- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Sen bebegini buyutmeye calisirken zaman yok hic birseye derken erkekler ne yazikki ilgi sevgi bekliyor ihtiyaclarinin karsilanmasini bekliyor.Merhaba arkdaslar çok kotuyum bu defa bebegimle ılgılı değil baska sey yazmak ıstıyorum okadar zaman gecırdık burda ıyı kotu herseyde destek olduk.. benım kocam dün aksam bırden salona gırdıgımde ıngılızce bır arkadaslık sıtesıne gırmıstı ben gırınce panık yaptı kapattı aldım telefonu baktım buldum ıncelemedım yuzune attım çıktım kavga etmedım çunku annem bızee 1 aydır gıdıcek 2 gun sonra gıttım yattım gece geldı pesımden ama kzıım uyuyordu yapmadım bırsey dıyo merak ettım dıyo ki bu ilk degıl saha once de yakaladım hamıleyken ondan önce hep ınandım.. kısmeyle gorustugu falan yok hep evde benım yanımda zaten ama ben ıcım parcalanarak bosanmak ıstıyorum benım ızmırde kımsem yok ısten ızın alarak annemle dönmeyı dusunuyorum ankaraya ama nereye kadar gelmıycem napıcam tayın ısterım orda.. agladım sabaha kadar yoruldum artık ama kızım babasız buyuycek nasıl yapcam?bırbırımızı sevıyoruz ama okadar uzagızkı ayrı yatıyoruz cınsellık çook uzun zamandır yok çunku kzıımdan zaman yok uyumadıgı için yorgunuz!!babasız mı buyuycek kızım içim parcalanıyor
Dur yahu ne bosanmasi aldatmamis seni yalni kalinca seytana uymus bizim biraz kafalar cok mesgul yogun gerginiz o yuzden en ufak hataya tahammulumuz yok.
Bende hic bir yere gitme annen gidince otur konus. Bebegini babasiz buyutecek kadar buyuk bir hata degil bu emin ol cogu erkek bunu yapiyor ve farkina bile varmiyoruz.
Birbirinize vakit ayirmaya baslayin bebek var vakit yok vs yapmayin .
En guzeli de annene gidecegine izin alin yada hafta sonunu degerlendirip izmir icindede olsa guzel bir otele gidin havanoz degissin