• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün kızım düştü. Saniyeler içinde oldu anlamadım bile. Banyo yaptırdık. Halısına sardım, çekmecesinden kıyafetini almaya gittim( normalde havlunun yanında hazır ederim. Olanakla olecege çare yok misali olacağı varmış sanirim) yavrum körüğün kenarına doğru döndü gördüm çığlık attım yüz üstü yere düştü. Kafayı çarpmadı şükür. Cani mi yandı benim cigligimdan mi korktu artık ağlama başladı. Vücudunu reflekslerini kontrol ettim. Gözde kayma kusma olursa doktora gideriz dedik. Sakinlestirdim oyunlar oynadık baktim sıkıntı yok uyuttum. Uyandı meyvesini yedi. Çok şükür sıkıntı yok. Geçen içimden bu zamana iyi düşürmeden getirdik çocuğu diye geçirmiştim. Bide düşmeden büyümez çocuk diyorlar dedim. Dememek gerekmiş.

Al_pi Al_pi Benim anne olunca asla yapmam dediğim: bebeğimi kimseye bırakmayacağım ne olursa olsun ücretsiz izne ayrılacağım kendim büyüteceğim demistim. Dogum izni biter bitmez ustelik iki bucuk aylikken calismaya basladim. Çalışmak zorunda olursam anneme baktiracagim bakmaya zorlayacağım dedim o da olmadı. Bakıcıya bıraktım el kadar bebeği.

Bugün kızım düştü. Saniyeler içinde oldu anlamadım bile. Banyo yaptırdık. Halısına sardım, çekmecesinden kıyafetini almaya gittim( normalde havlunun yanında hazır ederim. Olanakla olecege çare yok misali olacağı varmış sanirim) yavrum körüğün kenarına doğru döndü gördüm çığlık attım yüz üstü yere düştü. Kafayı çarpmadı şükür. Cani mi yandı benim cigligimdan mi korktu artık ağlama başladı. Vücudunu reflekslerini kontrol ettim. Gözde kayma kusma olursa doktora gideriz dedik. Sakinlestirdim oyunlar oynadık baktim sıkıntı yok uyuttum. Uyandı meyvesini yedi. Çok şükür sıkıntı yok. Geçen içimden bu zamana iyi düşürmeden getirdik çocuğu diye geçirmiştim. Bide düşmeden büyümez çocuk diyorlar dedim. Dememek gerekmiş.

Sizede gecmis olsun. Dedigin gibi olcakla öleceğe çare yok. Bende düşürmüştüm bilirsin daha onceden. İnsan istermi hic boyle bisey yasamak ama yaşanıyor işte. Sindi kizim buronsit nerde hata yaptim diye kafayi yiyorum

Cok gecmis olsun oluYo bebek büyütürken ufak tefek kazalar üzülme Rabbim korur onlari hic süphesiz

Çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın çok büyük bir korkudur eminim

Amine Busra Amine Busra nasilsinz canim rahatladimi biraz daha kuzucuk
Birde kendini asla suclama senin bi sucun yok biz 1ayda 2kez gecirdik mikroplar bi kirilsa alpinin dedigi gibi kar yagmayinca oda mümkün degil

Chedarice Chedarice profildeki kuzu senin mi ve hangi nasil programla yaptin onu hemen deyiver :)))
Kuzu benim ve eşimin özel yapımıdır. :)))
Altina siyah çarşaf serdim.
Diş maketi, body, tütü ve saç bandı annemin ve benim özel yapımım.
7 ayi yazdigim Program; android icin baby story, ikonu kahverengi zemin uzerine yatan bir bebek. Aynı isimden çok program var.

Kuzu benim ve eşimin özel yapımıdır. :)))
Altina siyah çarşaf serdim.
Diş maketi, body, tütü ve saç bandı annemin ve benim özel yapımım.
7 ayi yazdigim Program; android icin baby story, ikonu kahverengi zemin uzerine yatan bir bebek. Aynı isimden çok program var.
Yaaa bayildim su diş maketine bende yapcam eva süngerle yapabilirim sanirim ama daha disimiz yok :))
Bu arada prensese kocaman masallahhh Rabbim esirgesin insallah.
Bunu diş bugdayi yapincada kullanabilirsin :)

Yaaa bayildim su diş maketine bende yapcam eva süngerle yapabilirim sanirim ama daha disimiz yok :))
Bu arada prensese kocaman masallahhh Rabbim esirgesin insallah.
Bunu diş bugdayi yapincada kullanabilirsin :)
Teşekkürler güzel dileklerin için.
Kismetse hafta sonu diş bugdayi yapacagiz. Hazir teyzeleri memleketten gelmisken.

Tamamen beceriksizligimizden oldu aslında Önce çarşafla yere yapacaktim baktim hoş olmadı. Annem kartondan kesti. Ustunu neyle kaplasak dedik dedik ve sonunda alt açma örtüsü ile kapladik:skandal::))

Teşekkürler güzel dileklerin için.
Kismetse hafta sonu diş bugdayi yapacagiz. Hazir teyzeleri memleketten gelmisken.

Tamamen beceriksizligimizden oldu aslında Önce çarşafla yere yapacaktim baktim hoş olmadı. Annem kartondan kesti. Ustunu neyle kaplasak dedik dedik ve sonunda alt açma örtüsü ile kapladik:skandal::))
Hahaha harikasin ya eva süngeri alacaktim bende bosuna para vercektim hay aklinla bin yaşa bir suru alt acmam var :-p
Ohh ne guzel bizim kimsemiz yok dişimiz cikinca bir memlekete gideriz ama hangisine denk gelir bilemem :)

Back
X