Öylemiymis 14.haftaya kadar diye duymustum bende doktotda 12,13 de yaparız dedi oglumdada galiba 12 de yaptırmıstımAman geç kalınmasında canım. Ne kadar küçük olursa bebek doğru sonucun çıkma ihtimali okadar yüksek oluyomuş. Ben sata göre 11+4 bebeğe göre 12+4 olucam. Onda bile geç mi kaldım acaba diyorum
Evet Rahimde kanama noktası doktor ilaç verdi ve istirahat doktor sorun yok dedi ben nasıl teori cikaravmcam cinsiyete iki tane:)))Ikizmi ne kadar güzel cok şanslısın:) geçmiş olsun bu arada canım hemotom deri altında birikmis kana diyorlardi sanırım, umarim ciddi bisey degildir
Çok sağol canım .Ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum . Ama hep düşünüyorum işte sorun orada, aklımda hep bir şeyler dönüyor.Ayy canım bak ben almanyada doğdum büyüdüm oradaki yaşayanlar bilir kadınlar hep 40 yaşından sonra çocuk yapiyorlar eğer böyle bişey olsaydi komple almanya otizmli olurdu öyle değilmi, sen takma kafana içini ferah tut, doktorlar her zaman en kötü ihtimali söylüyorlar, kendini üzme bak bebeğinde etkilenir dua et inşallah bisey olmicak
Maşallah ya yuzu elleri ne kadar belli canim 2li test icin bisey dedimi doktor senle hastanelerimiz aynıya fiyat falan aldınmı?Kızlar günaydın çıktım dr dan. Bakın minnoşumabaşta uyuyodu sonra uyandırdık taklalar attı bıze kocaman olmus 4 5 gun de onde gıdıyo 11 hafta 1 gunluk olmuşuz. Benım hesabıma gore 10+3 tü. nası guzel bi duygu ya artık tam bi bebek gibiydi. Allahım kucağımıza almayı da nasıp eder ıns
Sanirim tarihi yalnis yapmissin .. 2017 mi yazdin ..kızlaar benim hamilelik günlüğüm neden çıkmıyor
Alpi benim beta 52 çıkmış. Teori ne diyor ? :)Bizde erkek demistik sana :) Ohh masallah bir pasa daha geliyor desene .. Tuttu sende teori beta hcg
Evet Rahimde kanama noktası doktor ilaç verdi ve istirahat doktor sorun yok dedi ben nasıl teori cikaravmcam cinsiyete iki tane:)))
Prenses diyorAlpi benim beta 52 çıkmış. Teori ne diyor ? :)
Bebegin dogacagi tarihi yaz oraya cikar ..son adet tarihini seçiyorum ama olmuyor nerden yapcam
Doğru olabilir , kızımın testine baktım 192 ymiş. Ama bunda biraz sınırda kalmışızPrenses diyor50 alti erkek 50nin ustu kiz ..
Maşallah ya yuzu elleri ne kadar belli canim 2li test icin bisey dedimi doktor senle hastanelerimiz aynıya fiyat falan aldınmı?
Bizim hastane her konuda cok pahalı galiba 20 tl diyen arkadaslar vardı burda ne zaman yapılıcak pekiaynen canım herseyı olusmus ya cok tuhaf daha 4 cm ama herseyı var :) evet sordum 342 lıraymıs sıgortalıya. sadece ıkılı test yapılıyomus hastanede 3 lu ve ya 4 lu test ıcın anlasmalı yerlerı varmıs. fıyat nası bılemedım.
Ilk defa yuksek bir deger duydum hep 50-60 benimki 202 :)) Hadi bakalim saglikla gelsin .. yakinda belli olur ..Doğru olabilir , kızımın testine baktım 192 ymiş. Ama bunda biraz sınırda kalmışız
Ben 20 tl vermistim :)Bizim hastane her konuda cok pahalı galiba 20 tl diyen arkadaslar vardı burda ne zaman yapılıcak peki
Oldu oldu hayirli olsun .. Birine cevap yazmak istersen o kisinin yazisinin altinda cevapla var onu tikla yaz o zaman daha rahat goruruz yazdiklarinievet oldu
He senmiydin canım bizim hastane çok alıyor ya normal testler icinde 500 tl istemistiBen 20 tl vermistim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?