2017 Tüp bebek ile ikiz bekleyenler

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
43
merhaba arkadaşlar, konu var fakat güncel değiller yada ben bulamadım:olamaz: ikiz anneleri hep beraber deneyimlerimizi paylaşalım:KK200::anneadayı::anne::KK46::KK46:

Degerlerınız neydı? Transfer sonrası degerlernızı paylasrmsnz

merhaba arkadaşlar, konu var fakat güncel değiller yada ben bulamadım:olamaz: ikiz anneleri hep beraber deneyimlerimizi paylaşalım:KK200::anneadayı::anne::KK46::KK46:
Merhaba oncelile hayirli olsun ben size bisey soracam iki embriyo transferinde fiyat aynimi oluyor yoksa fark aliniyormu

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah ikizlerini
Ben de gidicem bakalım meraktayım hayırlısı olsun tek ikiz sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah ikizlerini
Ben de gidicem bakalım meraktayım hayırlısı olsun tek ikiz sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah
Çok sağol canım, ilk gözükmedi yaklaşık 5 gün sonra gözüktü tek zannediyorduk :KK46::KK46:

Bilmiyorum canım daha gitmedim doktora çağıracak diye bekliyorum.
Önce her şeyin hayırlısı, haberin olsun ikinci bebiş biraz daha geç görünüyor güzel haberlerin olur inşallah, transferin kaçıncı günü, keseyi görmeye ne zaman gideceksin

Önce her şeyin hayırlısı, haberin olsun ikinci bebiş biraz daha geç görünüyor güzel haberlerin olur inşallah, transferin kaçıncı günü, keseyi görmeye ne zaman gideceksin
Amin canım tek olsun 2 olsun hayırlı sağlıklı olsun da. Trasferin 17. Günü bugün. Yine test tekrarla dDi sabah test yapıp arayacağım bakalım ne zaman gel derse

Kızlarrr ilk test yaptiginizda progesteron degeriniz kacti

arkadaşlar köşelerini gören var mı aranızda? boyutları nasıldı? biri büyük biri ona göre daha küçük olan var mı?

arkadaşlar kese ler ini gören var mı aranızda? boyutları nasıldı? biri büyük biri ona göre daha küçük olan var mı?

NazC NazC cnm iki gündür rastlamadım sana. İyi misin canım merak ettim?

Back
X