- 28 Ekim 2016
- 91
- 58
- 18
- 33
- Konu Sahibi minikhatun01
-
Amin canim. Allah kizini da sana bagislasin once saglikli sonra gonlundekini nasip etsin insallah.. Hepimiz saglicakla kucagimiza alalim. 17. Hafta tahmin yapmak icin biraz gec degil mi ya yoksa gostermiyor mu minikValla büyük hissediyorum17. Haftam dr erkeğe benzettim dedi bu hafta yani hala belirsiz. Bir kızım var 27 aylık gönlümden bir erkek geçiyor fakat kız olsada farketmez. Çünkü ben kızımı çooook seviyorum onun gibi bir tane daha gelecekse başımın üstünde yeri var. Yeterki rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah
Bacaklarını indirip kaldırıyordu o yüzden sanırım. Kızımda ikibuçuk aylıkken öğrenmiştim.Amin canim. Allah kizini da sana bagislasin once saglikli sonra gonlundekini nasip etsin insallah.. Hepimiz saglicakla kucagimiza alalim. 17. Hafta tahmin yapmak icin biraz gec degil mi ya yoksa gostermiyor mu minik
Ay ne guzell erken ogrenmissinizzBugun 13+6 yiz. Dr. %100 erkek dedi.
Poposunu donerse arkadan bakarsak pipisini de goruruz ve yanilma olmaz dedi. Popodan bakinca kordonla karismamis oluyormus.
Sen de bendensinnhala öğrenmiş değilim.. 2 kızım var oğlum olsun çok istiyorum..
Bugun 13+6 yiz. Dr. %100 erkek dedi.
Poposunu donerse arkadan bakarsak pipisini de goruruz ve yanilma olmaz dedi. Popodan bakinca kordonla karismamis oluyormus.
Sen de bendensinnhadi bkalm bizimkiler ne zaman gostercekk. Once saglkli olsunlar da kiz olsa da uzulme. 4 kiz kardesiz biz hic erkek yok. Annemde erkek tutmuyodu hep dusuk yapti. Ama biz 4 kiz oyle mutlu oyle bagliyiz ki birbirimize babam da iyi ki kizlarim var diyorr..onca yil erkek cocuk istemesine ragmen ablamin da iki kizi oldu olduk 6 kiz bakalm benim neyim olcak
Hadi gözünaydınnn.. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. inşallahSimdi doktordan geldim kizlarr prensesiim geliyormus allahin izniylee
Sagol canim benim Allah razi olsuunnHadi gözünaydınnn.. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. inşallah
Ay ne guzell ikiz olmasii once saglikli olsunlar daa allah gonlune gore versiin. Genetik varmiydi ailede bende olsun cok istemistim ama bizde yok ikiz gebelikler hep tek14+5 teyim bugün haftaya kontrol var cinsiyet öğreneceğiz sağlıklı olması en büyük dilek tabiki ama ikiz oldukları için bi kız bi erkek olmasını çok istiyorum. :) geçmiyorrr günleerrrr
sağlıkla gelsın.. gönlundekı olur ınsallah..Kızlar merhaba bu benim ikinci gebeliğim fakat ilkinin kalbi durdu 12. Hafta içerisinde kürtaj olmuştum. Bunda da sıkıntılı geçti ilk 12 haftam . Tabiki öncelik sağlıklı bir bebek ama kız geçiyor hep gönlümden . Doktorum bana da söylemedi hatta 12. Haftada gittiğimde 14. Haftada bakarız demişti . Bizde merak olunca 14.haftada uğradık bakcaz mı cinsiyete diye . 14 te erkek belli olur siz 16 da gelin 16 dan önce söylemeyeceğim dedi . Meraktan çatlıyorum . Rüyalarımda hep kız bebek görüyorum. Perşembe günü kontrolüm var . İnşallah bu kez söyler doktorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?