- Konu Sahibi Deli_manya
-
Ben bayağı bi kiloluydum zayıfladım 78 olmuştum doktor sayesinde aldım zayıflayamıyorumda şimdi pkoda kilo verimi çok zor maalesefkiOooo abla bu klomen sıkntı ya ben kndi kilolarımı veremiyormmm
Ben bayağı bi kiloluydum zayıfladım 78 olmuştum doktor sayesinde aldım zayıflayamıyorumda şimdi pkoda kilo verimi çok zor maalesefki
Evet hareketliyimde ödemimde çok klomenden beri kıyıya vurmuş balina gibi geziniyorum yaEvet duymştm abla ama yazın verirsn sanki hareket öok oluyo abla
Aminn kuzu allah razı olsun bende yarın bailayacam inşallah zamanım olursa ben toptan okuyorum gerçi :) sevdiğim için bi başladım mı sonu gelmeden duramıyorum yeterki işim olmasın
direk asilama falan yapiliyormus galiba cnm orasini blmyrm cunku ben asilama kismini bile atlayip tup bebege gectimEn iyisi valla peki şimdi klomen yerine ne kullanılıyormuş ki kuzu
Hakkında hayırlısı inşallah canımdirek asilama falan yapiliyormus galiba cnm orasini blmyrm cunku ben asilama kismini bile atlayip tup bebege gectim
Abla sen daha ii biliyosn kiraz sapı falan hani onlardan iç tahatlatr belki.Bak ben bu mısır püskülü içiyorum ikinci aydaym sanrm rahatlattı beni bi iki ay daha böle geçerse anlıycamEvet hareketliyimde ödemimde çok klomenden beri kıyıya vurmuş balina gibi geziniyorum ya
He içiyor musun iç tabi o çok iyi bende içeyim ya kiraz sapıda varda onu içiyorum ödem atmıyor bende yani çok değil aslında bende yine taşta çıkmış olabilir böbrekte mısır püskülü içeyimde o taş içinde iyi canım sen devam et o idrar yollarını temizliyor bide tok tutuyor normalde ama sana kilo verdirmedi miAbla sen daha ii biliyosn kiraz sapı falan hani onlardan iç tahatlatr belki.Bak ben bu mısır püskülü içiyorum ikinci aydaym sanrm rahatlattı beni bi iki ay daha böle geçerse anlıycam
Hayırlı olsun kızlar yeni gördüm maalesef kan vermedim dr gerek yok şimdi haftaya bakalım dedi belki birden yükselir dedi ama benim umudum tükendi çok heveslenmiştimHehh buldumebru19 testi tekrarladın mı canım
Gelmez olurmuyum cnm hamileliğim netleşmedi maalesef dr kesin konuşmadı benimde moralim bozuldu haftaya bakalım belki birden yükselir dedi kafam karıştı hamileyim diye seviniyordumebru19 canım bende merak ettim görünce yazar dün aklımdaydı ama hamile diye belki gelmek istemez dedim
Gelmez olurmuyum cnm hamileliğim netleşmedi maalesef dr kesin konuşmadı benimde moralim bozuldu haftaya bakalım belki birden yükselir dedi kafam karıştı hamileyim diye seviniyordum
Sağol canımcımmmm niyetim hepinize öyle okumakMaşallah canıma
Canım sen kendi doktoruna mı gittin senin günün gelmemişti bile ve yükseliyordu birden yükselirde neymiş ben bunları anlamıyorum ha P pastadelisi ne de kese yok dış gebelik olabilir tarzında konuşmuştu kadın titredi sitresten kaç gün halbu ki haftası dolmamıştı takılma sen kendini sitres etme artacak ama sakin ol ki engellemesinGelmez olurmuyum cnm hamileliğim netleşmedi maalesef dr kesin konuşmadı benimde moralim bozuldu haftaya bakalım belki birden yükselir dedi kafam karıştı hamileyim diye seviniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?