- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Evet ama tayin süreci bekletiyor gebe kalırsam taşınma nasıl yapılır o düşündürüyor bu ay izinli olunca drda gidemedim zaten cumaya yumurta durumu hakkında bilgi almak için gideceğimİnşallah canım degerlendirme yapacağım benimde bu ay 1 hafta erken olmuştu aşılama ilaçlarından dolayınasip işte.. Hadi bakalım sen aşılama düşünüyordun değil mi
D Deli_manya benide eklermisin 23 temmuz bat bu akşamdan başlayıp okuyacağım tek tek herkese
Canım izne cikacam dedim ya bayramla nasıl geçti anlamadım izin dün gece geldik eve bayram öncesi nevsehir bayram sonrası Mersin'de idik pazar günü çıktık yola Bolu Yedigöllere abanta gittik bir gece kaldık gezdik ordanda eve geldik. Allah razı olsun dusunmussunA anneveoglusu Kuzum seni bir merak ettim bir merak ettim anlatamam.. aklıma neler geldi neler şükürler olsun iyisin..
:) hee çok şaaapıyorsuunnn canımNe alakası var? Ben çok mu şaaapıyorum?
Biraz şaaapıyorum tamam kabul..
Amin kuzu allah razı olsun
Okuruz tabikiP pastadelisi ah canm pardon kafa gitti seni eklemeyi unutmuşum.hemen ekliyorum.Bu arada seni 1. Umudumz olarak yazayım mı ne dersn
Kızlar sakine ye Ya musavvir okuyalım dedim hamile ya bebeği için güzel ve sağlıklı doğsun diye.Oda bize Ya evvel okumak istedi saolsn.
Hiçç önemli değil canım benim, yazmasanız da ben yine okumak isterim size. Rabbim kabul etsin dualarımızıP pastadelisi ah canm pardon kafa gitti seni eklemeyi unutmuşum.hemen ekliyorum.Bu arada seni 1. Umudumz olarak yazayım mı ne dersn
Kızlar sakine ye Ya musavvir okuyalım dedim hamile ya bebeği için güzel ve sağlıklı doğsun diye.Oda bize Ya evvel okumak istedi saolsn.
Kız sende benm gibi okumadan geçemiyor ya hu.Canm pardon 16 diye not etmiştm düZeltiyim.Saolasn canm beni anlamana sevndm.Sen ne alemdesn aşılamamı yaptırıyosn sen.?Selam kızlar forumda baya geri kalmıştım dünden beri oku oku ancak bitirdim. Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunNagehancım biz seni anlıyoruz biz de bu tepki karşısında şaşırdık ki birçok şey paylaştık biz kendi grubumuzda da. Böyle bir vedayı haketmedik. Ama sağlık olsun. M miyaz canım 1000 ya evvelini okudum. Şimdi sıra kimde benim bat 17 temmuz canım bu arada.
Hiçç önemli değil canım benim, yazmasanız da ben yine okumak isterim size. Rabbim kabul etsin dualarımızı
Sizin güzel kalbinize karşı yapılan bişey canım. İyi ki varsınızAy canm benm ne kadarda tatliş bi hamiş'miş bu
Kızlar ne diyecem yaa, haftasonu test yapan kimdi, hatırlayamadım. İlk önce 6 sonra 9 çıkmıştı. Bugün tekrarlayacaktı sanırımmm, çok merak ettim. Haberiniz varmı
Allah razı olsun kuzuSelam kızlar forumda baya geri kalmıştım dünden beri oku oku ancak bitirdim. Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsunNagehancım biz seni anlıyoruz biz de bu tepki karşısında şaşırdık ki birçok şey paylaştık biz kendi grubumuzda da. Böyle bir vedayı haketmedik. Ama sağlık olsun. M miyaz canım 1000 ya evvelini okudum. Şimdi sıra kimde benim bat 17 temmuz canım bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?