2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynıyız seninle benim de sürekli sağ kasığımda ağrı var canım doktorum progestanı fitil olarak kullan rahatlatır kasılmaları sancını dedi ben de aynı şekilde akşamları ölüyorum kusmaktan bütün gün hafif bulantı idare ediyorum kendimi akşam olunca dehşet hal alıp beni mahvediyor

Canım ben debunla ilgili bir şey yazmıştım biraz önce ,ağrı şiddetli mi , bel ağrısı da adet ağrıdı gibi oluyo mu?

Herkese günaydın kızlar..dün sabah ilk kez istifra ettim...çok afedersiniz midemin sarı suyu geldi sadece çok korktum
Korkacak bir sey yok canim. Ac durmamaya calis. Leblebi ve ekmek iyi gelmisti bana. 12. Haftadan sonra rahatlarsin ins.

Bende senin gibiydim sag kasigim hep agridi bak 12.hafta bitiyor doktor cok normal agrilar dedi sonucta icinde buyuyen bir bebek var .. Aklina hic kotu birsey getirme bol bol dua et

Bende 34 yaşımın son demlerindeyim :)) ikinci hamilelik olunca yaptırmadım 2 li testi. Nasıl olsa ayrıntılı da belli olur Allah'a emanet dedim. Senin kaçıncı olacak?
Benimde ikinci bir oğlum var 2012 eylül doğumlu ben oğlumda da yaptırmadım ayrıntılı ultrasona da girmemiştim hayırlısı rabbimden

Meraba kızlar, ben dünden beri çok kötüyüm bu hamile halimle görümcem bana resmen saldırdı, oda daha yeni doğum yaptı ve bana dedikleri herşey yalan, bende şuan hamileyim merak ettiğim şeyleri soruyorum, hep eksik söylüyorlar, bebeği maşaAllah 4 kilo doğmuş bana 3buçuk diyor çok değişik insanlar,madem nazardan korkuyorlar etrafa söylenmez böyle şeyler, ben gelinleriyim benden herşeyi nasılda saklıyorlar, şok oluyorum

Cinsiyeti 10.haftadan itibaren anliyorlar ama soyleyen doktora düsmek lazim canim her doktor soylemiyor
Benim doktor simdi belli olmaz dedi

12 haftamda ogrendim canim erkekse cabukbelli oluyor

11+5 te öğrendim ben cinsiyeti

benimki 13 haftalik gostermedi kendini :)
kızlar teşekkür ederim cvp verdıgnz için benim ilki düşükle sonuçlandı malesef korkuyorum haliyle dr a gdeceğim günleri iple çekiyorum vallahi :))))

densizler ya niye böyle bişey yaptılar ki eşine söylemelisin bence ve baya bi süre görüşme onlarla bebeğin ve kndi sağlığın için

Kizlar sol kasık agrısı daha hamile kalmadan önce baslamıstı bende 2haftadır yoktu 2gündür yine agrıyor bulantı konusuda aksamları cogalan bir ben zannediyordum genelde sabahlari yasıyorlar demekki tek degilmisim gunduz bir sekilde geciriyorum ama aksam oldumu heleki sofraya oturdugum anda yemegi yerken cok kòtü oluyorum ve tek 1cesit yemek bazen zorla bitiriyorum bazen o bile bitmiyor

beni anlatıyosun resmen canım kasık agrısından mıde bulantısına kadar aynı :) ben sabahları da mıgde bulantısı cekıyorum ama daha cok aksamları yemekten sonra genelde çıkartıyorum max 1 2 saat duruyo mıdemde. kasık agrım da var aynı sekılde sol tarafım acaba gaz sıkısıyo da ondan mı agrıyo dıyorum yoksa bebekle mı alakalı cozemedım. bugun kontrolde de sormayı unuttum

benımde sol kasıgım cok agrıyo ama sureklı bır agrı var ben hem progesteron hem crınonen jel kullanıyorum brnımde gun ıcerısınde bulantım oluyor calısıyprum bıde ama aksam öluyorum mıdr yanması ve bulantıdan bır hafta nasıl geccek bılmıorm

