- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
MaşAllah kardeşlerimizeAynen benim annem de 38 de hamile kaldı 39 da doğum yaptı hiç bir testi yaptirmadi kendi isteği ile çık şükür 10 yaşında sağlıklı bir tatlı kızımız var
ALYALAL
Detaylı ultrason harika birşey
Tabii ki sağlık için yapılıyor ama bebek gösterirse eğer tüm yüzünü net birşekilde görebiliyorsunuz, oğlum doğduğında detaylı ultrason fotoğrafıyla aynıydı
ben de en son 8 haftalıkken gıtmıstım sımdı bana kocaman geldı. sen de gorunce cok sasıracaksın hele kıpırdayınca. bı sonrakı randevuyu ıple cekıyorum :)
Sabırsızlanıyorum inan ki, 13+6 olucaz belki cinsiyet için tahmin alabiliriz
2016 nisan annesiyim bende :) yine hamileyimKizlar facebookta grup kursak yada kurulmusmu bilmiyorum aslinda bi kere yazip takip edemedim ayriyetten bide 2015 nisan annesiyim malum firsat pek olmuyor cinsiyetler ogrenilmis ne guzel
benım cınsıyet tahmını bir sonraki randevuma kaldı. bi kız hissediyorum sonra kesin erkek diyorum. zaman geçse de bian önce görüş günü gelse yine :)
Ayy bende aynıyım bigün kesin emin oluyorum kız olduğuna, ertesi güne kesin erkek diyorum
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da ama görelim de rahatlayalım
Doktoruna sormadan hiç birşey kullanma ıhlamuru bile. Kiminin doktoru izin veriyo kiminin vermiyo. Ama açık saya bol limon sıkıp içmiştim iyi gelmiştiKızlar soğuk almışım.. ne içsem cabuk atlatırım hem hamile hem minik oğlum var onada geçsin istemiyorum..
hayırlısı olsun canim atlatcan inşallah. fiyatlar neden bukadar yüksek acaba ben hastaneye gitmiyorum ozel muayeneye gidiyorum doktor kontrol etti laboratuvarda kan verdim bitek ona 50 lira verdim sadeceMerabalar :) bizde ikili icin gün sayıyoruz biraz gerginlik yaşıyorum ve bol dua ediyorum.. doktorumu haftaya gel dedi. Fiyatta 120 tl civariymiş
Canim bende o agridan mahvoldum. 20lik dis ve curuk dis var. Ama cekemeyiz dediler. Augmentin ve minoset verdiler. Yine de hem discine hem kadin dogumcuna sor. Kendi drumda baska ilac verdi ama Allahtan şu aralar duruldu benimYa kızlar gunlerdir dis agrisi cekiyorum disim kirildi doktora gittim çürük dedi. Cok agri yapiyor rontgen cekilmesi lazim hamileyken cektiremezsin beklicen dedi hic oluru yok mu basına gelen oldu mu nasil cekicem ben 6 ay bu agriyi ki
Yine burda 300 diyen arkadaslarin yaninda bu rakam iyi geldi bana :) aslinda devlette yaptirmayi dusundum ama esim bosver ayni yerde olsun dedihayırlısı olsun canim atlatcan inşallah. fiyatlar neden bukadar yüksek acaba ben hastaneye gitmiyorum ozel muayeneye gidiyorum doktor kontrol etti laboratuvarda kan verdim bitek ona 50 lira verdim sadece
canım boyutu büyük geliyor olabilir biraz kırparak yüklemeyi dene benim telefonumla çektiğim de o şekilde yüklenmiyor biraz kırpıyorum resmi yükleniyorKızlar fotograf yükleyemiyorum neden acaba ???
Sakin ol canım stres yapma güzel haberlerini bekliyoruz bnde bugün geldim doktordan bak ne güzel bebişi görceksin eşin yanındaysa video alın ben sabahtan beri onu izliyorumKızlar benimde bugün gorus günüm Dr a geldik bekliyoruz bayilicam şimdi heyecan ve gerilimden inşallah bebeğim iyidir ellerim titriyor yazamıyorum bile mesajı bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?