- Konu Sahibi Deli_manya
-
Biliyorum canım hepimize dendiğini ama öyle herkese açık bi yerde hoş durmuyor demek istediğim bu yani kuzuAbla ben uzatmıyorm gerçktn ama yapılan terbiyeszliğe susamazdm.Ama orda hepimize birden ne halinz varsa görün dendi sadece bana deil.Bir daha da bakmam zaten oraya.
Rica ederm dua içinde
Tamam canım bugün okurum namazlardan sonra inşSon gelen kızlar ekliycem sizi listeye eve geçnde zaten batlarınız yakın deil.sweetdreams1985 duygu bugül sevgül ablaya yani miyaza okuyoruz.liste 1.sayfada oradan bakabilrsn
Tamam canım okurum inşSon gelen kızlar ekliycem sizi listeye eve geçnde zaten batlarınız yakın deil.sweetdreams1985 duygu bugül sevgül ablaya yani miyaza okuyoruz.liste 1.sayfada oradan bakabilrsn
Diğer topicte sevcan bişeyler yazdı da biraz atışma oldu canım girip oku istersenD Deli_manya canım hayırdır bi olay mı oldu ben yine kaçırdım bi anlatsana
Valla kusura bakmayın canım zor bi hamilelik geciriyorum bulamtılar çileden çıkarıyor siz neler yapıyosunuz varmı gelişmelerHatırladık canım nasılsın unuttunuz bizleri amaa arada bi girin bari ya merak ediyoruz nasıl olduğunuzu
Evet cinsiyetinide yeni öğrendim oğlum olcakmış . Hep aklımdasınız inşallah rabbimin izniyle herkes bu duyguyu tadar. Ve tabiki inşallah kolay bi hamilelik gecirrsiniz :)Hatırladım tatlım hoş geldin Ya Maşallahhhhh bebiş büyümüş
Boşver canım ya sıkma canını olur öyle arada şeyler herkes iyi anlayışlı değil :)Hoşgeldn canm ama untmayn bizleri ya hu bütün acıyı üzüntüyü paylaşıyorz burada..Zaten canm skldı bazı mevzulara inanın benimde hevesm kalmadı.
Allah razı olsun kuzucuğum inşallah
Allah razı olsun canım inşallah cümlemizede versinMiyaz (sevgul) senin için ya evvel okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Bende bişey yok canım tedaviyide bıraktım baika bi doktora gittim daha sene dolmamış kendinde yumurtlarsın niye ilaç kullandırmış dedi. ama sevcan sakine sinem nazan hamile aklımda olan bunlar yani :) allah kolaylık versin kuzuValla kusura bakmayın canım zor bi hamilelik geciriyorum bulamtılar çileden çıkarıyor siz neler yapıyosunuz varmı gelişmeler
Evet gerek yok kırmaya kırılmaya o kadar şey paylaşıldı beraber bekledik birbirimize dua ettik üzüntümüzüde sevincimizide paylaştık bunlara hiç gerek yok yani üç günlük dünya o yüzden uzamasın dedim zaten herkes bi sakinleşsin yani
D Deli_manya bu arada ben ilk sayfadaki listede yokum ekleyecek misin yeni liste mi yapcan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?