2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kan sulandırıcı ilacını pıhtılaşma oldugu için mi kullanıyorsunuz yoksa önlem amaçlı mı acaba. benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ben testleri yaptırayım derken yin gebe kalmışım o yüzden merak ediyorum bide gebe iken pıhtılaşma testi yapılıyor mu veya yaptıran var mı

densizler ya niye böyle bişey yaptılar ki eşine söylemelisin bence ve baya bi süre görüşme onlarla bebeğin ve kndi sağlığın için
Dün oldu bu olanlar eşimin için bugün geldim ve Allah rızası için ama hep uzandım özür dilemek yerine sanki ben suçluymuşum gibi ne yüzüme baktılar nede konuştular, bugün misafirler gidince odasına gitti çocuklarını götürdü sesi geldi bana küçük kızına kızım kimseyle konuşma tamammı dediğini duydum daha çok sinirlendim

Kendini uzersen bebegini üzmüş olursun. Keske hic gitmeseydin madem aranizda eskiden bir olay vardi. Ama olan olmuş dönüşü yok bundan sonra taviz verme boşu boşuna da kendini üzme kimse seni düşünüpte arka çıkmaz eşinde çünkü abla kardeş anne oğul onlar... O yuzden kendini uzdugunle kalirsin. Bol bol dua et

Ay onca şey olmuş daha neden gidiyorsun ki oraya. Kendi kendini sinir etmeye gitmişsin resmen

Pıhtılaşma var canım o yüzden kullanıyorum benim 4 kaybım var gebelikte de bakılabilir genetik laboratuvar da bakılır için rahat etmiyorsa baktırabilirsin

gerçekten uzak dur uzak dur uzak dur eşin birşey demiyosa merhaba merhaba karışma ne halleri varsa görsün yazık değil mi sana ne insanlar var eden bulur merak etme bebeğin içinde hiç üzülme melek oldu gitti seni cennette bekliyor inşallah üzülme sevin sevin seni cennete almadan oda girmiycek biliyosundur rabbim saglıklı sıhhatlı yavrular versin gözlerim doldu okurken snada bol sabır versin dediğim gbi kimse snden ve bebegınden onemli değil

Pıhtılaşma var canım o yüzden kullanıyorum benim 4 kaybım var gebelikte de bakılabilir genetik laboratuvar da bakılır için rahat etmiyorsa baktırabilirsin
öncelikle çok geçmiş olsun... haberini gördüm çok memnun oldum rabbim sağlıcakla versın kucagına teşekkür ederim bilgin için şüpheleniyorum bi an önce dr umla konuşacağım bu konuyu

Ay onca şey olmuş daha neden gidiyorsun ki oraya. Kendi kendini sinir etmeye gitmişsin resmen
Eşimin babası yok ailedeki tek oğlan ve bende tek gelinim, eşim rica etti lütfen git dedi biraz doğumdan zaman geçsin ben konuşacam ablamla dedi,onun için geldim, Rabbim ıslah etsin diyorum başka denecek birşey yok, ve ben ona bukadar iylikler etmişken bu nankörlüğü insanlık değil, o hamileyken eşimle bi kaç defa tartıştılar ben eşimin ağzını kapatıp aşkım hamile lütfen üstüne gitme diyen birisiyim, şimdi ben hamileyim bana yaptığına bak

öncelikle çok geçmiş olsun... haberini gördüm çok memnun oldum rabbim sağlıcakla versın kucagına teşekkür ederim bilgin için şüpheleniyorum bi an önce dr umla konuşacağım bu konuyu
Amin canim hep birlilte insallah sagljkla kucagimiza aliriz. Dr unla gorus en azından için rahat etmiş olur

Böyle yapıyorlarsa onlara soracağına hiç tanımadıklarına sor. İçinde fitne fesat olan insan karşısındakini de kendi gibi görürmüş. Ben kuaförüme soruyorum, iş ark, burdaki arkadaşlara soruyorum. Tanıdığa soracağıma kitap alır okurum. Ben her şeyin en iyisini bilirim derim. Sorup kimsenin bitarafını kaldıramam.

Çok teşekkür ederim Allah biliyor eğriyi doğruyu bu bana yeter

Ya aslında bende gebelik doğum hakkında herşeyi biliyorum şükürler olsun ama canlı görmek başka oluyor bide ebelerle tanışmak istedim ama burnumdan getirdiler, ben doğum yapacağım zaman hastaneye gelselerde odama almıyacam onları, birde bir görsen kaynanamı her benim bebeğimin konusu açıldığında ağlıyor oğlumun bebeği olacak diye, insanlar yalandan ağlamayı nasıl başarıyor

sen nerden randevu aldın canım netten mi hastaneden mi?
Tatlim ben o hastanede infertilite bolumunde tedavi gormustum kalp atimi duyulunca peritanoloji bölümüne yonlendirip randevuyu öyle aldim.Ayrıntılı ultrasona giriyorsun ilk önce sonra kan veriyorsun
Verilen tarihte gittim bir kağıt vermişlerdi onu gösterip sirami aldım o kadar. Dışardan nasıl olur bilmiyorum ama ara istersen peritanoloji bölümden randevu alacaksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…