• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sizede gecmis olsun. Dedigin gibi olcakla öleceğe çare yok. Bende düşürmüştüm bilirsin daha onceden. İnsan istermi hic boyle bisey yasamak ama yaşanıyor işte. Sindi kizim buronsit nerde hata yaptim diye kafayi yiyorum
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşaallah

Bende kullanmiyorum peki sertlesme oluyormu camasirlarda utu yapmadan giydiremiyorum hala ama kaloriferin etkisi var tabi ustunde kurutunca oluyor
Yok canim olmuyor bos suyla yika mesela koy kurusun cok sert oluyor kusunca elimde orayi hemen yikayayim diyorum sonra mecburen makinaya atiyorum.
Ben dalinin sabun tozuyla yikiyorum hala sivi deterjan kullanmiyorum

Hasta olan bebişlere cok geçmiş olsun bizde hepimiz hastayız baba hariç .. benden yavrulara bulaştı gece hiç yatmadılar burunları tıkalı olduğundan..
Al_pi Al_pi maşallah saçlara benim kızda saçlı doğdu ama bukadar değil:) bizimkinin arkası hep dökülüyor önler kalmış uzun gözüne giriyor bant takıyorum

Bugün kızım düştü. Saniyeler içinde oldu anlamadım bile. Banyo yaptırdık. Halısına sardım, çekmecesinden kıyafetini almaya gittim( normalde havlunun yanında hazır ederim. Olanakla olecege çare yok misali olacağı varmış sanirim) yavrum körüğün kenarına doğru döndü gördüm çığlık attım yüz üstü yere düştü. Kafayı çarpmadı şükür. Cani mi yandı benim cigligimdan mi korktu artık ağlama başladı. Vücudunu reflekslerini kontrol ettim. Gözde kayma kusma olursa doktora gideriz dedik. Sakinlestirdim oyunlar oynadık baktim sıkıntı yok uyuttum. Uyandı meyvesini yedi. Çok şükür sıkıntı yok. Geçen içimden bu zamana iyi düşürmeden getirdik çocuğu diye geçirmiştim. Bide düşmeden büyümez çocuk diyorlar dedim. Dememek gerekmiş.
Geçmiş olsun canım. Allah korumuş, başını çarpmamış. Çok hızlandı bu bebişler korkuyorum bende. Ayaklanınca daha zor olacak gibi.

Masmavi giydiriyorum kizmi diyolar Alpi bazen anlam veremiyorum gercekten
Kizimda da ayni sekilde pembe giydiriyodum erkek mi saci yok diyolardii :oha:
aynisini yasadim :)

Hasta olan bebişlere cok geçmiş olsun bizde hepimiz hastayız baba hariç .. benden yavrulara bulaştı gece hiç yatmadılar burunları tıkalı olduğundan..
Al_pi Al_pi maşallah saçlara benim kızda saçlı doğdu ama bukadar değil:) bizimkinin arkası hep dökülüyor önler kalmış uzun gözüne giriyor bant takıyorum
bizimde arkasi dokülde hala da az az dokuluyor ama geri kalan kisim masallah :)

Back
X