Ayyy çok heyecanlıKızlar sıra bizde bayram şekerim geliyor nasipse,
Suyum nişanım geldi hastaneye geçiyoruz,
Hayır dualarınızda bizi unutmayın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok heyecanlıKızlar sıra bizde bayram şekerim geliyor nasipse,
Anladm cnm.. şuan deneme yapıyorm meyve çok yemştim kestm. Fan açık uyuyodm hep onuda kapattm üşüttm mü acaba diye. Düzelme olmazsa gdcmTam kan sayımı bildiğüm
Bi avazda kurtarsın allahımm. İnşallah senin için kolay geçer canım..Bacilarrrr dua edin banada ayin 11ine gun aldikkkk pufff normal olucak allahin izniyle cok heyecanli ama diabet oldugu icin 3-4gun once olucak ve malesef suni sanciyla olucak suni sanci daha zor diyorlar korktum azicik ama yapicak bisi yok
Allah kurtarsin canim saglikla gelsinKızlar sıra bizde bayram şekerim geliyor nasipse,
Biri demişti bebeğin topuğuna bir fiske vur diye ne biliyim bir dene istersen uyanması lazımKızlar bebeğim uyumaktan emmiyor burnunu sıkıyorum soyuyorum altını açıyorum hiç hala uyuyor nasil uyandircam.. şerbet mi versem sarilik olmasın diye
Kiyamam mincikla uyansinKızlar bebeğim uyumaktan emmiyor burnunu sıkıyorum soyuyorum altını açıyorum hiç hala uyuyor nasil uyandircam.. şerbet mi versem sarilik olmasın diye
Kızlar bebeğim uyumaktan emmiyor burnunu sıkıyorum soyuyorum altını açıyorum hiç hala uyuyor nasil uyandircam.. şerbet mi versem sarilik olmasın diye
Bacilarrrr dua edin banada ayin 11ine gun aldikkkk pufff normal olucak allahin izniyle cok heyecanli ama diabet oldugu icin 3-4gun once olucak ve malesef suni sanciyla olucak suni sanci daha zor diyorlar korktum azicik ama yapicak bisi yok
Ay ben sırf sizin haberleri gördüğümde heyecanlanmaktan doğurucam en sonundaKızlar sıra bizde bayram şekerim geliyor nasipse,
Canım gözünaydın allah sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahKızlar sıra bizde bayram şekerim geliyor nasipse,
Kızlar bebeğim uyumaktan emmiyor burnunu sıkıyorum soyuyorum altını açıyorum hiç hala uyuyor nasil uyandircam.. şerbet mi versem sarilik olmasın diye
Saol canim :)Bi avazda kurtarsın allahımm. İnşallah senin için kolay geçer canım..
Sagol canim evet hayirlisiyla alalim kucaklarimiza :)Sağlıkla al canım kucağına :)) hadi az kaldı sana da :)
Merhaba kizlar, hepinizin bayramını kutluyoruz Yusuf Akif imle ❤❤❤
ballikaymakli Allah yardimcin olsun canım, güzel haberlerle gel ins.
A alpi moralini yüksek tut canım, ilk bebekte yaşadıkların normal. Geçecek inan.
Bebegim hep uyuyor beslenmiyor diyen arkadaşlar, bebeğinizin kulağından başlayarak ağzına doğru parmağınızı sürün bir kac sefer gerçekten işe yarıyor, boğazına, ayağına dokunmakta ise yariyor. Ve çocuğun bezi açılınca kesinlikle uyanıyor ozaman emzirmeye çalışın, altıma bişey koyarak.
Sezeryan la dogan bebisler kendi istekleriyle çıkmadıkları için şokta oluyorlar sanırım.
Yanlış anlaşılmaktan korktuğum için çok dile getiremedim ama sorun olmadığı sürece normal dogurun kizlar, elbette çok kolay değil, insandan insan çıkıyor.
Ben o çekilen sancıların bile anneye bebege çok faydası olduğuna inanıyorum. Korkmayın, helede açılması olanlar için çok daha kolay oluyor. Belkide sizin doğumunuz daha kolaydir, yaşamadan bilemezsiniz.
Çok kötü olsaydı 4 taneyi doğurabilir miydim? Doktorlar hep genele bakarak konuşuyor ama her bebek kendine ozel...
Bir sebep olmadığı halde sezeryan olmak istiyen arkadaslar, biraz daha düşünün.
Hepinizi öpüyorum...
Tecrübeli annemiz:) bir soru işareti var kafamda , gebelik suyu gelince hemen hastaneye gitmeli mi? Yoksa sancı gelmesini mi beklemeli? Burada forumlar da okuduğum ; önce suları gelenler hastanede 9-12 saat arası doğuruyor yani bu süreç evde mi geçmeli yoksa sancı gelmeyince suni veriyorlarmış süreç uzamasın diye suni istemiyorumMerhaba kizlar, hepinizin bayramını kutluyoruz Yusuf Akif imle ❤❤❤
A alpi moralini yüksek tut canım, ilk bebekte yaşadıkların normal. Geçecek inan.
Bebegim hep uyuyor beslenmiyor diyen arkadaşlar, bebeğinizin kulağından başlayarak ağzına doğru parmağınızı sürün bir kac sefer gerçekten işe yarıyor, boğazına, ayağına dokunmakta ise yariyor. Ve çocuğun bezi açılınca kesinlikle uyanıyor ozaman emzirmeye çalışın, altıma bişey koyarak.
Sezeryan la dogan bebisler kendi istekleriyle çıkmadıkları için şokta oluyorlar sanırım.
Yanlış anlaşılmaktan korktuğum için çok dile getiremedim ama sorun olmadığı sürece normal dogurun kizlar, elbette çok kolay değil, insandan insan çıkıyor.
Ben o çekilen sancıların bile anneye bebege çok faydası olduğuna inanıyorum. Korkmayın, helede açılması olanlar için çok daha kolay oluyor. Belkide sizin doğumunuz daha kolaydir, yaşamadan bilemezsiniz.
Çok kötü olsaydı 4 taneyi doğurabilir miydim? Doktorlar hep genele bakarak konuşuyor ama her bebek kendine ozel...
Hepinizi öpüyorum...
Çok güzel ifade etmişsin canım Teşekkürler.Ben de mecbur kalmadıkça bir sıkıntı olmadıkça normal doğumu tavsiye ediyorum canlar.Allah hepimize kolaylıklar versinMerhaba kizlar, hepinizin bayramını kutluyoruz Yusuf Akif imle ❤❤❤
Hepinizi öpüyorum...
Teşekkür ederiz tatlım benimMaşallah size teyzeleri yesin onun minnak totişini hele bide benim gibi kız bebek delisi erkek çocuk anası analarcanım ne kadar uyursan dinlenirsen sütün o kadar artacaktır bol bol uyumaya çalış sarılığınız ne durumda