• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:) aynen ya seklı de cok sevımlı muzık ve sarkı secenegı de cok fazla. benım cok hosuma gıttı
Senin odanda yatarsa gece ağlarsa nolacak?Bazen ağlayıp uyuyorlar ya iyyce uykusu açılır.Benim odada beşiği kendi odasında yatağı var.Bir tane alıp ikisinde de kullanmayı düşünüyorum.Tak çıkar zor olur mu acaba?Bir de her ağladığında müzik çalması nasıl olur bilemedim.

Senin odanda yatarsa gece ağlarsa nolacak?Bazen ağlayıp uyuyorlar ya iyyce uykusu açılır.Benim odada beşiği kendi odasında yatağı var.Bir tane alıp ikisinde de kullanmayı düşünüyorum.Tak çıkar zor olur mu acaba?Bir de her ağladığında müzik çalması nasıl olur bilemedim.

belkı de öyle bi modu vardır. geceleri kapatırım hem ya en kötü pilini çıkartırım :)

belkı de öyle bi modu vardır. geceleri kapatırım hem ya en kötü pilini çıkartırım :)
Senin dediğin çok şeker ama bebişi de düşünmek lazım.İlk zamanlar fazla uyaranla karşılaştırmamalıyız.Bir de uykusu çok önemli.Gece uykusu da gündüz uykusu da.Oyuncaklarla ilgili bir kitabım var,okuyayım da artık son bir ay kala az ama öz oyuncak alırım.

Senin dediğin çok şeker ama bebişi de düşünmek lazım.İlk zamanlar fazla uyaranla karşılaştırmamalıyız.Bir de uykusu çok önemli.Gece uykusu da gündüz uykusu da.Oyuncaklarla ilgili bir kitabım var,okuyayım da artık son bir ay kala az ama öz oyuncak alırım.

evet sen de haklısın canım o açıdan da bakmak lazım. ay ne bilim ınsan bazen sadece en ıyısı olsun dıyo.

Selam kizlarimmm insallah herkes iyidir..teyzoslari sukur rabbime bizde iyiyiz..biraz keselerdeki sular artmis..sekeri tamamen kestim sadece meyvelerden alicam.
Demir ignedi olmaya baslayacagim..
Masallah bizim grupta erken dogum yasayan yok ama faceden takip ettigim grupta kizlar 27-28 de basladi erken dogum telaslarina bugun dr.umuz 5 hafta sonraya hazirlikli ol dedi insallah suyum gelmezde bebisler biraz daha gelisim saglarlar icimde bakalim bizim ilk bebisimiz kimden gelicek :p
Son donemecte cok dikkatli olmak gerekiyor kizlar fazla ayakta kalmamak vucudu cok yormamak gerekiyormus dr um herseyini yavastan hazir et dedi.
Sagolsun annemle oldugum icin herseyimizi yikadik utuledik sizlerde utu yaparken cok dikkat edin ister istemez sicakla fazlaca temas oluyor kaynar suyla yikanmayin.
Ben banyodan sonra kasinti tuttugunu soyledim dr.um fazla dus jeli vs kullanma sadece 1 kere sacini yika ve cik dedi suya bile alerji gelisebiliyormus.
Kisacasi 1.100kg 32 cm civari bebislerim Allaha sukur
Hepinizden guzel haberler bekliyoruz ve opuyoruz hepinizi :))

Kızlar dönence almayı düşünen var mı? Ben kardeşimden hediye olarak istedim :) sizce nasıl?
Bende almayı düşünüyorum canım ama doğumdan sonraya bıraktım. Modeli de beğendim Fisher Price mutlu düşler hoşuma gitti.

Saol canım benim. Sana yazacaktım bende unuttum kızına bi sürü ciciler almış güzel günlerde kullanmak nasip olsun tatlım :) oda işinde neye karar verdin :)
Amin canım.. hepimiz bi mutluluk içinde alıyoruz, kullanmakta nasip olur İnşaAllah.. malesef kiralık 4 odalı bir yer bulamadık... ev satın almak şuan için zor.. eşim calışma odasından vazgeçti, garibim ofis eşyalarını bodruma indirecek.. yoksa kıza oda yapamıyoruz.. eşim oda yapmayı benden çok istiyordu.. ben ev bulunca yaparız yanımızda idare ederiz demiştim.. ama baba yüreği dayanmadı :KK48: herşey kızımız için :anne:sıpanın şimdiden herşeyi oluyor..

20170403_180755.webp
mayhosmelek mayhosmelek bunu aldım cibinliğini de kendim yapacağım için bunu da ortasına asıcam.
Kızlar ben bebek müzikleri dinletmek yerine yigenimin bebekliginde seçip sakladığım klasik muzikler vardı onları dinleticem uykuya dalması mama yemesi hatta gaz çıkarırken duyduyu sesler sayesinde sakinlesiyor ve ne yapması gerektigini biliyor gibiydi yigenimi de ben büyüttüğüm için ondan kalan tecrübeleri inşallah kızımda da uygulayabilirim.

Eki Görüntüle 1976778
mayhosmelek mayhosmelek bunu aldım cibinliğini de kendim yapacağım için bunu da ortasına asıcam.
Kızlar ben bebek müzikleri dinletmek yerine yigenimin bebekliginde seçip sakladığım klasik muzikler vardı onları dinleticem uykuya dalması mama yemesi hatta gaz çıkarırken duyduyu sesler sayesinde sakinlesiyor ve ne yapması gerektigini biliyor gibiydi yigenimi de ben büyüttüğüm için ondan kalan tecrübeleri inşallah kızımda da uygulayabilirim.
Benim oglumun koligi vardi biz ona kolik cd si almistik onu ve klasik müzik dinletiyorduk sakinlesiyordu gercekten

Bende gormeyeli 3 hafta olcak ama bu cuma şeker yuklemesi icin devlete gidicem.
Çentikten dolayi kilo durumu nasil bende merak ediyorum gelisimini falan. Ama bu hafta daha bi sert vurmaya basladi galiba etlendin butlandin diyorum :)[/QUOTE
hayırlısıyla atlatirsin inşallah hareketler sertleşti bende kili aldi diye düşünüyorum İnşallah öyledir :)

Back
X