Rabbim acil sifalar versin cok gecmis olsun canim kiyamam yaKizlar bu gece hastanedeyiz. Dualariniza talibiz. Buronşit olmuş. 5 kez hava verdik gecmedi hiriltisi bu gecede serum ve hava verilecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim acil sifalar versin cok gecmis olsun canim kiyamam yaKizlar bu gece hastanedeyiz. Dualariniza talibiz. Buronşit olmuş. 5 kez hava verdik gecmedi hiriltisi bu gecede serum ve hava verilecek
Ayy maasallah alpii yerim ben onun saclariniiEki Görüntüle 2099446 biz baya sacli dogduk :) masallah yani yakinda örecegim insallah :)
Allah yardımcın olsun rabbim tez şifasını versin dualarım seninleKizlar bu gece hastanedeyiz. Dualariniza talibiz. Buronşit olmuş. 5 kez hava verdik gecmedi hiriltisi bu gecede serum ve hava verilecek
Çok geçmiş olsun inşallah hemen evinize donersiniz bebeğin de sağlığına kavuşur . Allah yardımcınız olsunKizlar bu gece hastanedeyiz. Dualariniza talibiz. Buronşit olmuş. 5 kez hava verdik gecmedi hiriltisi bu gecede serum ve hava verilecek
Çok geçmiş olsun canım.Kizlar bu gece hastanedeyiz. Dualariniza talibiz. Buronşit olmuş. 5 kez hava verdik gecmedi hiriltisi bu gecede serum ve hava verilecek
Bugün kızım düştü. Saniyeler içinde oldu anlamadım bile. Banyo yaptırdık. Halısına sardım, çekmecesinden kıyafetini almaya gittim( normalde havlunun yanında hazır ederim. Olanakla olecege çare yok misali olacağı varmış sanirim) yavrum körüğün kenarına doğru döndü gördüm çığlık attım yüz üstü yere düştü. Kafayı çarpmadı şükür. Cani mi yandı benim cigligimdan mi korktu artık ağlama başladı. Vücudunu reflekslerini kontrol ettim. Gözde kayma kusma olursa doktora gideriz dedik. Sakinlestirdim oyunlar oynadık baktim sıkıntı yok uyuttum. Uyandı meyvesini yedi. Çok şükür sıkıntı yok. Geçen içimden bu zamana iyi düşürmeden getirdik çocuğu diye geçirmiştim. Bide düşmeden büyümez çocuk diyorlar dedim. Dememek gerekmiş.
Cok gecmis olsun oluYo bebek büyütürken ufak tefek kazalar üzülme Rabbim korur onlari hic süphesizBugün kızım düştü. Saniyeler içinde oldu anlamadım bile. Banyo yaptırdık. Halısına sardım, çekmecesinden kıyafetini almaya gittim( normalde havlunun yanında hazır ederim. Olanakla olecege çare yok misali olacağı varmış sanirim) yavrum körüğün kenarına doğru döndü gördüm çığlık attım yüz üstü yere düştü. Kafayı çarpmadı şükür. Cani mi yandı benim cigligimdan mi korktu artık ağlama başladı. Vücudunu reflekslerini kontrol ettim. Gözde kayma kusma olursa doktora gideriz dedik. Sakinlestirdim oyunlar oynadık baktim sıkıntı yok uyuttum. Uyandı meyvesini yedi. Çok şükür sıkıntı yok. Geçen içimden bu zamana iyi düşürmeden getirdik çocuğu diye geçirmiştim. Bide düşmeden büyümez çocuk diyorlar dedim. Dememek gerekmiş.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah..Kizlar bu gece hastanedeyiz. Dualariniza talibiz. Buronşit olmuş. 5 kez hava verdik gecmedi hiriltisi bu gecede serum ve hava verilecek
Çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın çok büyük bir korkudur eminimBugün kızım düştü. Saniyeler içinde oldu anlamadım bile. Banyo yaptırdık. Halısına sardım, çekmecesinden kıyafetini almaya gittim( normalde havlunun yanında hazır ederim. Olanakla olecege çare yok misali olacağı varmış sanirim) yavrum körüğün kenarına doğru döndü gördüm çığlık attım yüz üstü yere düştü. Kafayı çarpmadı şükür. Cani mi yandı benim cigligimdan mi korktu artık ağlama başladı. Vücudunu reflekslerini kontrol ettim. Gözde kayma kusma olursa doktora gideriz dedik. Sakinlestirdim oyunlar oynadık baktim sıkıntı yok uyuttum. Uyandı meyvesini yedi. Çok şükür sıkıntı yok. Geçen içimden bu zamana iyi düşürmeden getirdik çocuğu diye geçirmiştim. Bide düşmeden büyümez çocuk diyorlar dedim. Dememek gerekmiş.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versinKizlar bu gece hastanedeyiz. Dualariniza talibiz. Buronşit olmuş. 5 kez hava verdik gecmedi hiriltisi bu gecede serum ve hava verilecek
Kuzu benim ve eşimin özel yapımıdır. :)))
Yaaa bayildim su diş maketine bende yapcam eva süngerle yapabilirim sanirim ama daha disimiz yok :))Kuzu benim ve eşimin özel yapımıdır. :)))
Altina siyah çarşaf serdim.
Diş maketi, body, tütü ve saç bandı annemin ve benim özel yapımım.
7 ayi yazdigim Program; android icin baby story, ikonu kahverengi zemin uzerine yatan bir bebek. Aynı isimden çok program var.
Teşekkürler güzel dileklerin için.Yaaa bayildim su diş maketine bende yapcam eva süngerle yapabilirim sanirim ama daha disimiz yok :))
Bu arada prensese kocaman masallahhh Rabbim esirgesin insallah.
Bunu diş bugdayi yapincada kullanabilirsin :)
:))Hahaha harikasin ya eva süngeri alacaktim bende bosuna para vercektim hay aklinla bin yaşa bir suru alt acmam varTeşekkürler güzel dileklerin için.
Kismetse hafta sonu diş bugdayi yapacagiz. Hazir teyzeleri memleketten gelmisken.
Tamamen beceriksizligimizden oldu aslında Önce çarşafla yere yapacaktim baktim hoş olmadı. Annem kartondan kesti. Ustunu neyle kaplasak dedik dedik ve sonunda alt açma örtüsü ile kapladik:))