2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Abla ben uzatmıyorm gerçktn ama yapılan terbiyeszliğe susamazdm.Ama orda hepimize birden ne halinz varsa görün dendi sadece bana deil.Bir daha da bakmam zaten oraya.
Rica ederm dua içinde
Biliyorum canım hepimize dendiğini ama öyle herkese açık bi yerde hoş durmuyor demek istediğim bu yani kuzu

A anneveoglusu bende dün ovu testrinde kopkoyu çift çizgi gördüm dünü degerlendirdik bugün tekrar yaptım ama artık silikti çatladı herhalde yumurtam zaten dün yoğun akıntı vardı soğüan kürürnünü de etkisi olduğunu düşünüyorum :) bugünüde degerlndirmeyi düşünüyorum spnra da gün aşırı devam ederim inş... sende dinlendin ohh miss hadi bakalım..

Valla kusura bakmayın canım zor bi hamilelik geciriyorum bulamtılar çileden çıkarıyor siz neler yapıyosunuz varmı gelişmeler
Bende bişey yok canım tedaviyide bıraktım baika bi doktora gittim daha sene dolmamış kendinde yumurtlarsın niye ilaç kullandırmış dedi. ama sevcan sakine sinem nazan hamile aklımda olan bunlar yani :) allah kolaylık versin kuzu

M miyaz okudum topiği yanlış anlaşılmalar restleşmeler kırıcı olmuş karşılıklı ne deyim rabbim bebişlerimizi göndersin de sakinleşelim topluca
Evet gerek yok kırmaya kırılmaya o kadar şey paylaşıldı beraber bekledik birbirimize dua ettik üzüntümüzüde sevincimizide paylaştık bunlara hiç gerek yok yani üç günlük dünya o yüzden uzamasın dedim zaten herkes bi sakinleşsin yani

Kızlar bu topici ben açtığım için ben karşılk verdm benm dışımda da zaten ebru dışında kimse birşey söylemedi..halbuki hepimize ne halinz varsa görün dendi.Ha onu yazana burdan ne yazsanda anlamaz ama yine kimse tepki göstermedi bnde bunu garipsedim açıkcası..Çünkü orda bana edilen hakaret de vardı bende burda herkes gibi duadan başka bişeye girmiyorm.Tepkinizi ona gösterin bana deil lütfen.Her neyse herkes herşeyi yapmakta özgürdür.
Gerçktn bu yazdklarım için üzgünüm kimseyi krmk istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…