Rabbim.büyük iyidir inşallah iyi haberlerini bekliyiruzKızlar benimde bugün gorus günüm Dr a geldik bekliyoruz bayilicam şimdi heyecan ve gerilimden inşallah bebeğim iyidir ellerim titriyor yazamıyorum bile mesajı bana dua edin
canım aynıyız seninle benim de sürekli sağ kasığımda ağrı var canım doktorum progestanı fitil olarak kullan rahatlatır kasılmaları sancını dedi ben de aynı şekilde akşamları ölüyorum kusmaktan bütün gün hafif bulantı idare ediyorum kendimi akşam olunca dehşet hal alıp beni mahvediyormerhaba kızlar bugün 9+3 olmam gerek haftaya persembe ultrasonum var ancak sureklı sol kasık agrım var normalmıdır?ılk bebegım dustugu için kurtaj olmustum bu da tup bebek buna da bırsey olacak dıye aklım çıkıyomide bulantım var aksam daha kotu oluyorum mıde bulantım oldugu için bırsey olmamıstır dıye dusunuyorum ama bu sureklı sol kasık agrısı neden olur
Canım ben debunla ilgili bir şey yazmıştım biraz önce ,ağrı şiddetli mi , bel ağrısı da adet ağrıdı gibi oluyo mu?merhaba kızlar bugün 9+3 olmam gerek haftaya persembe ultrasonum var ancak sureklı sol kasık agrım var normalmıdır?ılk bebegım dustugu için kurtaj olmustum bu da tup bebek buna da bırsey olacak dıye aklım çıkıyomide bulantım var aksam daha kotu oluyorum mıde bulantım oldugu için bırsey olmamıstır dıye dusunuyorum ama bu sureklı sol kasık agrısı neden olur
Korkacak bir sey yok canim. Ac durmamaya calis. Leblebi ve ekmek iyi gelmisti bana. 12. Haftadan sonra rahatlarsin ins.Herkese günaydın kızlar..dün sabah ilk kez istifra ettim...çok afedersiniz midemin sarı suyu geldi sadece çok korktum
Bende senin gibiydim sag kasigim hep agridi bak 12.hafta bitiyor doktor cok normal agrilar dedi sonucta icinde buyuyen bir bebek var .. Aklina hic kotu birsey getirme bol bol dua etmerhaba kızlar bugün 9+3 olmam gerek haftaya persembe ultrasonum var ancak sureklı sol kasık agrım var normalmıdır?ılk bebegım dustugu için kurtaj olmustum bu da tup bebek buna da bırsey olacak dıye aklım çıkıyomide bulantım var aksam daha kotu oluyorum mıde bulantım oldugu için bırsey olmamıstır dıye dusunuyorum ama bu sureklı sol kasık agrısı neden olur
Benimde ikinci bir oğlum var 2012 eylül doğumlu ben oğlumda da yaptırmadım ayrıntılı ultrasona da girmemiştim hayırlısı rabbimdenBende 34 yaşımın son demlerindeyim :)) ikinci hamilelik olunca yaptırmadım 2 li testi. Nasıl olsa ayrıntılı da belli olur Allah'a emanet dedim. Senin kaçıncı olacak?
