• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Akşam gelsinler canım söyle sende bi kac gün idare etsinler bari evde bi ses cok önemli gercekten eşim seyahate cıktıgında anneannem geliyo o olmasa duramazdım sanırım kızım var evet ama cocuklar uyuyunca dedigin gibi sessizlik oluyo
Benim ailem okadar düşünceli değil yazık ki. Kendi aileme muhtaç olduğumu hissettirmek istemem bu yüzden. Görümcem geldi pazara kadar burada. Hafta içide gelecek bikaç gün

Maşallah melisaya ne güzel uyuyormuş,aç netten bir dizi keyfine bak yellu:) yalnızlığın tadını çıkar,çok özledim öyle kalmayı:KK43: bizim zibidi uyusa adam akıllı ben neler yapacağım:))
Çok şükür canım uyuyo şimdilik ama atak dönemlerimiz çok sıkıntılıydı. Şimdi de diş çıktı baya huzursuz. Yalnızlık yetti bu kadar 6.hün bugün :))

Aynen ya gece 12 olmadan uyumuyor delircem :/
Ne kadarlıksınız şuan. Bundan tam 3 hafta önce bizde öyle bir dönem geçirdik. Hatta 1i bile geçiyodu. Bizim uykumuz geliyodu o uyumuyodu. Artık en son memede sızıyodu. 10 gün kadar sürdü geçti şükür. Bendi gündüz uykusunun kalitesine inanıyorum. Gündüz iyi uyurlarsa gecede güzel geçiyo ve saatli uyutmakta çok önemli. Mesela ben 2.5saatte bir uyutmaya çalışıyorum mutlaka gün içinde. 11 gün sonra 8 aylık olucaz

Ne kadarlıksınız şuan. Bundan tam 3 hafta önce bizde öyle bir dönem geçirdik. Hatta 1i bile geçiyodu. Bizim uykumuz geliyodu o uyumuyodu. Artık en son memede sızıyodu. 10 gün kadar sürdü geçti şükür. Bendi gündüz uykusunun kalitesine inanıyorum. Gündüz iyi uyurlarsa gecede güzel geçiyo ve saatli uyutmakta çok önemli. Mesela ben 2.5saatte bir uyutmaya çalışıyorum mutlaka gün içinde. 11 gün sonra 8 aylık olucaz
canim gunduz kac saat uyuyor ve kac kere? ben de 2,5 saatte bir uyutuyorum ama yatisimiz 1-2... 12de uyusa evde bayram havasi :) bir de 1-2 saatte bir uyanmalar.. 3 -4 aydir boyleyiz, artik kabullendim. Yarıyıl tatilinde annemlerde kaldigimizda düzelme olmuştu,eve donduk yine ayni..

kızlar bardakta bebek yogurdu yapiyorum ama su gibi oluyor, net tarifi olan var mi? yoğurdum ev yogurdu, bi cay kasigi koyuyorum

bir de ek gidadan sonra kaka tamamen koyulaşiyor mu? zor ve az yapıyor kivami koyu. iki gundur sadece kayisi puresi veriyorum degismedi. ek besin vermeye korkuyorum zorlaniyor mu acaba diye

Benim ailem okadar düşünceli değil yazık ki. Kendi aileme muhtaç olduğumu hissettirmek istemem bu yüzden. Görümcem geldi pazara kadar burada. Hafta içide gelecek bikaç gün
Amladım canım o zaman en iyisi cogu gitti azı kaldı diyerek idare etmek bizde yanındayZ kendini yalnz hissetme hiçç :))

canim gunduz kac saat uyuyor ve kac kere? ben de 2,5 saatte bir uyutuyorum ama yatisimiz 1-2... 12de uyusa evde bayram havasi :) bir de 1-2 saatte bir uyanmalar.. 3 -4 aydir boyleyiz, artik kabullendim. Yarıyıl tatilinde annemlerde kaldigimizda düzelme olmuştu,eve donduk yine ayni..
Valla günü gününe tutmuyor canım. Sabah erken kalktıysa mesela 7.5-8 gibi o gün 3 uyku yapıyo ama son uykusu yarım saatlik şekerleme. Yine günden güne farkla 2-3 saat uyumasını sağlamaya çalışıyorum. Burada paylaşmıştım instagramdan baldan anneyi takip ediyorum onun önerileriyle baya düzelme yaşadık. Sen nasıl uyutuyosun ayakta mı memede mi? Uyku saatlerin nasıl gündüzleri. Ben mesela en geç 9.5gibi uykuya geçmesini sağlamaya çalışıyorum. Her zaman olmuyo ama kesinlikle. Şurda 2 haftadır düzene girmeye başlıyo. Birde kehribar kolyesi aldık işe yarıyo galiba

Amladım canım o zaman en iyisi cogu gitti azı kaldı diyerek idare etmek bizde yanındayZ kendini yalnz hissetme hiçç :))
Canımsın çok tatlısın :KK200: yapacak birşey yok. Bu geceden sonra kaldı 7. Bi yarısından aşağı düşseydik iyiydi

