Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba oncelile hayirli olsun ben size bisey soracam iki embriyo transferinde fiyat aynimi oluyor yoksa fark aliniyormumerhaba arkadaşlar, konu var fakat güncel değiller yada ben bulamadımikiz anneleri hep beraber deneyimlerimizi paylaşalım
![]()
Aynı oluyorMerhaba oncelile hayirli olsun ben size bisey soracam iki embriyo transferinde fiyat aynimi oluyor yoksa fark aliniyormu
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah ikizlerinimerhaba arkadaşlar, konu var fakat güncel değiller yada ben bulamadımikiz anneleri hep beraber deneyimlerimizi paylaşalım
![]()
Aynı oluyor canım mMerhaba oncelile hayirli olsun ben size bisey soracam iki embriyo transferinde fiyat aynimi oluyor yoksa fark aliniyormu
Çok sağol canım, ilk gözükmedi yaklaşık 5 gün sonra gözüktü tek zannediyordukÇok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah ikizlerini
Ben de gidicem bakalım meraktayım hayırlısı olsun tek ikiz sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah
İlk değer 334 ikinci 2036Degerlerınız neydı? Transfer sonrası degerlernızı paylasrmsnz
Kaç gün sonra bukadar arttı canım günleri de yazar mısın?İlk değer 334 ikinci 2036
2 gün sonra canımKaç gün sonra bukadar arttı canım günleri de yazar mısın?
Benim ilk değer 160
3 gün sonra 628
Senin de ikiz mi canım, öyle görünüyor amaKaç gün sonra bukadar arttı canım günleri de yazar mısın?
Benim ilk değer 160
3 gün sonra 628
Bilmiyorum canım daha gitmedim doktora çağıracak diye bekliyorum.Senin de ikiz mi canım, öyle görünüyor ama![]()
Önce her şeyin hayırlısı, haberin olsun ikinci bebiş biraz daha geç görünüyor güzel haberlerin olur inşallah, transferin kaçıncı günü, keseyi görmeye ne zaman gideceksinBilmiyorum canım daha gitmedim doktora çağıracak diye bekliyorum.
Amin canım tek olsun 2 olsun hayırlı sağlıklı olsun da. Trasferin 17. Günü bugün. Yine test tekrarla dDi sabah test yapıp arayacağım bakalım ne zaman gel derseÖnce her şeyin hayırlısı, haberin olsun ikinci bebiş biraz daha geç görünüyor güzel haberlerin olur inşallah, transferin kaçıncı günü, keseyi görmeye ne zaman gideceksin
Kacıncı gun 334 cıktı acaba transfr snrasıİlk değer 334 ikinci 2036
Evet canım öyle oluyor 5-10 gün kadar fark var benim bir hafta sonra diğeri gözüktüarkadaşlar köşelerini gören var mı aranızda? boyutları nasıldı? biri büyük biri ona göre daha küçük olan var mı?