Cinsiyeti 10.haftadan itibaren anliyorlar ama soyleyen doktora düsmek lazim canim her doktor soylemiyor
Benim doktor simdi belli olmaz dedi
12 haftamda ogrendim canim erkekse cabukbelli oluyor
11+5 te öğrendim ben cinsiyeti
kızlar teşekkür ederim cvp verdıgnz için benim ilki düşükle sonuçlandı malesef korkuyorum haliyle dr a gdeceğim günleri iple çekiyorum vallahi :))))benimki 13 haftalik gostermedi kendini :)
densizler ya niye böyle bişey yaptılar ki eşine söylemelisin bence ve baya bi süre görüşme onlarla bebeğin ve kndi sağlığın içinMeraba kızlar, ben dünden beri çok kötüyüm bu hamile halimle görümcem bana resmen saldırdı, oda daha yeni doğum yaptı ve bana dedikleri herşey yalan, bende şuan hamileyim merak ettiğim şeyleri soruyorum, hep eksik söylüyorlar, bebeği maşaAllah 4 kilo doğmuş bana 3buçuk diyor çok değişik insanlar,madem nazardan korkuyorlar etrafa söylenmez böyle şeyler, ben gelinleriyim benden herşeyi nasılda saklıyorlar, şok oluyorum
Kizlar sol kasık agrısı daha hamile kalmadan önce baslamıstı bende 2haftadır yoktu 2gündür yine agrıyor bulantı konusuda aksamları cogalan bir ben zannediyordum genelde sabahlari yasıyorlar demekki tek degilmisim gunduz bir sekilde geciriyorum ama aksam oldumu heleki sofraya oturdugum anda yemegi yerken cok kòtü oluyorum ve tek 1cesit yemek bazen zorla bitiriyorum bazen o bile bitmiyor
benımde sol kasıgım cok agrıyo ama sureklı bır agrı var ben hem progesteron hem crınonen jel kullanıyorum brnımde gun ıcerısınde bulantım oluyor calısıyprum bıde ama aksam öluyorum mıdr yanması ve bulantıdan bır hafta nasıl geccek bılmıormcanım aynıyız seninle benim de sürekli sağ kasığımda ağrı var canım doktorum progestanı fitil olarak kullan rahatlatır kasılmaları sancını dedi ben de aynı şekilde akşamları ölüyorum kusmaktan bütün gün hafif bulantı idare ediyorum kendimi akşam olunca dehşet hal alıp beni mahvediyor
Amin canim.. bugün nasılsın. Midem bulanıyor benim yaAy ne güzel maşallah allh bozmasın.
agrı bazen sıddetlı oluyo bazende normal ama hrp sol kasıgım bazen de evet adet agrısı gıbı vajınaya vuruyor agrıCanım ben debunla ilgili bir şey yazmıştım biraz önce ,ağrı şiddetli mi , bel ağrısı da adet ağrıdı gibi oluyo mu?
Ben geldim şükürler olsun bebeğim gayet iyi
insallah canım oyledır insallah buna bısey olmaz sureklı elım karnımda ayetel kürsi okuyorum ama aklım hep ondaBende senin gibiydim sag kasigim hep agridi bak 12.hafta bitiyor doktor cok normal agrilar dedi sonucta icinde buyuyen bir bebek var .. Aklina hic kotu birsey getirme bol bol dua et
Canım hiç takma kafana kimseyi. İnsanlara ne yaparsan yap ne yaranabilirsin ne iyi olursun. Bende şuan gorumcemle mesafeli durmaya calisiyorum. Her sorusunun altinda bisey oluyorum birde benim sozlerimden davranislarimdan yanlis anlar diye de uzak duruyorum onun bebegi yok malesef. Kendini ve bebegini dusun kapat kapini otur en guzeli. Kimseden de bisey bekleme bosverrMeraba kızlar, ben dünden beri çok kötüyüm bu hamile halimle görümcem bana resmen saldırdı, oda daha yeni doğum yaptı ve bana dedikleri herşey yalan, bende şuan hamileyim merak ettiğim şeyleri soruyorum, hep eksik söylüyorlar, bebeği maşaAllah 4 kilo doğmuş bana 3buçuk diyor çok değişik insanlar,madem nazardan korkuyorlar etrafa söylenmez böyle şeyler, ben gelinleriyim benden herşeyi nasılda saklıyorlar, şok oluyorum
Maşallah çok sevindim canimBen geldim şükürler olsun bebeğim gayet iyiyaramazlık yaptığı için doğru düzgün göremedik sürekli hareket halinde Dr hersey iyi görünüyor dedi 3 hafta sonra tekrar geliyoruz ikili tarama ve burun kemiği ölçümü için ayrıca canım deCaviti bana bırakabilirsin dedi diğer iğne olayım bitti sadece kan sulandiricu iğne kullancam ayrıca kızlar kaşık ağrısı normal endişe etmeye gerek yok sadece artar siddetlenirse haber ver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?