Evet o aralıklarla uyku geliyor uyutmazsam azıyor :) Bu aralar çok ağlak oldu noldu çocuğuma anlamadım yemek az mı geliyor acaba diyorum aklıma o geldi ne kadar yemek ve mama veya meme veriyor sunuz ? Benimki tombik olduğu için fazla vermeye de korkuyorum midesi büyümesin diye kafam karıştı

Valla günü gününe tutmuyor canım. Sabah erken kalktıysa mesela 7.5-8 gibi o gün 3 uyku yapıyo ama son uykusu yarım saatlik şekerleme. Yine günden güne farkla 2-3 saat uyumasını sağlamaya çalışıyorum. Burada paylaşmıştım instagramdan baldan anneyi takip ediyorum onun önerileriyle baya düzelme yaşadık. Sen nasıl uyutuyosun ayakta mı memede mi? Uyku saatlerin nasıl gündüzleri. Ben mesela en geç 9.5gibi uykuya geçmesini sağlamaya çalışıyorum. Her zaman olmuyo ama kesinlikle. Şurda 2 haftadır düzene girmeye başlıyo. Birde kehribar kolyesi aldık işe yarıyo galiba
evet ben de orayi takip ederk duzelttim gunduzleri. memede uyuyoruz, atak zamanlarinda hic dogru durust uyumuyor ,memde bile . son uyku bizim de kısa, oncekiler 45 dk lik iki uyku. ama ne yapsam yapayım geceye çare olamadik, 12den once uyutursam gunduz gibi uyaniyor bi daha çok gec uyuyor. uykuyu sevmiyor demek ki

Bizim gece 2den 12ye kadar çekebildik. Gunduz 2 saatte bir yarim saat - bir bucuk saat arası uyuyor. 7 aylık olduk

Evet o aralıklarla uyku geliyor uyutmazsam azıyor :) Bu aralar çok ağlak oldu noldu çocuğuma anlamadım yemek az mı geliyor acaba diyorum aklıma o geldi ne kadar yemek ve mama veya meme veriyor sunuz ? Benimki tombik olduğu için fazla vermeye de korkuyorum midesi büyümesin diye kafam karıştı
Kilosuna gore ihtiyacini hesaplayabilirsin. Benimki şuan 4 saatte 150 içmeye başladı..

Bizde geceye bir aydir çözüm bulamıyoruz çok kalkıyor 5dk emiyor bi saat sonra yine kalkıyor karnını doyuruyorum altini temizliyorum yatırıyorum yokk 11-12den asagiya yatmiyor.
Erken yatırmaya çalıştım benimkide uyanıyor sonra uyut uyutabilrsen..
Gündüz uykularımız iyi iki kere uyuyor toplam
3-3,5 saat uyuyor baldan anneyi takip ediyorum onun sayesinde düzeldi..
Bide sallamadan uyusa ne var..
Bazen pssss patt yöntemiyle uyuyor genelde sallıyorum
Sallama işini bıraktıran varsa çözümü söylesin bizede

Uykusu geldiğini nerden anlıyosun? Ben esnemesini falan beklemiyorum eğer 2.kez esniyosa uykusu kaçıyo demekmiş ve yorgunluktan dalamazmış dalsada felaket uykusu dedikleri yarım saat ya da 45 dk uyurmuş. Ben mi 3 ana öğün 1 ya da bazen 2 ara öğün şeklinde gidiyorum. Sabah kahwaltı öğlen çorba akşam çorba ya da muhallebi. Hergün mutlaka yoğurt bazende meyve. Sen muhallebi falan verme ama kilo alcak diye ek gıdayı kısıyosanda uyumuyo olabilir çünkü bizim sütümüzle doymazlar tamamen artık

evet ben de orayi takip ederk duzelttim gunduzleri. memede uyuyoruz, atak zamanlarinda hic dogru durust uyumuyor ,memde bile . son uyku bizim de kısa, oncekiler 45 dk lik iki uyku. ama ne yapsam yapayım geceye çare olamadik, 12den once uyutursam gunduz gibi uyaniyor bi daha çok gec uyuyor. uykuyu sevmiyor demek ki
İşte sorun şurda 45 dkdan sonra uyutmaya çalışıyo musun? Biliyosundur o uykuya felaket uykusu deniyo. Çok uykusu geldiğinden ya da kaçtığından yorgunluktan kısa uyuyodur. Kaçta akşam uykusuna yatırmaya çalışıyosun bide gündüz en son kaçta uyutuyosun hani en son uykusu kısa dedinya

Bizim gece 2den 12ye kadar çekebildik. Gunduz 2 saatte bir yarim saat - bir bucuk saat arası uyuyor. 7 aylık olduk
Şimdi 2 saati gün gün 5er dakika uzat öyle uyut canım. Yarım saatlik uykudan sonra tekrar uyutmaya çalışıyo musun? Birde en son kaçta uyuyosun gece. Bizimde mesela dün gecemiz kötüydü 11e doğru uyudu gece hep uyandı ağladı muhtemelen 2.diş gelecek

Back
X