2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aman geç kalınmasında canım. Ne kadar küçük olursa bebek doğru sonucun çıkma ihtimali okadar yüksek oluyomuş. Ben sata göre 11+4 bebeğe göre 12+4 olucam. Onda bile geç mi kaldım acaba diyorum
Öylemiymis 14.haftaya kadar diye duymustum bende doktotda 12,13 de yaparız dedi oglumdada galiba 12 de yaptırmıstım

Ikizmi ne kadar güzel cok şanslısın:) geçmiş olsun bu arada canım hemotom deri altında birikmis kana diyorlardi sanırım, umarim ciddi bisey degildir
Evet Rahimde kanama noktası doktor ilaç verdi ve istirahat doktor sorun yok dedi ben nasıl teori cikaravmcam cinsiyete iki tane:)))

Çok sağol canım .Ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum . Ama hep düşünüyorum işte sorun orada, aklımda hep bir şeyler dönüyor.

Maşallah ya yuzu elleri ne kadar belli canim 2li test icin bisey dedimi doktor senle hastanelerimiz aynıya fiyat falan aldınmı?

Maşallah ya yuzu elleri ne kadar belli canim 2li test icin bisey dedimi doktor senle hastanelerimiz aynıya fiyat falan aldınmı?

aynen canım herseyı olusmus ya cok tuhaf daha 4 cm ama herseyı var :) evet sordum 342 lıraymıs sıgortalıya. sadece ıkılı test yapılıyomus hastanede 3 lu ve ya 4 lu test ıcın anlasmalı yerlerı varmıs. fıyat nası bılemedım.

Bizim hastane her konuda cok pahalı galiba 20 tl diyen arkadaslar vardı burda ne zaman yapılıcak peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…