2017 Temmuz Annelerinin Alışverişleri(Fotolu)

Kızlar konuyu çok beğendim. 3 kargom yolda inşlh gelince sizlerle paylaşırım. Bunlar ufak tefek aldıklarım

Eklentiler

• IMG_4744.webp
    IMG_4744.webp
    28 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_4755.webp
    IMG_4755.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_4754.webp
    IMG_4754.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_4753.webp
    IMG_4753.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 130
Çok güzel şeyler almışsın yaa allah güle güle kullanmayı nasip etsin ben böyle görünce bişey almamışım daha diyorum :))

Tesekkur ederim amin eheh ya bende bekledim bekledim birden aldim hepsini oyle ayri gunlerde almadim bir magazaya girdim ciktim :) ama insan kendisini kaybediyor yahu. Herseyin en guzelini istiyorsun bebegin icin boyle bir degisik oluyor artik magazalarin onunden gecerken gozlerimi kapatiyorum almamak icin cunku cabuk buyuyorlar sonra giyemicekler :) Sana da simdiden kolay gelsin musmutlu alisverisler yap bebisine :)

Ne güzel rengarenk :) ben de renkli seviyorum ama eşim aldırmıyor çok renkli şeyler erkek diye :KK70:
Yapı meselesi heralde ben çok renkli seviyorum ikinci kızım geliyor :) kız bebek alışverişi benim işim diyorum :) yiğenim yolda erkek. Yengemle çıkıyoruz o dolduruyor sepeti ben bişey beğenemiyorum bi türlü oda herşeyi masmavi yaptı :-))

Yapı meselesi heralde ben çok renkli seviyorum ikinci kızım geliyor :) kız bebek alışverişi benim işim diyorum :) yiğenim yolda erkek. Yengemle çıkıyoruz o dolduruyor sepeti ben bişey beğenemiyorum bi türlü oda herşeyi masmavi yaptı :-))
Dün bizde aldık mavi gri felan hep :D Bi tane sarı banyo havlusu aldım ,tavşanın kulağında pembe çizgi var diye bu kız havlusu diyor :D

Back
X