• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ye
Kizlar selam birkac gundur.kahvaltiya basladik.1 tatli kasigi pekmez 1 dilim tuzsuz peynir 1 yumurta sarisi 3 ceviz 1 kasik tahilli mama ile karisim yediriyorum ve her defasinda yarisindan fazla yiyip sonra cikartiyor sizce tadini mi begenmiyor fazla mi geliyordur? O kadar ugrasiyorum sonra cikartinca uzuluyorum
'Yeni başladıysanız 1 yumurta sarısı fazla. Ben çoğu zaman yarim veriyorum burdaki arkadaşların önerisiyle. Benimkide fazla karıştırınca çıkarıyordu. Doktor.cikariyorsa karıştırmadan vereceksin o zaman dedi. Tek tek verince cikarmiyor:)

Sagol canim. Evet bendim geri geri gidiyordu iki gundur duz gitmeye cabaliyordu ki bugun artik gidiyor :)
Evet komikler ballar bitaneler mama sandalyesine ayagini vuruyor diye babasi sunger sardi sungere basip kalkmaya calisiyor öyle ki yer yapmis oraya yirtmis orayi :)))
Inci prensese MasaAllah..
Bizim oğlanda geri geri gidiyor bugün iki adım diziyle öne dogru gitti aklım gitti sevinçten.
Emeklemeye baslarsa vay halime ozaman.
Çok çok tatlıdır şimdi o totosuyla:-)

Bende oğluma yürüteç mi alsam ya nolcak sanki herkes kullanmış eskiden şimdi bir sürü şey çıkardılar öyle olur böyle olur korkutuyorlar insanı
Kızımda kullandım oglumu da koyuyorum mecbur 2cocukla ara ara koymam gerekiyor bazen cok uzun süre tutmadıktan sonra sorun olmaz bence

Biz yurutec mama sandalyesi ve yere koymayla kucagi azalttjk.yusra tugba asiri kucak isteyen bi bebekti. Şuan yanimda yatarak oynamayi daha çok seviyor. Tabiki bende yorulmayacagim kadar kucagima aliyorum daha kucak bebegi onlar ama surekli de olmuyor. Oturma denemeleride yapiyoruz destekli oturmaya basladi. Eskiden hemen kayiyordu hic dik durmuyordu yada tam oturamiyodu

Bugun emeklemeye tam olarak başladı kızım ❤ Ayy ben cok duygulandim gözumün önunde an an büyüyor Dün gibi hersey..
Sirada dişimiz var beyazlik var gibi ama bakalim ne zmana cikacak.
Maşallah İnci kuzusuna sanada geçmiş olsun canım :olamaz: bizimki tam 1 haftadır dizleri üstünde hızlı hızlı emekliyo ve 1 dk oturmak yok nerde yaramazlık Melisa orda:KK48: şimdide koltuklara tırmanıp ayağa kalkmaya çalışıyo

Maşallah İnci kuzusuna sanada geçmiş olsun canım :olamaz: bizimki tam 1 haftadır dizleri üstünde hızlı hızlı emekliyo ve 1 dk oturmak yok nerde yaramazlık Melisa orda:KK48: şimdide koltuklara tırmanıp ayağa kalkmaya çalışıyo
Koltuga yatiriyorum tek eliyle kalkiyor :)) Buyüdü vallahi nerde o eski günler :-p Koltuktan ters dönüp emeklemeye calisiyor sacimdan tutup kalkmaya calisiyor. Gece uyaniyor yanima aliyorum hemen ters donup emeklemeye calisiyor artik isimiz cok zor coook :)

İyi geceler kızlar bebeklerinizi yatırırken yastık kullanıyor musunuz?
Benimki bu ara içerdeki kirlentleri çekip çekip üzerin e başını koyuyor. YatağınYatagimiza aldığımda da başıyla bizim yastıkları çekip yatmaya çalışıyor. Küçük ince bir yastık yaptırmayı düşünüyorum.

Bizim doktor pek yememize ivmenize karışmıyor. Sizden duyunca bugün yumurtasına yarim ceviz ekledim. Sevdi

Kızlar merhaba benimki altı buçuk aylık bir haftadır gece uykumuzda sıkıntı yaşıyoruz normalde sekiz sekiz buçuk gibi yatar sadece yemek için uyanır yer tekrar kendi kendine dalardı ama şimdi sallamam gerekiyor tekrar uyuması için ve son üç dört gündür de sallamakta yetmiyor uyumuyor tekrar on iki on iki buçuk gibi uyutuyorum oda zorla baya sallıyorum normalde böyle değildi gecede acayip bir şekilde ağlayarak uyanıyor ve ağlayarak tekrar sallayarak uyuyor doktoru calpol ver demişti belki dişinden dolayı huysuzluk yapar diye ama oda fayda etmiyor gündüz uykularında sıkıntı yok ama gece böyle internette biraz araştırdım melisa ve papatya cayi öneriyorlar sakinleşmesi ve uyku vermesi için anason öneriyorlar ama onu vermek istemiyorum bu konuda bilgisi olan denemiş olan yada bu dönemi atlatmış olan var mı ayrıca altı aydan sonra birçok doktorda melisa ve papatya cayinı önermiş

Bende oğluma yürüteç mi alsam ya nolcak sanki herkes kullanmış eskiden şimdi bir sürü şey çıkardılar öyle olur böyle olur korkutuyorlar insanı
Beni çok yoruyordu aldık artık yoksa düşünmüyorduk almayı.
Çok tutmuyorum zaten 15dk falan yanımdan kayboluyor hemen gezinmeye basliyor..
Çok şeker onu öyle görmek :KK200:

Back
X