• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dışarıdan hiçbirşey yemiyorum resmen canımya. Dışarı çıkarsakta anca balık et tabuk tüketiyorum. Doktor ilaç verdi test yaptıracağım birkaç tanede
Insallah gecici birseydir canim kolestaz olmasinda ondan cok cekti arkadasim gece gunduz kasinip durdu dogurunca gecti gitti

Melissa beslenmede senin sistemi uygulamaya başladım bebeğe kilo aldırayım istiyorum.Sabah muz,süt,üç yumurta,peynir,domates biber arada fındık öğlen 6 köfte yoğurt yedim.Akşam da kıymalı yumurta yapacağım.Ben de haftaya dr u göreceğim bakalım 24 haftada 650 gr dan 27.haftada 1 kiloya çıkartabilecek miyim :)
Kuzum insallah ise yarar 3 degilde 2 yumurta ye kasinti yapabilir fazla gelirse aniden proteine bogma mesela sabah muz yeme ara ogun yap onu..buarada kuru fasulye tarzida cok iyi biraz gazli ama oda etkili bir gun kirmizi et 2 gun kofte 3 gun bakliyat balik gibi gidebilirsin ben yoruluyorum yemekten cunku hic etcil degilim sevmeden yiyorum resmen.benide etiketle sonucuna :))

Buarada stoklu bez almayı düşünmüyorum ben kendi tecrübeme dayanarak, oğlumda erken doğum yaptım birkaç paket yenidoğan lullanmıştık, sonra biranda hızlı kilo aldı 1numarayı atladık 2yle devam ettik ama 1numara stoklamıştık kuzenlere hediye ettik hep:halay:
Sadece bir iki paket yenidoğan alıcam şimdi sonrasını kuzuyu görünce düşünücez:KK200:
Huggis ile başlarız canim.ama stok yapmicam ben de hic gerek yok.sadece 4 numara uzun süre kullanılıyordu.digerleri kısa süre kullaniliyor.

Prima premıumcare kullandım oğlumda son iki üç aydır molfix kullanıyorum bulamayınca onu almıştım değiştirmedim cokda memnun kaldım.. şimdi kızımdada ilkbaşta prima aliyim sonra değiştirmeyi düşünüyorum.. bosuna stok yapmayın kızlar heryerde hemen alabileceğiniz bişey..bebeğin durumuna göre alırsınız cabuk büyüyorlar hemen küçülüyor

Arkadaşlar bugun doktora gittim devlet hastanesi 26 haftalık olması gerekirken 24 ölçtü bu aylarda geriden gelmesi normal değil dedi özele gittik hemen. Fl sini 25 hafta baş çevresini 24 göbk çevresini 23 hafta olarak ölçtü böyle olan var mı düzelecek birşey mi çok korkuyorummmmmm yemene dikkat et dedi canım çok sıkılıyooorrrrrr

Arkadaşlar bugun doktora gittim devlet hastanesi 26 haftalık olması gerekirken 24 ölçtü bu aylarda geriden gelmesi normal değil dedi özele gittik hemen. Fl sini 25 hafta baş çevresini 24 göbk çevresini 23 hafta olarak ölçtü böyle olan var mı düzelecek birşey mi çok korkuyorummmmmm yemene dikkat et dedi canım çok sıkılıyooorrrrrr
Süt yogurt yumurta mutlaka tüketin. Muz ceviz ve kaşar peynirde etkili. Kirmizi ette yemeye calisin toparlar insallah

Şekeri olan arkadaşlar nasıl gidiyor diyet ve Yürüyüş ?
Bizde herşey yolunda çok şükür.. havalar güzel olunca günlük 30-45 dk lık yürüyüşümüzü yapıyoruz.. ben diyet yapmıyorum, herşeyden az da olsa yiyorum.. pazartesi diyebet dr da kontrolüm vardı bebeğin kafa ve karın ölçümlerine baktı.. şükr ondada sıkıntı çıkmadı..sen ne yaptın? Eminim ilk haftalara göre düzene girmiştir..

Bizde herşey yolunda çok şükür.. havalar güzel olunca günlük 30-45 dk lık yürüyüşümüzü yapıyoruz.. ben diyet yapmıyorum, herşeyden az da olsa yiyorum.. pazartesi diyebet dr da kontrolüm vardı bebeğin kafa ve karın ölçümlerine baktı.. şükr ondada sıkıntı çıkmadı..sen ne yaptın? Eminim ilk haftalara göre düzene girmiştir..
Diyet yapmaya çalışıyorum pirinç patates buğday ekmeği filan kestim baya şekerli şeyler de yemiyorum günlük 40 dk yürüyorum bende düzelmez olur mu ilk zamanlar 180 üstü çıkarken dün 127 çıktı ondan önce de hep sınırda çıkıyordu 140 civarına geldik şükür toparladik cumartesi doktora gidicem bakalım ne dicek beslenmesini çok merak ediyorum kilo aldımı bebek diye.birde yemekten sonra uyurum ağırlık çökerdi hiç eser kalmadı o hallerden.

Çoğunluk huggies tercih edecek galiba bende ondan almaya karar verdim. Bide yürüyüş yapan arkadaşlar yarım saat 45 dk yürüdüğünü söylüyor. Dinlenmeden mi yürüyorsunuz? Ben yürüyüşe başladıkdan yaklaşık 15-20 dk sonra karnımda sertleşme gibi kasılma gibi bişey hissediyorum. Biraz dinlenip öyle devam ediyorum. Benim gibi sorun yaşayanınız var mı?

Doktorum ultrasona gireceğim günlerde tuvalete sıkışık ve tok gelmemi tembih etti. Daha iyi görünüyormuş bebek. Özellikle rahim ağzına bakmak için sıkışık gitmek önemliymiş.

Diyet yapmaya çalışıyorum pirinç patates buğday ekmeği filan kestim baya şekerli şeyler de yemiyorum günlük 40 dk yürüyorum bende düzelmez olur mu ilk zamanlar 180 üstü çıkarken dün 127 çıktı ondan önce de hep sınırda çıkıyordu 140 civarına geldik şükür toparladik cumartesi doktora gidicem bakalım ne dicek beslenmesini çok merak ediyorum kilo aldımı bebek diye.birde yemekten sonra uyurum ağırlık çökerdi hiç eser kalmadı o hallerden.
Ooooo çok güzel canım...dikkat ettikten sonra herşey düzene giriyor.. eminim bebişte kilo almıştır..

Back
X