- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh ne kadar çok şey almışssın ,allah kullanmayı nasip etsin .benimde oğlum olacak inşallah sadece mont aldık daha oda indirimde diye :)Ay kızlar diğer konudan resimleri bulup buraya aktarana kadar mahfoldum valla benim aldıklarım da bunlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
Eki Görüntüle 1968084
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bana aldıklarım az bile geliyor son bir ayı hiç saymıyorum zaten ağırlaşıcaz o yüzden yavaştan toparlamak gerek diye düşünüyorumahh ne kadar çok şey almışssın ,allah kullanmayı nasip etsin .benimde oğlum olacak inşallah sadece mont aldık daha oda indirimde diye :)
1 ay sonra başlayacağım bende , daha ne alacağımı doğru düzgün bilmiyorum.burda odasını arabasını alanlar bile var canım bütün kıyafetlerini tamamlayanlar var. bende indirimde bulduklarımı aldım
bana aldıklarım az bile geliyor son bir ayı hiç saymıyorum zaten ağırlaşıcaz o yüzden yavaştan toparlamak gerek diye düşünüyorum
Çok güzel bende böyle arıyorum nerden aldınız ne kadar ?Hastane kıyafetimiz
Güzelmiş beğendim mantıklı.bende bu keselerden edineyim bari hem daha düzenli olur hem takımlar karışmaz bebişlerimizin giyeceği.Fikir amacli hastane cantasinda esyalari kolay bulmak icin olabilir. Uzerlerinede notlar yazmis hemsireye verilcek gibi
Montu nerden aldin canım ya? Bende almak istiyorum indirimdeyken ama denk gelmedi daha banaahh ne kadar çok şey almışssın ,allah kullanmayı nasip etsin .benimde oğlum olacak inşallah sadece mont aldık daha oda indirimde diye :)
Canım kotonun sitesinden aldık ama çoğu bitti.30 tl aldık 1 tanede şişme yelek aldık . Normalde 70 tl üstü satılıyor. Kış için eşofman altı felan aldık çok güzel ve kaliteli .Onlarda 12 tl gibiydi. ama tayt gibi değil çok iyiler.Montu nerden aldin canım ya? Bende almak istiyorum indirimdeyken ama denk gelmedi daha bana