- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Ayy neler var ya çok güzel bir özellik.Sıkıntıdan ağlarsa susar :)son attıgım daha cok hosuma gıttı benım. en guzel ozellıgı bebek agladıgında donence devreye gırıyo ama sanırım en pahalısı da o :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy neler var ya çok güzel bir özellik.Sıkıntıdan ağlarsa susar :)son attıgım daha cok hosuma gıttı benım. en guzel ozellıgı bebek agladıgında donence devreye gırıyo ama sanırım en pahalısı da o :)
Hımm uygun olduğunda foto paylaşır mısın canım?
Ayy neler var ya çok güzel bir özellik.Sıkıntıdan ağlarsa susar :)
Senin odanda yatarsa gece ağlarsa nolacak?Bazen ağlayıp uyuyorlar ya iyyce uykusu açılır.Benim odada beşiği kendi odasında yatağı var.Bir tane alıp ikisinde de kullanmayı düşünüyorum.Tak çıkar zor olur mu acaba?Bir de her ağladığında müzik çalması nasıl olur bilemedim.:) aynen ya seklı de cok sevımlı muzık ve sarkı secenegı de cok fazla. benım cok hosuma gıttı
Senin odanda yatarsa gece ağlarsa nolacak?Bazen ağlayıp uyuyorlar ya iyyce uykusu açılır.Benim odada beşiği kendi odasında yatağı var.Bir tane alıp ikisinde de kullanmayı düşünüyorum.Tak çıkar zor olur mu acaba?Bir de her ağladığında müzik çalması nasıl olur bilemedim.
Senin dediğin çok şeker ama bebişi de düşünmek lazım.İlk zamanlar fazla uyaranla karşılaştırmamalıyız.Bir de uykusu çok önemli.Gece uykusu da gündüz uykusu da.Oyuncaklarla ilgili bir kitabım var,okuyayım da artık son bir ay kala az ama öz oyuncak alırım.belkı de öyle bi modu vardır. geceleri kapatırım hem ya en kötü pilini çıkartırım :)
Senin dediğin çok şeker ama bebişi de düşünmek lazım.İlk zamanlar fazla uyaranla karşılaştırmamalıyız.Bir de uykusu çok önemli.Gece uykusu da gündüz uykusu da.Oyuncaklarla ilgili bir kitabım var,okuyayım da artık son bir ay kala az ama öz oyuncak alırım.
aynen sağlıklı olsunlarda15 nisanda kontrolum ama ilk gunler cok uzulmustum artik aklima bile gelmiyor iyidir buyuyordur sonucta her bebek kilolu dogmuyor ya sukur sagligi yerinde dogunca iyi bakariz![]()
Evet ya nasıl bir şeymiş annelik duygusu.Kendime bir şey bakmak istemiyorum.Sabahtan akşama bütün her şey bebişle ilgili :)evet sen de haklısın canım o açıdan da bakmak lazım. ay ne bilim ınsan bazen sadece en ıyısı olsun dıyo.
Bende gormeyeli 3 hafta olcak ama bu cuma şeker yuklemesi icin devlete gidicem.aynen sağlıklı olsunlarda
Bende almayı düşünüyorum canım ama doğumdan sonraya bıraktım. Modeli de beğendim Fisher Price mutlu düşler hoşuma gitti.Kızlar dönence almayı düşünen var mı? Ben kardeşimden hediye olarak istedim :) sizce nasıl?
Amin canım.. hepimiz bi mutluluk içinde alıyoruz, kullanmakta nasip olur İnşaAllah.. malesef kiralık 4 odalı bir yer bulamadık... ev satın almak şuan için zor.. eşim calışma odasından vazgeçti, garibim ofis eşyalarını bodruma indirecek.. yoksa kıza oda yapamıyoruz.. eşim oda yapmayı benden çok istiyordu.. ben ev bulunca yaparız yanımızda idare ederiz demiştim.. ama baba yüreği dayanmadıSaol canım benim. Sana yazacaktım bende unuttum kızına bi sürü ciciler almış güzel günlerde kullanmak nasip olsun tatlım :) oda işinde neye karar verdin :)
MaşallahAnam bugun tam 100 günüm kalmış![]()
Benim oglumun koligi vardi biz ona kolik cd si almistik onu ve klasik müzik dinletiyorduk sakinlesiyordu gercektenEki Görüntüle 1976778
mayhosmelek bunu aldım cibinliğini de kendim yapacağım için bunu da ortasına asıcam.
Kızlar ben bebek müzikleri dinletmek yerine yigenimin bebekliginde seçip sakladığım klasik muzikler vardı onları dinleticem uykuya dalması mama yemesi hatta gaz çıkarırken duyduyu sesler sayesinde sakinlesiyor ve ne yapması gerektigini biliyor gibiydi yigenimi de ben büyüttüğüm için ondan kalan tecrübeleri inşallah kızımda da uygulayabilirim.
Bende gormeyeli 3 hafta olcak ama bu cuma şeker yuklemesi icin devlete gidicem.
Çentikten dolayi kilo durumu nasil bende merak ediyorum gelisimini falan. Ama bu hafta daha bi sert vurmaya basladi galiba etlendin butlandin diyorum :)[/QUOTE
hayırlısıyla atlatirsin inşallah hareketler sertleşti bende kili aldi diye düşünüyorum İnşallah öyledir :)
Bilmemki bunun çok özelliği var. Hepsiburada da çok daha uyguna buldum bunu çok hoşuma gittiÇok güzel daha fazla oyuncaklısı yok mu?
Fisher priceın dönencesi hakkında birkaç olumsuz yorum görünce chiccoya yöneldim ben yoksa bende bunu beğenmiştimbuldum begendıgım modelı :) Eki Görüntüle 1976620
Neden öyle dedin almamak mı gerekir?Gecen hafta ankaradayım beypazarını gezerken ahşap el yapımı kukla tarzı dönencelerden aldım sanırım ilk ve son oyuncağı olacak 1 yaşına kadar.