2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ALYALAL
Detaylı ultrason harika birşey
Tabii ki sağlık için yapılıyor ama bebek gösterirse eğer tüm yüzünü net birşekilde görebiliyorsunuz, oğlum doğduğında detaylı ultrason fotoğrafıyla aynıydı

Ayyy çok heycanlı ya Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize şu mübarek cuma gününde burda Sevinç'lerimizi paylaşmayı nasip etsin

benım cınsıyet tahmını bir sonraki randevuma kaldı. bi kız hissediyorum sonra kesin erkek diyorum. zaman geçse de bian önce görüş günü gelse yine :)

Ayy bende aynıyım bigün kesin emin oluyorum kız olduğuna, ertesi güne kesin erkek diyorum
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da ama görelim de rahatlayalım

Kızlar soğuk almışım.. ne içsem cabuk atlatırım hem hamile hem minik oğlum var onada geçsin istemiyorum..

Ya kızlar gunlerdir dis agrisi cekiyorum disim kirildi doktora gittim çürük dedi. Cok agri yapiyor rontgen cekilmesi lazim hamileyken cektiremezsin beklicen dedi hic oluru yok mu basına gelen oldu mu nasil cekicem ben 6 ay bu agriyi ki

bu arada kızlar göğüslerim çok büyüdü ya normalde 75 takıyodum ama suan 85 oldum resmen. ufak memeliyim catalım yok diye üzülürken şuan tombul tombullar

Merabalar :) bizde ikili icin gün sayıyoruz biraz gerginlik yaşıyorum ve bol dua ediyorum.. doktorumu haftaya gel dedi. Fiyatta 120 tl civariymiş
hayırlısı olsun canim atlatcan inşallah. fiyatlar neden bukadar yüksek acaba ben hastaneye gitmiyorum ozel muayeneye gidiyorum doktor kontrol etti laboratuvarda kan verdim bitek ona 50 lira verdim sadece

Canim bende o agridan mahvoldum. 20lik dis ve curuk dis var. Ama cekemeyiz dediler. Augmentin ve minoset verdiler. Yine de hem discine hem kadin dogumcuna sor. Kendi drumda baska ilac verdi ama Allahtan şu aralar duruldu benim

hayırlısı olsun canim atlatcan inşallah. fiyatlar neden bukadar yüksek acaba ben hastaneye gitmiyorum ozel muayeneye gidiyorum doktor kontrol etti laboratuvarda kan verdim bitek ona 50 lira verdim sadece
Yine burda 300 diyen arkadaslarin yaninda bu rakam iyi geldi bana :) aslinda devlette yaptirmayi dusundum ama esim bosver ayni yerde olsun dedi

Kızlar fotograf yükleyemiyorum neden acaba ???
canım boyutu büyük geliyor olabilir biraz kırparak yüklemeyi dene benim telefonumla çektiğim de o şekilde yüklenmiyor biraz kırpıyorum resmi yükleniyor

Kasik ağrısı ve bel ağrısı olan arkadaşlar varsa ,bugün Dr a gittim dünden beri geçmiyordu, korkmustum. iyiki de gitmisim hemen iğne yaptılar proluton. olursa yine gelirsin dedi. 2 hafta progestan yutucam. riske atmayın kesinlikle

Kızlar benimde bugün gorus günüm Dr a geldik bekliyoruz bayilicam şimdi heyecan ve gerilimden inşallah bebeğim iyidir ellerim titriyor yazamıyorum bile mesajı bana dua edin
Sakin ol canım stres yapma güzel haberlerini bekliyoruz bnde bugün geldim doktordan bak ne güzel bebişi görceksin eşin yanındaysa video alın ben sabahtan beri onu izliyorum

merhaba kızlar bugün 9+3 olmam gerek haftaya persembe ultrasonum var ancak sureklı sol kasık agrım var normalmıdır?ılk bebegım dustugu için kurtaj olmustum bu da tup bebek buna da bırsey olacak dıye aklım çıkıyo mide bulantım var aksam daha kotu oluyorum mıde bulantım oldugu için bırsey olmamıstır dıye dusunuyorum ama bu sureklı sol kasık agrısı neden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…