2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben varım. Tarihler aynı seninle ve evet karnımın alt tarafında bi şişkinlik hissediyorum pantolonların alt kısmı acıtıyo artık.

İnşallah bi sıkıntı olmaz canim zaten genelde ilk bebeklerde herhangi bi sorun olmuyomus uyuşmazlık. Bende esim de negatifiz yirttik ordan Bizde nasipse cumartesj buluşuyoruz minigimle bakalım ne alemde babası ile ilk kez tanisacak

Selam kızlar bu cumartesi dr randevum var 7+6 olcaz inşallah o gün.sizce bebis görünür mü ya da bu haftada nasıl görünüyor cok merak ediyorum
Ben kalp atışı için gittiğim de 7 haftalik görünüyordu civciv şeklinde hatta kuyruk şeklinde yapı bile görünüyordu çok komik çok tatlı inşallah sende sağlıkla görürsun bebeğini

Ben yine uyuyakalmışım. Bulduğum yerde uyuyorum hemen. Kimi uyuyamaz ben çok uyuyorum

Ben kalp atışı için gittiğim de 7 haftalik görünüyordu civciv şeklinde hatta kuyruk şeklinde yapı bile görünüyordu çok komik çok tatlı inşallah sende sağlıkla görürsun bebeğini
Amin canım inşallah çok merak ediyorum cünkü simdiye kdar gördügüm yuvarlak bir kese ve icinde beyaz bir ışıktı

Benim alt 187 ast 49 mu öle bişey çıkmıştı kadın doğumcum şuan bi hepatoloğa gitmeye gerek yok demişti.zaten o da takip edelim diyecek dedi seni boşuna strese sokmayalım dedi.sende kafana takma haftaya tekrar ölçtür dedi.folbiolu kestim parol minoset katiyen içme şuan da dedi.paketli gıdalardan uzak dur dedi.bir bardak saçma sapan bir meyve suyu bile çıkartabilir o değeri dedi.zaten karaciğer vücudumuzun çöp arıtma tesisi gibi düşün vücuda zararlı tüm maddeleri YÖK etmek için çaba sarfediyor.ama biz katkı maddeli yiyecekler hazır gıdalar ilaçlar yüklendikçe o da zorlanıyor ve enzimler fırlıyor.bugün tekrar ölçtürdüm tine sınır üstündeydi ama baya inmişti özellikle alt bana folbiolden oldu gibi geldi.çünkü bir haftadır bi yumurtayı kestim bulantım olduğu için bi de bu değerlerden folbiolu kestim.hamilelikten önce de yumurta ve folbiol yoktu hayatımda 1 ay tükettim değerler çıktı ama muhtemelen folbioldür diye düşünüyorum

Yok bebege zaten bisi olmaz o konuda tedirginligim yok kanama olursa bebek duserse kalbi durursa diye endiselendim .. Yoksa kan uyusmazligi kolay bir igneye bakiyor ki ben yaptirdim dusugumde ..
Hadi bakalim minigin babaylada tanissin .. Guzel haberlerle gel ..

Anladım canım. Benim de değerlerim şu şekilde. Ast 49, Alt 119. Birde eGFR var 134. Bana çok birşey söylemedi dahiliye doktoru. Haftaya tekrar ölçtüreceğim bakalım inşallah düşer. Bu kaşınma olayı varmış ona kapılmayalım da. Bende aşırı bulantıdan düzensiz beslendim bir haftadır sadece tost, yumurta, süt. İlaç olarak da pregnio fol (folik asit), clexane iğne ve tiroid için bir ilaca başladım bugün. Canım seninle günlerimiz de aynıymış:) ama benim minik 1 hafta geri görünüyor galiba, geç döllenme olabilir. Sende nasıl?

Ayyy inşlh bende net net görürüm bebişimi. Seninki gıcık galiba benim kızda çok gıcık pozlar verirdi
Sanirim ben merak etmedigim icin sıkıntı olmuyor nasil istiyorsa dursun :) 10.haftada net fotosumuz var haftaya da 12de bakilacak bakalim nasil duracak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…