2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın çıktım dr dan. Bakın minnoşuma başta uyuyodu sonra uyandırdık taklalar attı bıze kocaman olmus 4 5 gun de onde gıdıyo 11 hafta 1 gunluk olmuşuz. Benım hesabıma gore 10+3 tü. nası guzel bi duygu ya artık tam bi bebek gibiydi. Allahım kucağımıza almayı da nasıp eder ıns

Eklentiler

• IMG_4776.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 99
Maşallah maşallah subhan allah

Ayy kiyamam yaaa uyuyomuymuss Allahm yerim ya maşallah ona cok tatli annesi, erkekmi bebisin?

Herkese günaydın kızlar..dün sabah ilk kez istifra ettim...çok afedersiniz midemin sarı suyu geldi sadece çok korktum

Ayy canım bak ben almanyada doğdum büyüdüm oradaki yaşayanlar bilir kadınlar hep 40 yaşından sonra çocuk yapiyorlar eğer böyle bişey olsaydi komple almanya otizmli olurdu öyle değilmi, sen takma kafana içini ferah tut, doktorlar her zaman en kötü ihtimali söylüyorlar, kendini üzme bak bebeğinde etkilenir dua et inşallah bisey olmicak

Ayy kiyamam yaaa uyuyomuymuss Allahm yerim ya maşallah ona cok tatli annesi, erkekmi bebisin?

cınsıyet tahmını yapmadı canım zaten heyecandan onu kıpır kıpır gorunce benım bıle aklıma gelmedı sormak :) esım ama erkek bu dıyo basta hep kız derdı sımdı bıldıgın erkek dıyo benım bı tahmınım hala yok

Erkek bu erkek kafası solda duruyor dur bakalm cok merak ettim şimdi acaba bu teoriler ne kadar doğru çıkacak

Erkek bu erkek kafası solda duruyor dur bakalm cok merak ettim şimdi acaba bu teoriler ne kadar doğru çıkacak

aynen ben de cok merak edıyorum en cok teorılerın tutup tutmıycagını merak edıyorum ama :) kafası solda olunca kız degıl mıydı ya hep karıstırıyorum neye gore sag neye gore sol :)

aynen ben de cok merak edıyorum en cok teorılerın tutup tutmıycagını merak edıyorum ama :) kafası solda olunca kız degıl mıydı ya hep karıstırıyorum neye gore sag neye gore sol :)

Şimdi soyleymis canm, ultrason kağıdını karnına koyup bakinca bebegin kafası sagdaysa kiz, soldaysa erkek oluyormus bende sırf kağıda bakarak kafasi solda diye erkek demistim ama karnıma koyup baktığımda kafasi sağa geliyor simdi acaba kizmi diyorum

Birşey daha öğrenmiş oldum bugün...iyiki burası var

solda benım kı canım oğluş mu geliyo acaba zaten hep sol tarafım agrıyo dun bugun ozellıkle sol kasıgıma sureklı sancı vuruyo. güya soracaktım dra bunu da normal mı dıye. unuttum herseyı.

solda benım kı canım oğluş mu geliyo acaba zaten hep sol tarafım agrıyo dun bugun ozellıkle sol kasıgıma sureklı sancı vuruyo. güya soracaktım dra bunu da normal mı dıye. unuttum herseyı.

Benim sadece ara ara sag kasigim ağrıyor ama hemen geçiyor yine, ben soracaklarimi telefona yaziyorm unutmayaym diye doktora gidincede açıp bakiyorm hemen bence sende yaz, yoksa heycandan tüm sorular uçup gidiyor:)))

Benim sadece ara ara sag kasigim ağrıyor ama hemen geçiyor yine, ben soracaklarimi telefona yaziyorm unutmayaym diye doktora gidincede açıp bakiyorm hemen bence sende yaz, yoksa heycandan tüm sorular uçup gidiyor:)))
İkili tarama ne zaman oluyor ki kaçıncı haftada ben 8+3

Kızlar bu hamıle günlüklerinden alan var mı icinde neler var normal bos defter mı ya da ???
Onereceginiz var mıdır günlük yazmak istiyorum hamililegimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…