2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok demedi bende sormadim zaten haftaya randevum var diye .. Bakalim belki 12.haftada gorurse birseyler söyler..
Insallah hepimizin sonuclari guzel ciksin ..
Kuzum dr gitmissin masallah canim..temiz sonuclar gelsin insallah..

canim kanama olmadığı surece normal sanırım bebek büyüdükçe onu tutan bağlar geriliyormus oda ağrı yapıyormuş benimde bulantim falan yok endişe ediyorum ama napalm inşallah gecicek bu dönemlerde

kendi evin ya da başka bir yer ben dokunmamaya çalışıyorum... ne kadar doğru bilinmez ama önlem almakta fayda var :)
Canım bende dokunmuyirum çığ ete cunki dusuge neden olabilecek bi mikroorganizma olabiliyomus bende çığ ete asla dokunmuyirum

Kizlar iyi geceler. Bir haftadir diş ağrim var bu aksam dayanamayacagim bir boyuta ulasti. 20 lik diş yarin druma danisip cektirmeyi dusunuyorum onay verirse. Sizin fikirleriniz nasil cevrenizde cektiren oldu mu?

Kizlar iyi geceler. Bir haftadir diş ağrim var bu aksam dayanamayacagim bir boyuta ulasti. 20 lik diş yarin druma danisip cektirmeyi dusunuyorum onay verirse. Sizin fikirleriniz nasil cevrenizde cektiren oldu mu?
Hic sorma cnm, bu dislerden cok muzdaribim ben. Hamile kalmadan turkiye deydim bu yaz yaptirayim iyice dedim. Cunku dis Turkiye de daha guzel yapılıyor. Kac seans gittim. Sonuc Fransa ya gelince agrilar basladi disciye gittim bir iki disime hic dokunmamis farkli yeri yapmis. Film cektiremedim, anestezisiz yaptirdim yarim kaldi. 4. ayimi bekliyorum artik devam etmek icin ama cekiyorum iste oyle... Dis cok zor çok

canim kanama olmadığı surece normal sanırım bebek büyüdükçe onu tutan bağlar geriliyormus oda ağrı yapıyormuş benimde bulantim falan yok endişe ediyorum ama napalm inşallah gecicek bu dönemlerde
İnsAllah canim ya sole karnimiz buyuyup hareketini hissetmeye bir baslasaydik..bulantilar ara ara benimde kesilip arttigi oldu...ama ben gunde 2 litre su ictigim icin onun da faydasini cok gordum su icmedim annemlerde kaldgim gun inanilmaz bulantim oldu..sık besleniyorsan oda bulantini kesiyor canim icimizi ferah tutalim insaAllah..

Kızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu yazmayali dr gittim geçen hafta meleğim gördüm çok şükür bir sorun çıkmadı siz neler yaptınız dr a gittiniz mi nasılmış minikler

Ben oğluma hamileyken çektim o diş ağrısını, sabaha kadar uyutmamisti, benimki 20lik değildi.5 aylık hamileydim o zaman. 3 aydan önce çekilmiyor diye biliyorum. 5 aylik olduğum halde endişe etmiştim bişey olur mu diye, çok şükür bişey olmadı.

Canım bende dokunmuyirum çığ ete cunki dusuge neden olabilecek bi mikroorganizma olabiliyomus bende çığ ete asla dokunmuyirum
Çiğ et ve tavuğa ben de dokunmuyorum, zararlı diye.Yemek yapmam gerekiyosa da eldiven kullanıyorum.

Pazartesiden beri antibiyotik ve minoset kullaniyorum boyle daha cok zarari olcakmis gibi geliyor. Agridan kasılıyorum artik aglayasim geliyor bu gece ilaclarda fayda etmiyor

Kızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu yazmayali dr gittim geçen hafta meleğim gördüm çok şükür bir sorun çıkmadı siz neler yaptınız dr a gittiniz mi nasılmış minikler
Merhaba, Gözünaydın. Ben c.tesi gitmiştim iyiydi bebişim çok şükür. 31 inde bidahaki randevum,12 haftalık olunca yani.ikili test yapılacak, çok heyecanlı bir bekleyiş.

Pazartesiden beri antibiyotik ve minoset kullaniyorum boyle daha cok zarari olcakmis gibi geliyor. Agridan kasılıyorum artik aglayasim geliyor bu gece ilaclarda fayda etmiyor
Zaten minosetin etkisi çok az, ben de icmistim o zaman. Yine de dr.una Danış ama iğne 3 aydan önce zararlı olabilir.Gecmis olsun.

Benim de 4 gün gerideydi en son gittiğimde ama öyle devam eder.kızımda geriden gitmişti Doğuma kadar.çünkü ben 33-35 günde bir adet görüyorum yumurtlamam 28 günde bir olana göre 1 hafta oynuyor.

ikili testleri bekliyoruz nasipse iyi olmaniza sevindim

Benim de 4 gün gerideydi en son gittiğimde ama öyle devam eder.kızımda geriden gitmişti Doğuma kadar.çünkü ben 33-35 günde bir adet görüyorum yumurtlamam 28 günde bir olana göre 1 hafta oynuyor.

bende öyleyim canım 35 günde bir adet görüyorum. muhtemelen 1 hafta geç yumurtlamışımdır. bebek biraz daha büyüdükten sonra yeni bir sat belirleyecek sanırım doktorum.

Kızlar bana doktor dokunma demedi sadece dokunduğunda bolca ellerini yıka dedi bende öyle yapıyorum. Yoksaki evde yemek yapıyoruz mecbur temas ediyoruz

Kızlar gınaydın sabah sabah moralım boZuldu
Ikı haftaonce tartıda 66,9 67 cıkarken
Bu sabah 69 cıktım
Ikı haftada 2 kılo normal mi sizce
Aksamları mıden kazınıyor ve mutlaka yemek yiyorum biraz abartıyorum galiba

Şişkinlikte olabilir belki ama akşam yemek yemek malesef kilo aldirmaya birebir

Tatlim iyi geceler..
Sen suan 12+2 degilmisin dogum tarihin 3 temmuz gozukuyor benimki 11 temmuz ben 11+2 cikiyorum hesaplayinca kuzummm yanlismi hesap yappiyorum acaba
Evet yalnis hesap seninki usg kagidinda cikan dogru burdaki buyuk gosteriyor 1 hafta canim buna inanma :)
Benim takvimim diye adet takvimim vardi onu gebelige cevirdim o dogru gosteriyor ayni usg ile uyumlu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…