Ben ona gine insanlık edip doğuma gittiğinde gece saat kaç olursa olsun beni ara dedim, sabahın6sında hastaneye gitmiş, kayınvalidem öğlen gitmiş ben akşamsaat 7de eşimden öğreniyorum hastaneye gittiğini, ginede kayınvalidemi aradım anne dedim durumu nasıl açılması varmı, bana diyoki yok kızım ne açılması ne haldedir bir görsen dedi bana, bende üzülme3. Doğumudur kolaylıkla doğuracak diyip teselli ettim, yemek yapıp getireyimmi dedim yok kızım sağol dedi, saat akşam10 gibide doğum yaptı, şimdi soruyorum size kızlar suni sancı verilmiş fitil verilmiş, 13 saatte 1 cm bile açılma olmazmı ve bana açılma yok dedikten 2,3 saat sonra doğum yapıyor neyse, gittik hastaneye doğum yapmış bitkindi açım dedi, bende dedim ne güzel yemek yapmıştım getirecektim kayınvalidem getirme dedi dedim, baktım birden kayınvalidem tokk ben sana getir dedim dedi,tabi ben şok oluyorum bu olanlara, aramızda öncedende sorunlar vardı ama bende suç insanlık yapıyorum. Bebeği için3buçuk kilo doğdu dedi, eşime söledim maşaAllah ben hayatta okadar kilolu doğuramam dedim baktım eşim bana doğum kağıdında4 kilo yazıyodu dedi, zaten hamileliğinide bana 4 aylıkken sölemişti, eve geldiler ogünün yarını, bende geldim hamile halimle hizmet ettim çayları doldurdum tazeledim evinin tozunu bile aldım, gelen misafirler niye biz e doğumu haber vermediğiniz dediler görümcemle kaynanam öyle ortalığı telaşa vermek istemedik dediler,bende bana bile haber bermediler dedim bende doğumumda sadece annemi alıp gidecem dedim, gülerek söyledim hiç tavırlada sölemedim kötü niyetlede sölemedim, misafirler gitti ben ona gelen misafirlerin tabak bardaklarını yıkarken!! Bana ne dese beğenirsiniz, laflarına dikkat et bune cevaplardır kendine çeki düzen ver sabahın köründe aklıma senmi gelecektin dedibende sababın 6 sındamı ara dedim ben sana o kadar saat hastanedeydin öğlen arayıp haber verseydin dedim, benmiyim bu lafı ddiyen bağırmaya çağırmaya başladı benim boğazım düğümlendi konuşamadım kayın validemde orda hiç bir şekilde konuşmadı benide savunmadı, sabahtan beri şunu yap bunu yap diyor yapıyorum hizmetçi gibi resmen mide bulantısı bel ağrıma rağmen, bana Allah razı olsun diyeceğine bunları yaptı ve anlatamadığım bir sürü şey oldu, hemen pardüsemi şalımı bağlayıp çıktım. Evime gittim, eşime anlatttım benim haklı olduğu gördü ama ablasına birşey demiyor süt veriyor diyor!! Ama Bana saygı gösteren yok hamileyim ve birinci bebeğimin öldüğü yıldönüm bugün dünden beri ağlamaktan yüzüm gözüm şişti napacağımı bilemiyorum

M mer_4260 guzel haberlerle gel canim minigin kipir kipirdir simdi :)
Ben geldim şükürler olsun bebeğim gayet iyi yaramazlık yaptığı için doğru düzgün göremedik sürekli hareket halinde Dr hersey iyi görünüyor dedi 3 hafta sonra tekrar geliyoruz ikili tarama ve burun kemiği ölçümü için ayrıca canım deCaviti bana bırakabilirsin dedi diğer iğne olayım bitti sadece kan sulandiricu iğne kullancam ayrıca kızlar kaşık ağrısı normal endişe etmeye gerek yok sadece artar siddetlenirse haber ver dedi

Bende senin gibiydim sag kasigim hep agridi bak 12.hafta bitiyor doktor cok normal agrilar dedi sonucta icinde buyuyen bir bebek var .. Aklina hic kotu birsey getirme bol bol dua et
insallah canım oyledır insallah buna bısey olmaz sureklı elım karnımda ayetel kürsi okuyorum ama aklım hep onda

Canım hiç takma kafana kimseyi. İnsanlara ne yaparsan yap ne yaranabilirsin ne iyi olursun. Bende şuan gorumcemle mesafeli durmaya calisiyorum. Her sorusunun altinda bisey oluyorum birde benim sozlerimden davranislarimdan yanlis anlar diye de uzak duruyorum onun bebegi yok malesef. Kendini ve bebegini dusun kapat kapini otur en guzeli. Kimseden de bisey bekleme bosverr

Maşallah çok sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…