2017 temuuz anneleri cinsiyeti ögrenenler ve hala merakla bekleyenler burayaa

Aynen. rabbim hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.
2li test yaptırmışmıydın sen?
Hayir canim yaptirmadim o konuda cok kafam karisik. Doktorum ense kalinligini olcup normal dedi. Tarama testlerini cok destekleyen bir doktor degil. Sadece ayrintili ultrasonu onemsiyor. Sen ne yaptin?

Hayir canim yaptirmadim o konuda cok kafam karisik. Doktorum ense kalinligini olcup normal dedi. Tarama testlerini cok destekleyen bir doktor degil. Sadece ayrintili ultrasonu onemsiyor. Sen ne yaptin?
Ben cevremden cok araştırdım. Yaptırmayan daha cok idi.
Bende yaptırmadım. Zaten cumartesi doktordaydım. Zamanıda gecmişti.

Oncelikle ne kadar sicak kanlisin ya kiz erkek hic fark etmez zaten ilk cocugum olcak insalah oyle gelinimden kiskanirim filen diye dusunmedim cunki.kocamda seviyo beni kaynanam kiskanmiyo sen fena bi kaynana.olcan anlasilan

Oncelikle ne kadar sicak kanlisin ya kiz erkek hic fark etmez zaten ilk cocugum olcak insalah oyle gelinimden kiskanirim filen diye dusunmedim cunki.kocamda seviyo beni kaynanam kiskanmiyo sen fena bi kaynana.olcan anlasilan
Sagol canim sicakkanli buldugun icin yani evet kiskanc bir kaynana olabilirdim heralde simdi de esim kiskanclik krizlerinde kizimi kimselere veremem ben diyor benim de ilk bebegim olcak daha 8 aylik evliyim.kayinvalidem esime duskun olmadigindan beni kiskanmiyor. Bu kiskancligim nerden acaba ama bence cocugumun mutlulugu herseyden onemli olurdu ben simdi boyle konusuyorum. Simdiden minikler dunyamiz oldu baksana

Oo masalah daga yeni evlisin ben iki senelik evliyim uc bucuk aylik daga bizimki biz daga kizim oglum diye sevemiyoruz belli degil tam iki hafta sonra gitcez insalah dr. anneler cocuklarina duskun oluyor kizlar babaci erkekler anneci :)

Oo masalah daga yeni evlisin ben iki senelik evliyim uc bucuk aylik daga bizimki biz daga kizim oglum diye sevemiyoruz belli degil tam iki hafta sonra gitcez insalah dr. anneler cocuklarina duskun oluyor kizlar babaci erkekler anneci :)
Erkek seninki erkek bence :) sen ogrenir ogrenmez bizimle de paylas. Kontrol gunleri gelmek bilmiyor deglmi? Bende kizimi gormek icin sabirsizlaniyorum
Dun saglik ocaginda kalp atislarini dinlediler minigimin o bile bambaska duygu

Erkek seninki erkek bence :) sen ogrenir ogrenmez bizimle de paylas. Kontrol gunleri gelmek bilmiyor deglmi? Bende kizimi gormek icin sabirsizlaniyorum
Dun saglik ocaginda kalp atislarini dinlediler minigimin o bile bambaska duygu
Allah saglikla kucagimiza.almayida.nasip etsin paylasirim burdan ogrendim.zaman

Mrb arkaslar ben kk de yeniyim bende bu hafta ögrendim bebeğimn cinsiyetini 2 doktor da kız dedi kesinlikle hamile annelerin hissettiklerini düşünüyorum ayrıntılı ulturasyonu 20. Haftada yaptırmamı söyledi ayrıca üniversite araştrma hastaneleri de yapıyormuş isteyen arkadaşlar bulundukları ilde onları da araştrabilirler

Bayanlar merhaba yazdıklarınızın bir çoğunu okudum bende temmuz annesi olucam inşallah benim ilk hamileliğimde 12 haftalıkken bunda da 12+5 te öğrendik cinsiyetini ikisininde erkek olacağını çok önceden biliyordum yani öyle hissediyordum :) öylede oldu yarın kontrolumüz car bizimde heyecanla bekliyorum ..

Hayir
hayirlisi olsun canim :)

Bnde 16+5 de ogrendım erkek mıs yavrum saglikli olsunda kız erkek farketmıyo ama arkadaşların dediği gibi insan severken oglum kızım diye sevmek Bı baska oluyomus Rabbım isteyen herkese yaşatır ınsalah anne adayı olmak bıle muhteşem bide kucagimiza aldığımızdkı duyguyu anca kucagimiza alınca anlarız

Hanımlar bende geçen hafta öğrendim. Erkek dedi doktorum. 16 haftalıkken yani. :)
Bir sorum olucak şeker yüklemesi diye birşey varmis yaptıran var mı? Bilgisi olan

Hanımlar bende geçen hafta öğrendim. Erkek dedi doktorum. 16 haftalıkken yani. :)
Bir sorum olucak şeker yüklemesi diye birşey varmis yaptıran var mı? Bilgisi olan

Hayırlı olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Ben açken kan testi yaptırdım normal çıktı doktorum da çok zayıf olduğum için şeker yüklemesine gerek görmedi henüz ama ilerleyen haftalarda farklı bi gelişme olursa yapabiliriz dedi. sen yaptırdın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…