- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- 133
- Konu Sahibi minikhatun01
-
Teşekkür ederim sağlıklı olsun önce sonra gönlümdeki inşallah :) cümlemizin bebeği sağlıklı olur hayırlı evlat olur inşallahsağlıkla gelsın.. gönlundekı olur ınsallah..
Ay ne guzell ikiz olmasii once saglikli olsunlar daa allah gonlune gore versiin. Genetik varmiydi ailede bende olsun cok istemistim ama bizde yok ikiz gebelikler hep tek
Ben de erkek hissetmistim hep. Ve mide bulantim falan hic olmadi o yuzden herkes erkek diyordu ama prensesim geliyor kismetse Allah hayirlisini versin canmSelam , benim miniğiminde henüz cinsiyeti belli değil ama sanırım erkek hissediyorum ben. Çok ilginçtir.
Merhabalar biz dün 15+1 de cinsiyetimizi öğrendik :) gösterirse eğer belli olur bencePazartesi 15+2 oluyor belli olurmu benimki de acaba ☺
Ay hadi bakalim saglicakla kucagina al oglusunu hangi isimler var aklinizda. Ben kizimin adini daha hamile oldugumu ogrendigim gun koymustum ve degistirmedim hic.erkek olsaydi esim koycakti oule anlasmistik en bastanKızlar doktor amcamız dün cinsiyetimizi söyledi . Oğluşum olacakmış :) şimdi isim telaşı başladı :)
Erkek cocuklari hemen gosteriyo diyorlar ben yanilacagini dusunmuyorum ama sen yine de hazirliklar icin bir dahaki kontrolu bekle canimSelam kizlar 3 aylik 1 haftalik bi gunlukdu bakdinda yuzde 80 erkekge benzeti merak ediyorum degisirmi acaba
Saol canim cevabin icin hayirlisi bakalim ultrsyon kagidindan anlaya bilirmisim.acaba cok merak edyom .Erkek cocuklari hemen gosteriyo diyorlar ben yanilacagini dusunmuyorum ama sen yine de hazirliklar icin bir dahaki kontrolu bekle canimzira ne hikayeler okuyoruz burda her an hersey olabilir rabbimin takdiri
Ay ben pek anlamam ama sen yine de at belki anlayanlar cikabilir bir de benimkiyle kiyaslarim bakalmSaol canim cevabin icin hayirlisi bakalim ultrsyon kagidindan anlaya bilirmisim.acaba cok merak edyom .
Çok teşekkür ederim . İsmimizi de koyduk baştan beri aklımda olan ismi yani Berkay koyduk :) sadece tereddüt sebebim sınıftan bir öğrencimin ismi olması ve diğer velilerimin yanlış anlayabilme ihtimaliydi ama isimden vazgeçemedim ve belirledik . İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza hepimizAy hadi bakalim saglicakla kucagina al oglusunu hangi isimler var aklinizda. Ben kizimin adini daha hamile oldugumu ogrendigim gun koymustum ve degistirmedim hic.erkek olsaydi esim koycakti oule anlasmistik en bastan
Ay ben pek anlamam ama sen yine de at belki anlayanlar cikabilir bir de benimkiyle kiyaslarim bakalm
Bak canim bu tahmin et bakalim
Mide bulantımın olmamasına banada öyle diyolar. BakalımhayırlısıBen de erkek hissetmistim hep. Ve mide bulantim falan hic olmadi o yuzden herkes erkek diyordu ama prensesim geliyor kismetse Allah hayirlisini versin canm
Hayirlisi olsun canim saglikla gelsinlerde mutlu bir yasanti onlarin olsunMide bulantımın6 olmamasına banada öyle diyolar. Bakalımhayırlısı
Ay eger dogru goruyorsam cıkıntı dedikleri sey dik sanki yani erkek gibi gercekten bizim fotomuzda o cikinti egik biraz dahaBak canim bu tahmin et bakalim
Aynen. rabbim hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.Hayirlisi olsun canim saglikla gelsinlerde mutlu bir yasanti onlarin olsunKizima pembis pembis ciciler aliyorum ilk duydugumdan beri. Insan kendine engel olamiyor rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsinn. Icime dogdu senin de kizin olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?