- 28 Ekim 2016
- 91
- 58
- 18
- 33
- Konu Sahibi minikhatun01
-
Hayir canim yaptirmadim o konuda cok kafam karisik. Doktorum ense kalinligini olcup normal dedi. Tarama testlerini cok destekleyen bir doktor degil. Sadece ayrintili ultrasonu onemsiyor. Sen ne yaptin?Aynen. rabbim hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.
2li test yaptırmışmıydın sen?
Ben cevremden cok araştırdım. Yaptırmayan daha cok idi.Hayir canim yaptirmadim o konuda cok kafam karisik. Doktorum ense kalinligini olcup normal dedi. Tarama testlerini cok destekleyen bir doktor degil. Sadece ayrintili ultrasonu onemsiyor. Sen ne yaptin?
Ayrintili icin ne dusunuyosun biraz pahali 380 tl istediler benim gittigim hastaneden. Mecbur yaptircam. Sen ne dusunuosun?Ben cevremden cok araştırdım. Yaptırmayan daha cok idi.
Bende yaptırmadım. Zaten cumartesi doktordaydım. Zamanıda gecmişti.
Oy masallah hadi bakalimm yakisikli bi prenss daha geliyorr saglicakla dogsuun insallahErkegim geliyor... :))
Oncelikle ne kadar sicak kanlisin ya kiz erkek hic fark etmez zaten ilk cocugum olcak insalah oyle gelinimden kiskanirim filen diye dusunmedim cunki.kocamda seviyo beni kaynanam kiskanmiyo sen fena bi kaynana.olcan anlasilanAy eger dogru goruyorsam cıkıntı dedikleri sey dik sanki yani erkek gibi gercekten bizim fotomuzda o cikinti egik biraz dahaben hep dusundum durdum cinsiyeti ogrenene kadar ay oglum olsa gelinimden kiskanirim evlendiremem onu daha cok severse diye korkarm gibi seyler sende de oluyomu canm
:) :)Oncelikle ne kadar sicak kanlisin ya kiz erkek hic fark etmez zaten ilk cocugum olcak insalah oyle gelinimden kiskanirim filen diye dusunmedim cunki.kocamda seviyo beni kaynanam kiskanmiyo sen fena bi kaynana.olcan anlasilan
Sagol canim sicakkanli buldugun icin yaniOncelikle ne kadar sicak kanlisin ya kiz erkek hic fark etmez zaten ilk cocugum olcak insalah oyle gelinimden kiskanirim filen diye dusunmedim cunki.kocamda seviyo beni kaynanam kiskanmiyo sen fena bi kaynana.olcan anlasilan
Amin canim tesekkurler darisi butun bekleyen ve isteyen herkese :)Oy masallah hadi bakalimm yakisikli bi prenss daha geliyorr saglicakla dogsuun insallah
Oo masalah daga yeni evlisin ben iki senelik evliyim uc bucuk aylik daga bizimki biz daga kizim oglum diye sevemiyoruz belli degil tam iki hafta sonra gitcez insalah dr. anneler cocuklarina duskun oluyor kizlar babaci erkekler anneci :)Sagol canim sicakkanli buldugun icin yanievet kiskanc bir kaynana olabilirdim heralde simdi de esim kiskanclik krizlerinde kizimi kimselere veremem ben diyor benim de ilk bebegim olcak daha 8 aylik evliyim.kayinvalidem esime duskun olmadigindan beni kiskanmiyor. Bu kiskancligim nerden acaba ama bence cocugumun mutlulugu herseyden onemli olurdu ben simdi boyle konusuyorum. Simdiden minikler dunyamiz oldu baksana
Erkek seninki erkek bence :) sen ogrenir ogrenmez bizimle de paylas. Kontrol gunleri gelmek bilmiyor deglmi? Bende kizimi gormek icin sabirsizlaniyorumOo masalah daga yeni evlisin ben iki senelik evliyim uc bucuk aylik daga bizimki biz daga kizim oglum diye sevemiyoruz belli degil tam iki hafta sonra gitcez insalah dr. anneler cocuklarina duskun oluyor kizlar babaci erkekler anneci :)
Ayrıntılı ultrason mu?Ayrintili icin ne dusunuyosun biraz pahali 380 tl istediler benim gittigim hastaneden. Mecbur yaptircam. Sen ne dusunuosun?
Evet canimAyrıntılı ultrason mu?
Allah saglikla kucagimiza.almayida.nasip etsin paylasirim burdan ogrendim.zamanErkek seninki erkek bence :) sen ogrenir ogrenmez bizimle de paylas. Kontrol gunleri gelmek bilmiyor deglmi? Bende kizimi gormek icin sabirsizlaniyorum
Dun saglik ocaginda kalp atislarini dinlediler minigimin o bile bambaska duygu
hayirlisi olsun canim :)Bayanlar merhaba yazdıklarınızın bir çoğunu okudum bende temmuz annesi olucam inşallah benim ilk hamileliğimde 12 haftalıkken bunda da 12+5 te öğrendik cinsiyetini ikisininde erkek olacağını çok önceden biliyordum yani öyle hissediyordum :) öylede oldu yarın kontrolumüz car bizimde heyecanla bekliyorum ..
Hanımlar bende geçen hafta öğrendim. Erkek dedi doktorum. 16 haftalıkken yani. :)
Bir sorum olucak şeker yüklemesi diye birşey varmis yaptıran var mı? Bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?