- 9 Temmuz 2016
- 170
- 78
- 13
- Konu Sahibi minikhatun01
-
Hayırlı olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Ben açken kan testi yaptırdım normal çıktı doktorum da çok zayıf olduğum için şeker yüklemesine gerek görmedi henüz ama ilerleyen haftalarda farklı bi gelişme olursa yapabiliriz dedi. sen yaptırdın mı ?
Bende gaziantep şahinbey araştırma hastanesin yaptım çok memnum kaldım ilk oglumda Sanko hastaneden yaptırdım keşkede özele okadar para vermeseydimMrb arkaslar ben kk de yeniyim bende bu hafta ögrendim bebeğimn cinsiyetini 2 doktor da kız dedi kesinlikle hamile annelerin hissettiklerini düşünüyorum ayrıntılı ulturasyonu 20. Haftada yaptırmamı söyledi ayrıca üniversite araştrma hastaneleri de yapıyormuş isteyen arkadaşlar bulundukları ilde onları da araştrabilirler
Sağolasın cumlemize insallah. Bende yaptirmadim doktor daha öyle bişey söylemedi zaten yirminci haftalarda oluyor sanırım. Ben daha 17yim . Nette araştırırken öğrendim şeker yuklemesini. Doktor söyler heralde dimi gerek var ya da yok diye.
Merhaba canım. 26 hafalık hamileyim erken Doğum riski ile yatıyorum işten rapor aldık . Kiloya gelince sanırım 5-6 kilo almışımdır . En son 20 gün önce tartılmıştım 4 kilo almıştımMerhaba kizlarr..nasil gidiyor hamilelikk :)) kilolar ne durumda..bayadır yazamadik sona yaklasiyoruzz neler hissediyosunuzz
Erken dogum riskini nasil gordu doktor canim ben hic anlamiyorum da aciklik fln mi varmis.Insallah zamaninda dogar melegın cok gecmis olsun.. bol bol yat dinlen zaten yavaş yavaş hamilelik zorlamaya basliyor vücut dinlenmek istiyorrMerhaba canım. 26 hafalık hamileyim erken Doğum riski ile yatıyorum işten rapor aldık . Kiloya gelince sanırım 5-6 kilo almışımdır . En son 20 gün önce tartılmıştım 4 kilo almıştım
Bende 61 le hamile kaldim su an 69 kiloyum. Hicbiseyden kısmıyorum elimden geldigince.Onun disinda bedenime bakanlar kilo almamissin diyo sadece karnim var o 9 kilo nerde inan bilmiyorumKızlar bnde allahın ıznıyle 28 haftalık oldum 54 ile hamile kaldım suan 64 kiloyum sanırım cok kilo aldım aslında oyle delı gıbı iştahım yok ama bebegım ıcın yararlı gıdalar almaya calısyorum hamur ısınıde pek yemiyorum
Bi gün okulda pantolonum tüm ıslandı . Ben zannettim ki kaçırdım felan ama idrar kokusu yoktu doktoru aradım . Su olabilir gel dedi . Ondan sonra da suyu felan ölçtü suyumun azaldığını gördük . Ama öyle aman aman çok fazla değil sanırım sızıyor . Erken Doğum yapabilirsin dedi . Bide bende plesenta previa diye bir teşhis kondu ama Hangisine istinaden erken Doğum olabileceğini söyledi bilmiyorum .Erken dogum riskini nasil gordu doktor canim ben hic anlamiyorum da aciklik fln mi varmis.Insallah zamaninda dogar melegın cok gecmis olsun.. bol bol yat dinlen zaten yavaş yavaş hamilelik zorlamaya basliyor vücut dinlenmek istiyorr
Olumlu dusun bol bol dinlen insallah hersey yolunda gider zamaninda gelir bebişBi gün okulda pantolonum tüm ıslandı . Ben zannettim ki kaçırdım felan ama idrar kokusu yoktu doktoru aradım . Su olabilir gel dedi . Ondan sonra da suyu felan ölçtü suyumun azaldığını gördük . Ama öyle aman aman çok fazla değil sanırım sızıyor . Erken Doğum yapabilirsin dedi . Bide bende plesenta previa diye bir teşhis kondu ama Hangisine istinaden erken Doğum olabileceğini söyledi bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?