Maasallah inciye canimBugun emeklemeye tam olarak başladı kızım ❤ Ayy ben cok duygulandim gözumün önunde an an büyüyor Dün gibi hersey..
Sirada dişimiz var beyazlik var gibi ama bakalim ne zmana cikacak.
Bir mucizeye tanıklık ediyoruz aynenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maasallah inciye canimBugun emeklemeye tam olarak başladı kızım ❤ Ayy ben cok duygulandim gözumün önunde an an büyüyor Dün gibi hersey..
'Yeni başladıysanız 1 yumurta sarısı fazla. Ben çoğu zaman yarim veriyorum burdaki arkadaşların önerisiyle. Benimkide fazla karıştırınca çıkarıyordu. Doktor.cikariyorsa karıştırmadan vereceksin o zaman dedi. Tek tek verince cikarmiyor:)Kizlar selam birkac gundur.kahvaltiya basladik.1 tatli kasigi pekmez 1 dilim tuzsuz peynir 1 yumurta sarisi 3 ceviz 1 kasik tahilli mama ile karisim yediriyorum ve her defasinda yarisindan fazla yiyip sonra cikartiyor sizce tadini mi begenmiyor fazla mi geliyordur? O kadar ugrasiyorum sonra cikartinca uzuluyorum
Inci prensese MasaAllah..Sagol canim. Evet bendim geri geri gidiyordu iki gundur duz gitmeye cabaliyordu ki bugun artik gidiyor :)
Evet komikler ballar bitaneler mama sandalyesine ayagini vuruyor diye babasi sunger sardi sungere basip kalkmaya calisiyor öyle ki yer yapmis oraya yirtmis orayi :)))
Erkek çocukta sıkıntı olabiliyor ama 10ar dk bile koyulabilir araliklarlaBende oğluma yürüteç mi alsam ya nolcak sanki herkes kullanmış eskiden şimdi bir sürü şey çıkardılar öyle olur böyle olur korkutuyorlar insanı
Kızımda kullandım oglumu da koyuyorum mecbur 2cocukla ara ara koymam gerekiyor bazen cok uzun süre tutmadıktan sonra sorun olmaz benceBende oğluma yürüteç mi alsam ya nolcak sanki herkes kullanmış eskiden şimdi bir sürü şey çıkardılar öyle olur böyle olur korkutuyorlar insanı
Iki yasina kadar önermiyorlar ben kullanmiyorum.İyi geceler kızlar bebeklerinizi yatırırken yastık kullanıyor musunuz?
Bende kullanmiyorum. Boğulurmuş gibi geliyoİyi geceler kızlar bebeklerinizi yatırırken yastık kullanıyor musunuz?
Iki yasina kadar önermiyorlar ben kullanmiyorum.
çocuğu kendim gb düşündüm bi an sanki rahat edemiyorMuş gibi geldi.☺Bende kullanmiyorum. Boğulurmuş gibi geliyo
Ben zamanında reflüsü olduğundan yatağının altına battaniye katlayıp okuyorum kafa tarafını biraz yüksekte tutmak için. Grip ya da nezleykende öneriyorlar bunuçocuğu kendim gb düşündüm bi an sanki rahat edemiyorMuş gibi geldi.☺
Maşallah İnci kuzusuna sanada geçmiş olsun canımBugun emeklemeye tam olarak başladı kızım ❤ Ayy ben cok duygulandim gözumün önunde an an büyüyor Dün gibi hersey..
bizimki tam 1 haftadır dizleri üstünde hızlı hızlı emekliyo ve 1 dk oturmak yok nerde yaramazlık Melisa ordaKoltuga yatiriyorum tek eliyle kalkiyor :)) Buyüdü vallahi nerde o eski günlerMaşallah İnci kuzusuna sanada geçmiş olsun canımbizimki tam 1 haftadır dizleri üstünde hızlı hızlı emekliyo ve 1 dk oturmak yok nerde yaramazlık Melisa orda
şimdide koltuklara tırmanıp ayağa kalkmaya çalışıyo
Benimki bu ara içerdeki kirlentleri çekip çekip üzerin e başını koyuyor. YatağınYatagimiza aldığımda da başıyla bizim yastıkları çekip yatmaya çalışıyor. Küçük ince bir yastık yaptırmayı düşünüyorum.İyi geceler kızlar bebeklerinizi yatırırken yastık kullanıyor musunuz?
Beni çok yoruyordu aldık artık yoksa düşünmüyorduk almayı.Bende oğluma yürüteç mi alsam ya nolcak sanki herkes kullanmış eskiden şimdi bir sürü şey çıkardılar öyle olur böyle olur korkutuyorlar insanı