• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sıra bizde bayram şekerim geliyor nasipse,
Suyum nişanım geldi hastaneye geçiyoruz,
Hayır dualarınızda bizi unutmayın:anne:
Ayyy çok heyecanlı:KK73: Allah yardımcın olsun kolayca kurtarsın. Toparlanınca ayrıntılarını bekliyoruz normal yapan sayılı anneden biri olarak:KK31:

Burda daha önce sorulmustu galıba aklıma geldı belkı bırı denemek ıster genıtal bolge ya da koltuk altı kararmalarıyla ılgılı sıkıntınız varsa bır avuç pirinci kahve ögutme makınesınde ya da neyle un halıne getırebılecekseniz un halıne getırın az sutle macun gıbı yapacaksınız kararn bolgelere sürün bekletın katılasacaktır sonra yıkayın beyazlasacak bıkac kere yapınca ben senelrdır bılıyorum bu yontemı korelıler yuzlerıne surerler daha beyaz olabılmek ıcın ve cok beyaZdırlar ama ben beyaz tenlıyım bana ıyı gelıyordu esmer tende olurmu bılmıyorum sızede yardımcı olur dıye aklıma geldı

Kızlar bebeğim uyumaktan emmiyor burnunu sıkıyorum soyuyorum altını açıyorum hiç hala uyuyor nasil uyandircam.. şerbet mi versem sarilik olmasın diye

Bacilarrrr dua edin banada ayin 11ine gun aldikkkk pufff normal olucak allahin izniyle cok heyecanli ama diabet oldugu icin 3-4gun once olucak ve malesef suni sanciyla olucak suni sanci daha zor diyorlar korktum azicik ama yapicak bisi yok
Bi avazda kurtarsın allahımm. İnşallah senin için kolay geçer canım..

Kızlar bebeğim uyumaktan emmiyor burnunu sıkıyorum soyuyorum altını açıyorum hiç hala uyuyor nasil uyandircam.. şerbet mi versem sarilik olmasın diye

Hayır canım sakın şerbet falan verme alakası yok onunla. Karnını doyur sadece sarılık o şekilde olmaz ya da varsa o şekilde geçer. Güneşe çıkar sarılık için. Elleri ayakları bacakları direk güneş ışığı alsın. Topuğunu uyarman lazım öyle uyanır topuğuna dokun pıt pıt yap elinle uyanır. Eğer hava çok sıcaksa olduğun memlekette sıcaktan da uyur üzerini biraz incelt.

Bacilarrrr dua edin banada ayin 11ine gun aldikkkk pufff normal olucak allahin izniyle cok heyecanli ama diabet oldugu icin 3-4gun once olucak ve malesef suni sanciyla olucak suni sanci daha zor diyorlar korktum azicik ama yapicak bisi yok

Sağlıkla al canım kucağına :)) hadi az kaldı sana da :)

Kızlar sıra bizde bayram şekerim geliyor nasipse,
Suyum nişanım geldi hastaneye geçiyoruz,
Hayır dualarınızda bizi unutmayın:anne:
Ay ben sırf sizin haberleri gördüğümde heyecanlanmaktan doğurucam en sonunda :rolleyes:
Ne yaptın acaba ya, suyu gelen fazla beklemez derler,
Doğurdun bitti mi acaba :KK73:
Allahım bir avazda kurtarsın inşallah :KK71:

Herkese hayırlı bayramlar. Doğum yapanlara gözünüz aydın diyor, benim gibi beklemede olanlara da hayırlı sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum.

bir önceki doğumumda bebek hemşiresi boğazının altını gıdıklar gibi yapıp emmesini sağlıyordu. Gerçekten bizde işe yaramıştı. Bir deneyin isterseniz. Tam çenesinin altını parmağınızla hafifçe yapacaksınız gözlerini açmasa bile ağzını açıyor. Allah kolaylık ve bol süt versin tüm annelerimize.

