- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
- 123
Demekki doğruBen varım. Tarihler aynı seninle ve evet karnımın alt tarafında bi şişkinlik hissediyorum pantolonların alt kısmı acıtıyo artık.
Ay 10 haftalık baya netse nub bölümüne koyabilirsinSanirim ben merak etmedigim icin sıkıntı olmuyor nasil istiyorsa dursun :) 10.haftada net fotosumuz var haftaya da 12de bakilacak bakalim nasil duracak :)
Kafamiz sagda kiz sanirim dedim dun bugun ters donunce butun teoriler bosa cikti :) Bizimki merak ettirsin bosver daha iyi nasilsa kizimda yok oglumda :)Ay 10 haftalık baya netse nub bölümüne koyabilirsinçikolata ye su iç kıpırdasın. Bizim babamız usg ye giderken arabada bizim yöresel müziklerimizi son ses açardı uyansın kızımız görelim diye tulum kemençe
Sağlıkla gelsin inşlh, bende kızımda böyleydim 19. Haftada öğrendim hiç fazla merağım olmadıKafamiz sagda kiz sanirim dedim dun bugun ters donunce butun teoriler bosa cikti :) Bizimki merak ettirsin bosver daha iyi nasilsa kizimda yok oglumda :)
Ben gidince acaba iyimi diye dusunmekten baska bisi dusunemiyorum canim ya iki kaybim var hep onlar geliyor aklima ..
Ayy ne sacma dusunce kendi cocuguna koymus toruna da koyacak ne kiymetli kocaymis :)Benim kv de "kız olursa karışmam ama erkek olursa adını ben koyacagım" dedi. Kız da olsa erkek de olsa ben koyacagım dedim. "Aaa beni mi kırıyorsun?" dedi. Ben koyacagım dedim sustum. Hem kiz hem erkek torunu var cok biliyorsa onlara koysaydi. Benim ilk cocugum ona mi kaldi ismi? Koyacagi isim de kendi kocasinin ismi ve bnm kocamin ismi ve benim kizlik soyadim(erkek ismi ayni zamanda)( 3 isim oluyor toplamda) Dunyada baska isim yok sanki. Sinirden saatlerce agladim. İnşallah bebegım kız olur da bir daha bu muhabbete maruz kalmam.
afferin sana helal olsun valla. ohh sefan olsunnntek isteğim eşimle aram bozulmasın kendisi normalde sinirli biri ama hamileyim diye hiçbirşey demiyor bende bunu kullanıyorum
cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi mi doktor... hayırlısı olsun test sonuçları inşallah iyi gelir. bende bu cumartesi gidicem ikili test için. hepimizin hakkında hayırlısıKizlar herkese merhaba ..
Sohbet guzel konu kaynana Allah mekanini cennet eylesin nurlar icinde yatsin o kadar iyi bir kvalidem vardi ki sanirim iyi oldugu icin erken kaybettim .
Bugun doktora gittim cok az bir renk degisimi gordum pecetede artar kanama olur diye solugu doktorda aldim ama bebegim ters donmustu kipir kipirdi masallah .. Gelmisken ikili testide yapalim dedi bugun soranlar olmustu 20tl verdim özelde :) aradan oda cikti birde uyusmazlik icin kan verdim sabah gidicem sonuca gore igne yapilacak ..
Doktor plesenta asagi yerlesmis belki ondan olmustur dedi .. O degilde ufacik cok cok acik renkte ben kosturdum hastaneye kanama olsa ne yapardim :) Doktorada lekelenmem oldu dedim
Yok demedi bende sormadim zaten haftaya randevum var diye .. Bakalim belki 12.haftada gorurse birseyler söyler..cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi mi doktor... hayırlısı olsun test sonuçları inşallah iyi gelir. bende bu cumartesi gidicem ikili test için. hepimizin hakkında hayırlısı
korkma sakın ama bidaha da yapma. ciğere de dokunmayın diyorlar. siyah zeytin de. bir arkadaşımda geçen gün et dedi... offf bende et doğradım çokkk pişmanımmmKizlar acil yardim nar ayikladim kipkirmizi bebekte lekesi cikarmi
İnsana sacma geliyor ama oyle bir icgudu varki mesele bebekle ilgiliyse sacma bile olsa korkuyor insan gorumcemin bir tanidigi ciger ellemis çocuğun yuzunde ciger rengi cikmis tovbe tövbe Allah korusunkorkma sakın ama bidaha da yapma. ciğere de dokunmayın diyorlar. siyah zeytin de. bir arkadaşımda geçen gün et dedi... offf bende et doğradım çokkk pişmanımmm
Nasil oluyor anlamadım ki ben ya kendi evinde biseye dokununcada mi oluyorİnsana sacma geliyor ama oyle bir icgudu varki mesele bebekle ilgiliyse sacma bile olsa korkuyor insan gorumcemin bir tanidigi ciger ellemis çocuğun yuzunde ciger rengi cikmis tovbe tövbe Allah korusun
ben herkese şöyle diyorum... isim için bütün fikirlere açığım herkes buna öğrencilerim de dahil fikir verebilir. tüm ailemiz de söyleyebilir. ama en son kararı ben verip ismi de ben koyacağım diyorum ilk günlerden beri. kimse bişey demiyor artık. konu açılmadan kapattım. sende öyle yap... gece uykulardan mide bulantısıyla kalkayım aç uykusuz dolanayım. bu halde okula gidip derse gireyim. karnım büyüsün kilo alayım. sonra gelip başkaları adını koysun çocuğumun. yok öyle bi dünya başka kapıya....Benim kv de "kız olursa karışmam ama erkek olursa adını ben koyacagım" dedi. Kız da olsa erkek de olsa ben koyacagım dedim. "Aaa beni mi kırıyorsun?" dedi. Ben koyacagım dedim sustum. Hem kiz hem erkek torunu var cok biliyorsa onlara koysaydi. Benim ilk cocugum ona mi kaldi ismi? Koyacagi isim de kendi kocasinin ismi ve bnm kocamin ismi ve benim kizlik soyadim(erkek ismi ayni zamanda)( 3 isim oluyor toplamda) Dunyada baska isim yok sanki. Sinirden saatlerce agladim. İnşallah bebegım kız olur da bir daha bu muhabbete maruz kalmam.
valla saçma ama ben batıl inançları olan biriyim.. elimde değil napayımİnsana sacma geliyor ama oyle bir icgudu varki mesele bebekle ilgiliyse sacma bile olsa korkuyor insan gorumcemin bir tanidigi ciger ellemis çocuğun yuzunde ciger rengi cikmis tovbe tövbe Allah korusun
kendi evin ya da başka bir yer ben dokunmamaya çalışıyorum... ne kadar doğru bilinmez ama önlem almakta fayda var :)Nasil oluyor anlamadım ki ben ya kendi evinde biseye dokununcada mi oluyor
et ciğer gibi şeylere mi bende inanırım nedense öğreneyim bari :)? disarda soylemeden dokunmuyorum ama evde yemek falan yapiyoruz o nsil olcak eldivenle falan mikendi evin ya da başka bir yer ben dokunmamaya çalışıyorum... ne kadar doğru bilinmez ama önlem almakta fayda var :)
Tatlim iyi geceler..11+2canim şu anda bebek net gorunuyor ters olmazsa daha iyiydi ama :)
afferin sana helal olsun valla. ohh sefan olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?