- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Maşallah maşallah subhan allahKızlar günaydın çıktım dr dan. Bakın minnoşumabaşta uyuyodu sonra uyandırdık taklalar attı bıze kocaman olmus 4 5 gun de onde gıdıyo 11 hafta 1 gunluk olmuşuz. Benım hesabıma gore 10+3 tü. nası guzel bi duygu ya artık tam bi bebek gibiydi. Allahım kucağımıza almayı da nasıp eder ıns
Çok sağol canım benimMikemmel olurZaten bizimle cok yakinsin ayni seyleri ayni zamanda yapiyoruz
Kızlar günaydın çıktım dr dan. Bakın minnoşumabaşta uyuyodu sonra uyandırdık taklalar attı bıze kocaman olmus 4 5 gun de onde gıdıyo 11 hafta 1 gunluk olmuşuz. Benım hesabıma gore 10+3 tü. nası guzel bi duygu ya artık tam bi bebek gibiydi. Allahım kucağımıza almayı da nasıp eder ıns
Gunaydin kizlar. Benim ikili testim maalesef riskli cikti. Daha dogrusu yastan dolayi riskli. Diger olasiliklar dusuk ama yas 1:215. Doktor aminosentez yaptir dedi. Bana da sirf yas olasiligi yüzünden yaptirmak cok mantikli gelmiyor. Tum gece uyuyamadim dusunmekte.
Ayy kiyamam yaaa uyuyomuymuss Allahm yerim ya maşallah ona cok tatli annesi, erkekmi bebisin?
cınsıyet tahmını yapmadı canım zaten heyecandan onu kıpır kıpır gorunce benım bıle aklıma gelmedı sormak :) esım ama erkek bu dıyo basta hep kız derdı sımdı bıldıgın erkek dıyobenım bı tahmınım hala yok
Erkek bu erkek kafası solda duruyordur bakalm cok merak ettim şimdi acaba bu teoriler ne kadar doğru çıkacak
aynen ben de cok merak edıyorum en cok teorılerın tutup tutmıycagını merak edıyorum ama :) kafası solda olunca kız degıl mıydı ya hep karıstırıyorum neye gore sag neye gore sol :)
Şimdi soyleymis canm, ultrason kağıdını karnına koyup bakinca bebegin kafası sagdaysa kiz, soldaysa erkek oluyormus bende sırf kağıda bakarak kafasi solda diye erkek demistim ama karnıma koyup baktığımda kafasi sağa geliyor simdi acaba kizmi diyorum
Şimdi soyleymis canm, ultrason kağıdını karnına koyup bakinca bebegin kafası sagdaysa kiz, soldaysa erkek oluyormus bende sırf kağıda bakarak kafasi solda diye erkek demistim ama karnıma koyup baktığımda kafasi sağa geliyor simdi acaba kizmi diyorum
solda benım kı canım oğluş mu geliyo acabazaten hep sol tarafım agrıyo dun bugun ozellıkle sol kasıgıma sureklı sancı vuruyo. güya soracaktım dra bunu da normal mı dıye. unuttum herseyı.
İkili tarama ne zaman oluyor ki kaçıncı haftada ben 8+3Benim sadece ara ara sag kasigim ağrıyor ama hemen geçiyor yine, ben soracaklarimi telefona yaziyorm unutmayaym diye doktora gidincede açıp bakiyorm hemen bence sende yaz, yoksa heycandan tüm sorular uçup gidiyor:)))
İkili tarama ne zaman oluyor ki kaçıncı haftada ben 8+3
Bizde erkek demistik sana :) Ohh masallah bir pasa daha geliyor desene .. Tuttu sende teori beta hcgÇok sağol canım benim
Bu arada dün doktora gittim doktorumuz %90 erkek dedi bana
Ayın 5 sinde randevum var 15 günde 1 benim kontrol ikiz Bebeklerim bide hemotom varİkili tarama 12. Haftada oluyormus canm ben 9+2 haftaligim şuan
aynı şeyi az önce bende farkettim canım. sağ tarafımda bir sertlik var. sola yatınca belli oluyor. ama solda yok. senin de tek tarafta mı?
Ayın 5 sinde randevum var 15 günde 1 benim kontrol ikiz Bebeklerim bide hemotom var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?