2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Off bizde bugün Adana ya yarın Gaziantep e gideceğiz. Çok mu soğuk oralar? Kış günü kafayı yedik yetmedi yemek yemeye oralara geliyoruz taa İzmirdennn. Uçak kalkar inşallah
Yok canım merak etme Adana burası gibi değil burası Adanada sayılmaz zaten torosların arasında unutulmuş bir yer adı gibi dağ başı bugün yine elektrik yok birazdan şarj biter yine off of

Bnm de var ama progestan kullanıyom fitil olrak o yapıodr dedi eltim.

Bence aminosentez yaptırma canım, diğer testi hiç duymadım. Ama bence bi sorun yoktur Allah'ın izniyle. Benim ablam 38 yaşında doğum yaptı, maşallah bebek çok sağlıklı. Benim de yaşım 35. Şimdi ikili testi yaptirmasammi diye düşünmeye başladım.

Bizim hastane her konuda cok pahalı galiba 20 tl diyen arkadaslar vardı burda ne zaman yapılıcak peki

evet 20 tl yapan yerler ıstanbulda degıl sanırım. en uygun 250 yı duydum arastırdıklarım arasında. o da karsıda bı hastane. 14. haftaya kadar yaptır dedi. ama ben çok kararsızım. eşim sonuc kotu cıkarsa napıcaz diyo engelli mi olsun dıyo ben aldırmam dıyorum. o da sonuc bır seyı degıstırmıycekse yaptırmanın bı anlamı yok dıyo. bakalım neye karar verıcez.

Al_pi bende teoriler tuttu sanırım ama tatlıyla aram hiç yok hep eski hep tuzlu yiyesim var.
Baktım ultrason kağıdına karnıma koyduğum zaman kafası solda
Ama normal baktığında sağda

Merhaba kızlar biz doktordan geliyoruz iyiz maşallah 12+3 olmuşuz bacaklarımız kollarımız çıkmış 5,9 cm
herşey yolundaymış çok şükür heyecandan karın ağrımı sormayı unuttum :) multi vitamin yazdı doktorumuz, cinsiyet henüz anlaşılmıyor dedi. ikili testi önerdi tarama olduğu için yaptırın dedi. bakalım haftaya özele yaptırabilirim. hem bir ay hasret kalmayız. bu arada eşim video aldı kac kere izledim bilmiyorum

Anladım canım sizin kararınız tabiki ben aklımda kalıp düsünücegime sürekli yaptırmayı tercih ediyorum

çok şükür canım benim de kontrol vardı bugün güzel haberler aldık. benim eşim de cektı videoya izleyip duruyorum. ben bı sonrakı kontrolu 2 hafta sonraya aldım. bekleyemem o kdr :)

maşallah bebise

Gözünaydın canım, ben de haftaya c.tesi gitcem Bebişimi görmeye, inşallah hareketlerini görürüm. Hareket ediyomuydu bebiş.

Ben Devlet Hastanesi'nde yaptırdım İstanbul'da kanunide ücretsiz iki gündede sonucumuz çıktı

Gözünaydın canım, ben de haftaya c.tesi gitcem Bebişimi görmeye, inşallah hareketlerini görürüm. Hareket ediyomuydu bebiş.
Önce haraket etmiyodu doktor teyzemiz karnıma bir iki dokundu baktım zıplıyo içerde bası asagıda cok kıpırdamıyodu sanki ama bacaklar popo kıpır kıpır sizden de güzel haberler bekliyoruz annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…