2017 temuuz anneleri cinsiyeti ögrenenler ve hala merakla bekleyenler burayaa

Sağolasın cumlemize insallah. Bende yaptirmadim doktor daha öyle bişey söylemedi zaten yirminci haftalarda oluyor sanırım. Ben daha 17yim . Nette araştırırken öğrendim şeker yuklemesini. Doktor söyler heralde dimi gerek var ya da yok diye.

Bende gaziantep şahinbey araştırma hastanesin yaptım çok memnum kaldım ilk oglumda Sanko hastaneden yaptırdım keşkede özele okadar para vermeseydim vermeyin okadar para gerçekten yazık tüm tetkik hepsinide yaptılar 1 günde ve YRD. Doc bakıyor sonra siz bilirsiniz yinede

evet canım söyler açken kan testi ister zaten şeker yüklemesi içinde bilgilendirmesi gerekir :)

Merhaba kizlarr..nasil gidiyor hamilelikk :)) kilolar ne durumda..bayadır yazamadik sona yaklasiyoruzz neler hissediyosunuzz

Merhaba kizlarr..nasil gidiyor hamilelikk :)) kilolar ne durumda..bayadır yazamadik sona yaklasiyoruzz neler hissediyosunuzz
Merhaba canım. 26 hafalık hamileyim erken Doğum riski ile yatıyorum işten rapor aldık . Kiloya gelince sanırım 5-6 kilo almışımdır . En son 20 gün önce tartılmıştım 4 kilo almıştım

Kızlar bnde allahın ıznıyle 28 haftalık oldum 54 ile hamile kaldım suan 64 kiloyum sanırım cok kilo aldım aslında oyle delı gıbı iştahım yok ama bebegım ıcın yararlı gıdalar almaya calısyorum hamur ısınıde pek yemiyorum

Merhaba canım. 26 hafalık hamileyim erken Doğum riski ile yatıyorum işten rapor aldık . Kiloya gelince sanırım 5-6 kilo almışımdır . En son 20 gün önce tartılmıştım 4 kilo almıştım
Erken dogum riskini nasil gordu doktor canim ben hic anlamiyorum da aciklik fln mi varmis.Insallah zamaninda dogar melegın cok gecmis olsun.. bol bol yat dinlen zaten yavaş yavaş hamilelik zorlamaya basliyor vücut dinlenmek istiyorr

Bende 61 le hamile kaldim su an 69 kiloyum. Hicbiseyden kısmıyorum elimden geldigince.Onun disinda bedenime bakanlar kilo almamissin diyo sadece karnim var o 9 kilo nerde inan bilmiyorumdoktorlariniz rutin kontrollerde dogumdan konusmaya basladilar mii??

Erken dogum riskini nasil gordu doktor canim ben hic anlamiyorum da aciklik fln mi varmis.Insallah zamaninda dogar melegın cok gecmis olsun.. bol bol yat dinlen zaten yavaş yavaş hamilelik zorlamaya basliyor vücut dinlenmek istiyorr
Bi gün okulda pantolonum tüm ıslandı . Ben zannettim ki kaçırdım felan ama idrar kokusu yoktu doktoru aradım . Su olabilir gel dedi . Ondan sonra da suyu felan ölçtü suyumun azaldığını gördük . Ama öyle aman aman çok fazla değil sanırım sızıyor . Erken Doğum yapabilirsin dedi . Bide bende plesenta previa diye bir teşhis kondu ama Hangisine istinaden erken Doğum olabileceğini söyledi bilmiyorum .

Olumlu dusun bol bol dinlen insallah hersey yolunda gider zamaninda gelir bebiş ben de hep pimpirikleniyorum ic camasirim islaniyor surekli akintim oluyor gunluk ped kullanma dedi doktor ee boyle de olunca panik oluyorum suyum mu geldi diye ama sanirim o su baya yogun geliyor

28-29 haftalarda hala midesi bulantisi yasayan var mi? ilk uc ay cok kotu bulandi simdi yine geri geldi

Kızlar merhaba, size bir sorum olacaktı. Hamilelik döneminde cep telefonunu yaydığı radyasyondan korunuyomusunuz. Doktorum sakıncalı olabilir dedi. Araştırma yaptım kullandığımız elektronik cihazların tamamı neredeyse radyasyon yayıyor.
Bir atlet varmış yason marka onu denicem artık. Korunmak için başka yöntem bilen varmı.

Kızlar merhaba . Bugün kontrolüm vardı . Bebeğin suyunda sıkıntı Yok dedi doktor . 32. Haftada plesentanın durumuna tekrar bakacağız dedi . Daha önce kalpten operasyon geçirdiğim için Doğum şekli için kardiyoloji ile görüşmemi istedi . Şükür ilk defa herşey yolunda gidiyor diyerek odadan ayrılabildim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…