2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bu adam bana şekermiş gibi yutturdu iki ay pis mikrop ikinci ay kilo aldım kistler arttı kullanmayayım dememe rağmen bu ayda kullanıp öyle ara verelim dedi ay doktorlarada güvenemeyecrksek ne yapalım biz daha ya

Evet hareketliyimde ödemimde çok klomenden beri kıyıya vurmuş balina gibi geziniyorum ya
Abla sen daha ii biliyosn kiraz sapı falan hani onlardan iç tahatlatr belki.Bak ben bu mısır püskülü içiyorum ikinci aydaym sanrm rahatlattı beni bi iki ay daha böle geçerse anlıycam

Abla sen daha ii biliyosn kiraz sapı falan hani onlardan iç tahatlatr belki.Bak ben bu mısır püskülü içiyorum ikinci aydaym sanrm rahatlattı beni bi iki ay daha böle geçerse anlıycam
He içiyor musun iç tabi o çok iyi bende içeyim ya kiraz sapıda varda onu içiyorum ödem atmıyor bende yani çok değil aslında bende yine taşta çıkmış olabilir böbrekte mısır püskülü içeyimde o taş içinde iyi canım sen devam et o idrar yollarını temizliyor bide tok tutuyor normalde ama sana kilo verdirmedi mi

ebru19 canım bende merak ettim görünce yazar dün aklımdaydı ama hamile diye belki gelmek istemez dedim
Gelmez olurmuyum cnm hamileliğim netleşmedi maalesef dr kesin konuşmadı benimde moralim bozuldu haftaya bakalım belki birden yükselir dedi kafam karıştı hamileyim diye seviniyordum

Gelmez olurmuyum cnm hamileliğim netleşmedi maalesef dr kesin konuşmadı benimde moralim bozuldu haftaya bakalım belki birden yükselir dedi kafam karıştı hamileyim diye seviniyordum

Canım ya moralini bozma sen inşallah değerin artacak. Biz burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Sen de inanarak dua et canım.

Canım sen kendi doktoruna mı gittin senin günün gelmemişti bile ve yükseliyordu birden yükselirde neymiş ben bunları anlamıyorum ha P pastadelisi ne de kese yok dış gebelik olabilir tarzında konuşmuştu kadın titredi sitresten kaç gün halbu ki haftası dolmamıştı takılma sen kendini sitres etme artacak ama sakin ol ki engellemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…