2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İyi hadi bakalm hayrlısyla gelsin güzel haberler canm

Kuzum 3 ağustos bat.. herşey yoluna girecek inşallah eşim operasyon geçirdi hemoroidden..
Ama iyiyiz..

:) hee çok şaaapıyorsuunnn canım
Ağlamadım bugün hiç.. :)

Kuzum 3 ağustos bat.. herşey yoluna girecek inşallah eşim operasyon geçirdi hemoroidden..
Ama iyiyiz..

Ağlamadım bugün hiç.. :)
Anaammmm ne kadann büyük başarı arzuş bak ağlarsan çok pis çemkiririm haaa ona göre ağlamak yok anlıyorum biliyorsun malum oluyor bana

canim ne diycem sana ben bes doktora gittim sadece 1 tanesi bana klomen tedavisi onerdi digerleri onermesi hatta birtanesi dediki bu tedavi yontemi artik cok eskide kaldi agri kesici gibi herkese veriyorlar onlarda bu isten anlamayan doktorlar dedi

canim ne diycem sana ben bes doktora gittim sadece 1 tanesi bana klomen tedavisi onerdi digerleri onermesi hatta birtanesi dediki bu tedavi yontemi artik cok eskide kaldi agri kesici gibi herkese veriyorlar onlarda bu isten anlamayan doktorlar dedi

Eee çatlama iğnesi nası olacakmşz canm peki?

Birde ne diycm abla sen demişsin yumurta takibi diye A anneveoglusu .Bu yumurta takibi herkese direkt yapılıyo mu aslnda bu güzel bi yöntem Yani yumurtalar kontrol edise ona göre ilişki yapılsa çatladımı çatlamadımı bilsek daha mantklı deil mi

isteee doktor bu yontemi daha cok uyguluyor ne catlatma igensi nede klomen veriyor sadece buna bakiyor tabiki hani pkolu geldiginde belki veriyordur yumurta catlatma ignesi ama

isteee doktor bu yontemi daha cok uyguluyor ne catlatma igensi nede klomen veriyor sadece buna bakiyor tabiki hani pkolu geldiginde belki veriyordur yumurta catlatma ignesi ama

O zaman bunu talep edelim bizde doktordan tabi inşallah gerek kalmaz ama varya ben bu ay iyice karıştırmşm günleri :) :) bügüne 17. Gün zannediodum 15 miş ahahha bu hallere de mi düşecktim

Sizin güzel kalbinize karşı yapılan bişey canım. İyi ki varsınız
Kuzuu sanada panik yapmayı yasaklıyorum aha bu yasak şu yasak topicte kimse kalmayacak :) ay valla kimse kasmasın kendini üzmesinde üç günlük dünya tadını çıkarın bide benim bugün kasıkta ağtı var kaç gündür böylede bugün daha bi beter adet geliyor sanırsamkii

Canım pkod her zaman çatlamayıp kist yapmaz yumurta giden hasta pkolu olunca büyümez çatlamaz diyip hemen ilacı yapıştırıyorlar banada yaptılar ya boş yere hakkım helal değil

Aynen canım önüne gelen klomen veriyor doktor da ondan dolayı kızdı siz daha yeni başlamışsınız sana neye göre bunu veriyor fln dedi.

Aha ee şimdi ne yağılıyormuş klomen zararlı aslında son gittiğim doktorda demişti zararlı ara ver kullanma sene dolmadan ne diye vermiş hem sen kendinde yumurtlayabilirsin diye dedim 7 kilo aldım bu ilsçlarla normalde yumurtluyordum adetimde düzenliydi şimdi düzenimde bozuldu o ilacın etkisi hemen geçmez dedi sene dolmadan hiç bişey yapma dedi

O zaman bunu talep edelim bizde doktordan tabi inşallah gerek kalmaz ama varya ben bu ay iyice karıştırmşm günleri :) :) bügüne 17. Gün zannediodum 15 miş ahahha bu hallere de mi düşecktim
iste cnm yumurta takibi yapilsin istiyorum de ama 2 gune bir doktora gidiyorsun

iste cnm o yuzden bnim gittigim doktorlar bna hic vermediler

Oooo abla bu klomen sıkntı ya ben kndi kilolarımı veremiyormmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…