- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
canım inşallah kanda hayırlı haberlerini alırız bende negatif göreceğim sanırımdün dayanamadım evde yaptım test
Negatif çıktı.
Yarın sabah kan vereceğim sağlık ocağında, yarın günü bakalım ne çıkacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallah kanda hayırlı haberlerini alırız bende negatif göreceğim sanırımdün dayanamadım evde yaptım test
Negatif çıktı.
Yarın sabah kan vereceğim sağlık ocağında, yarın günü bakalım ne çıkacak.
İnşallah bakalımcanım inşallah kanda hayırlı haberlerini alırız bende negatif göreceğim sanırım
Bugün 13. Günüm aslında ama bende dayanamayıp 4. Gün 5. Gün ve 9. Gün beta hcg yaptırdığım için artık cesaret edemiyorum olsaydı 9. Gün çıkardı diye düşünerek beklemedeyim adetime az kaldı zaten 12 sinde gelmesi lazım canım. Sende sonucu muhakkak yaz çok merak ettim inşallah tutunmuştur bebişin sana.senın test gunun hangi gün
ben de dün evde test yaptım 12 . gunumdu dun ben de negatif gördüm:)
sen çok erken yapmıssın testleri:)Bugün 13. Günüm aslında ama bende dayanamayıp 4. Gün 5. Gün ve 9. Gün beta hcg yaptırdığım için artık cesaret edemiyorum olsaydı 9. Gün çıkardı diye düşünerek beklemedeyim adetime az kaldı zaten 12 sinde gelmesi lazım canım. Sende sonucu muhakkak yaz çok merak ettim inşallah tutunmuştur bebişin sana.
inşallah geç döllenmedir ve güzel haberlerini alırız arkadaşımBugün 13. Günüm aslında ama bende dayanamayıp 4. Gün 5. Gün ve 9. Gün beta hcg yaptırdığım için artık cesaret edemiyorum olsaydı 9. Gün çıkardı diye düşünerek beklemedeyim adetime az kaldı zaten 12 sinde gelmesi lazım canım. Sende sonucu muhakkak yaz çok merak ettim inşallah tutunmuştur bebişin sana.
gerçekten aşılama oranları çok düşük pozitif olarakİnşallah bakalım
hep negatif cıkıyor değil mi sonuclar
ben bastan cok umutluydum da son birkaç gundur pek umudum kalmadı.
evet bakalım yarını beklıyorum ben degerçekten aşılama oranları çok düşük pozitif olarak
eğer olumsuz olursa eylülde tekrar aşılamamı deneyeceksin canımevet bakalım yarını beklıyorum ben de
olmazsa artık eylül ayına kalacak yenıden basa sar
Evet fakültede iki aşılama yaparız sonra tüp bebek e geçeriz dediler.eğer olumsuz olursa eylülde tekrar aşılamamı deneyeceksin canım
anladım canım bende bir kez daha deneyimmi yoksa tüp bebeğemi geçeyim bilemedimEvet fakültede iki aşılama yaparız sonra tüp bebek e geçeriz dediler.
tüp bebek için eşimin fakülte ürolojiden rapor cıkartması gerekıyormus ve istenılen evraklar var
bunun için kaç ay oncesınden eylül ayına randevu verdiler.
evrakları teslim edince de 5-6 aya anca sıra geliyormuş.
BİLEMİYORUM Kİ ONU SORMAK HİÇ AKLIMA GELMEDİ AÇIKCASIanladım canım bende bir kez daha deneyimmi yoksa tüp bebeğemi geçeyim bilemedim
döllenme işini tıp fakültesinde kendilerimi yapıyorlar özelde mi yaptırıyorlar canım
canım sizin rapor olacaktır sanırım benim oğlum olunca raporum yok onun için daha pahallı olacaktır bende bu gittiğimde soracağım bakalım nasıl yöntemleri var spermi ben tıp fakültesinde hazırlayacaklar sanıyordum bir gün öncesinde öğrendimki özel labatuvarda olacakmış buda öyle olursa tıp fakültesi yerine özeldemi düşünsek diye kararsız kaldım kendi adımaBİLEMİYORUM Kİ ONU SORMAK HİÇ AKLIMA GELMEDİ AÇIKCASI
sen bilirsin
tüp tutma ihtimalı daha yuksek ama daha zorlu bir sürec sanırım
senın tutar hem belkı gerek kalmaz:)
senin gittiğin yerde tüp bebek fiyatı ne kadar biliyor musun
fakülte bize ilaçlar haric 1500 tl dedi
aa evet doğru bizim raporlu olacakcanım sizin rapor olacaktır sanırım benim oğlum olunca raporum yok onun için daha pahallı olacaktır bende bu gittiğimde soracağım bakalım nasıl yöntemleri var spermi ben tıp fakültesinde hazırlayacaklar sanıyordum bir gün öncesinde öğrendimki özel labatuvarda olacakmış buda öyle olursa tıp fakültesi yerine özeldemi düşünsek diye kararsız kaldım kendi adıma
İnşallah öyledir canım hepimiz teker teker pozitif yazarızinşallah geç döllenmedir ve güzel haberlerini alırız arkadaşım
İnşallah iyi haber verirsin arkadaşım sonucu yaz Allah emeklerini boşa çıkarmasınMerhaba hanımlar sanırım bugun ilk kan testin ben vereceğim. Eşim 4-5 gibi gideriz dedi
İşlerinden dolayı. Bakalım hayırlısı ne ise o olsun. Bugun aşılamamın 13.günü
Amin canımİnşallah iyi haber verirsin arkadaşım sonucu yaz Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Hayırlısı olsun canım yarın haber veririsin o zamanAmin canım
Yarına kaldı eşimin işlerinden dolayı
Doktorumu aradım yarın yap o zaman dedi