır üstündeydi ama baya inmişti özellikle alt bana folbiolden oldu gibi geldi.çünkü bir haftadır bi yumurtayı kestim bulantım olduğu için bi de bu değerlerden folbiolu kestim.hamilelikten önce de yumurta ve folbiol yoktu hayatımda 1 ay tükettim değerler çıktı ama muhtemelen folbioldür diye düşünüyorum
Sanirim ben merak etmedigim icin sıkıntı olmuyor nasil istiyorsa dursun :) 10.haftada net fotosumuz var haftaya da 12de bakilacak bakalim nasil duracak :)Ayyy inşlh bende net net görürüm bebişimi. Seninki gıcık galibabenim kızda çok gıcık pozlar verirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?