2017 temuuz anneleri cinsiyeti ögrenenler ve hala merakla bekleyenler burayaa

Selam , benim miniğiminde henüz cinsiyeti belli değil ama sanırım erkek hissediyorum ben. Çok ilginçtir.

Kızlar doktor amcamız dün cinsiyetimizi söyledi . Oğluşum olacakmış :) şimdi isim telaşı başladı :)

Selam kizlar 3 aylik 1 haftalik bi gunlukdu bakdinda yuzde 80 erkekge benzeti merak ediyorum degisirmi acaba

Kızlar doktor amcamız dün cinsiyetimizi söyledi . Oğluşum olacakmış :) şimdi isim telaşı başladı :)
Ay hadi bakalim saglicakla kucagina al oglusunu hangi isimler var aklinizda. Ben kizimin adini daha hamile oldugumu ogrendigim gun koymustum ve degistirmedim hic.erkek olsaydi esim koycakti oule anlasmistik en bastan

Selam kizlar 3 aylik 1 haftalik bi gunlukdu bakdinda yuzde 80 erkekge benzeti merak ediyorum degisirmi acaba
Erkek cocuklari hemen gosteriyo diyorlar ben yanilacagini dusunmuyorum ama sen yine de hazirliklar icin bir dahaki kontrolu bekle canim zira ne hikayeler okuyoruz burda her an hersey olabilir rabbimin takdiri

Kizlar tarama testleriniz ne durumda yaptirdiniz mi? Ayrintili ultrason icin aldiginiz fiyatlar neler onlari da paylasalim.. hangi hastaneye gidiyorsunuzz

Erkek cocuklari hemen gosteriyo diyorlar ben yanilacagini dusunmuyorum ama sen yine de hazirliklar icin bir dahaki kontrolu bekle canim zira ne hikayeler okuyoruz burda her an hersey olabilir rabbimin takdiri
Saol canim cevabin icin hayirlisi bakalim ultrsyon kagidindan anlaya bilirmisim.acaba cok merak edyom .

Ay hadi bakalim saglicakla kucagina al oglusunu hangi isimler var aklinizda. Ben kizimin adini daha hamile oldugumu ogrendigim gun koymustum ve degistirmedim hic.erkek olsaydi esim koycakti oule anlasmistik en bastan
Çok teşekkür ederim . İsmimizi de koyduk baştan beri aklımda olan ismi yani Berkay koyduk :) sadece tereddüt sebebim sınıftan bir öğrencimin ismi olması ve diğer velilerimin yanlış anlayabilme ihtimaliydi ama isimden vazgeçemedim ve belirledik . İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz

Mide bulantımın6 olmamasına banada öyle diyolar. Bakalımhayırlısı
Hayirlisi olsun canim saglikla gelsinlerde mutlu bir yasanti onlarin olsun Kizima pembis pembis ciciler aliyorum ilk duydugumdan beri. Insan kendine engel olamiyor rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsinn. Icime dogdu senin de kizin olcak

Bak canim bu tahmin et bakalim
Ay eger dogru goruyorsam cıkıntı dedikleri sey dik sanki yani erkek gibi gercekten bizim fotomuzda o cikinti egik biraz daha ben hep dusundum durdum cinsiyeti ogrenene kadar ay oglum olsa gelinimden kiskanirim evlendiremem onu daha cok severse diye korkarm gibi seyler sende de oluyomu canm

Aynen. rabbim hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.
2li test yaptırmışmıydın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…