Merhaba kizlar, hepinizin bayramını kutluyoruz Yusuf Akif imle ❤❤❤
ballikaymakli ballikaymakli Allah yardimcin olsun canım, güzel haberlerle gel ins.
A alpi moralini yüksek tut canım, ilk bebekte yaşadıkların normal. Geçecek inan.
Bebegim hep uyuyor beslenmiyor diyen arkadaşlar, bebeğinizin kulağından başlayarak ağzına doğru parmağınızı sürün bir kac sefer gerçekten işe yarıyor, boğazına, ayağına dokunmakta ise yariyor. Ve çocuğun bezi açılınca kesinlikle uyanıyor ozaman emzirmeye çalışın, altıma bişey koyarak.
Sezeryan la dogan bebisler kendi istekleriyle çıkmadıkları için şokta oluyorlar sanırım.
Yanlış anlaşılmaktan korktuğum için çok dile getiremedim ama sorun olmadığı sürece normal dogurun kizlar, elbette çok kolay değil, insandan insan çıkıyor.
Ben o çekilen sancıların bile anneye bebege çok faydası olduğuna inanıyorum. Korkmayın, helede açılması olanlar için çok daha kolay oluyor. Belkide sizin doğumunuz daha kolaydir, yaşamadan bilemezsiniz.
Çok kötü olsaydı 4 taneyi doğurabilir miydim? Doktorlar hep genele bakarak konuşuyor ama her bebek kendine ozel...
Bir sebep olmadığı halde sezeryan olmak istiyen arkadaslar, biraz daha düşünün.
Hepinizi öpüyorum...

ballikaymakli ballikaymakli Allah yardimcin olsun canım, güzel haberlerle gel ins.
A alpi moralini yüksek tut canım, ilk bebekte yaşadıkların normal. Geçecek inan.
Bebegim hep uyuyor beslenmiyor diyen arkadaşlar, bebeğinizin kulağından başlayarak ağzına doğru parmağınızı sürün bir kac sefer gerçekten işe yarıyor, boğazına, ayağına dokunmakta ise yariyor. Ve çocuğun bezi açılınca kesinlikle uyanıyor ozaman emzirmeye çalışın, altıma bişey koyarak.
Sezeryan la dogan bebisler kendi istekleriyle çıkmadıkları için şokta oluyorlar sanırım.
Yanlış anlaşılmaktan korktuğum için çok dile getiremedim ama sorun olmadığı sürece normal dogurun kizlar, elbette çok kolay değil, insandan insan çıkıyor.
Ben o çekilen sancıların bile anneye bebege çok faydası olduğuna inanıyorum. Korkmayın, helede açılması olanlar için çok daha kolay oluyor. Belkide sizin doğumunuz daha kolaydir, yaşamadan bilemezsiniz.
Çok kötü olsaydı 4 taneyi doğurabilir miydim? Doktorlar hep genele bakarak konuşuyor ama her bebek kendine ozel...
Hepinizi öpüyorum...

Hepinizi öpüyorum...
Tecrübeli annemiz:) bir soru işareti var kafamda , gebelik suyu gelince hemen hastaneye gitmeli mi? Yoksa sancı gelmesini mi beklemeli? Burada forumlar da okuduğum ; önce suları gelenler hastanede 9-12 saat arası doğuruyor yani bu süreç evde mi geçmeli yoksa sancı gelmeyince suni veriyorlarmış süreç uzamasın diye suni istemiyorum:110:

Hepinizi öpüyorum...
Çok güzel ifade etmişsin canım Teşekkürler.Ben de mecbur kalmadıkça bir sıkıntı olmadıkça normal doğumu tavsiye ediyorum canlar.Allah hepimize kolaylıklar versin

Maşallah size teyzeleri yesin onun minnak totişini hele bide benim gibi kız bebek delisi erkek çocuk anası analar :KK66: canım ne kadar uyursan dinlenirsen sütün o kadar artacaktır bol bol uyumaya çalış sarılığınız ne durumda
Teşekkür ederiz tatlım benim :KK200: öyle dedm ama bak bu saat oldu daha uyuyamadım öyle hızlı bir döngü ki :) sarılığımız artmamıştı dün. Perşembe kontrolümüz var bakalım ne dicek

Back
X