- Konu Sahibi Deli_manya
-
Gelmez olurmuyum cnm hamileliğim netleşmedi maalesef dr kesin konuşmadı benimde moralim bozuldu haftaya bakalım belki birden yükselir dedi kafam karıştı hamileyim diye seviniyordum
Günaydın kızlar
He içiyor musun iç tabi o çok iyi bende içeyim ya kiraz sapıda varda onu içiyorum ödem atmıyor bende yani çok değil aslında bende yine taşta çıkmış olabilir böbrekte mısır püskülü içeyimde o taş içinde iyi canım sen devam et o idrar yollarını temizliyor bide tok tutuyor normalde ama sana kilo verdirmedi mi
Günde iki bardak içeceksin onu canım bide aç karına olacak yemeklerden önce yani kilo için değil iltihap için öyle daha etkili yani bunu ben m söylemiştim sana kuzu mısır püskülünü yaniAbla zaten 1 buçuk ay oldu Ramazan da başlamştı bi kilo verdm ama Tamazanda veriyodm zaten bide işte olmca akşam yatmaya yakın içiyorm genelde tok tutmasını hiç farketmedm ben ya
Allah razı olsun canım benim yüreğine sağlık. Yapayım canım malzeme alıp bu ara çıkamıyorum pek çıktığım zaman alacam inşallah kuzu ben zaten aç geziyorum ya çok obur biri değilim zaten yemeğe kalksam pkodan kaynaklı daha fazla bi şişerim gidecek inşallah teşekkür ederim ben düşünüp üşenmeden yazmışsın bunu duymuştum ama ihtimal vermedim ne yalan söyleyeyim madem arkadaşın sonuç almış bende yapayım canımM miyaz canım bende okudum duanı ama dün erken uyuyakalmışım yazamadım allah kabul etsin gönlüne göre versin :) birde sana bi arkadaşımın yapıp kilo verdiği bi kürü yazmak istedim
3 lt su
1 elma
1 limon
1 tatlı kaşığı top karar biber
1 kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
3 lt lik suya (elma ve limona bi kaç kesik atarak ama kesmeden) bunları atıp elma yumuşayana kadar kaynatıyorsun yani dağışmayacak sadece hoşaf gibi yumuşayacak ve bu kıvama geldikten sonra ocağın altını kapatıp tencereden bunları süzüyorsın hergün yarı aç yarı tok gibi kıvamda iken sabah akşam 1 bardak ılık içiyorsun :) bittikçe düzenli tekrarlamak lazım ama çok güzel kilo verdiriyor tabiki azcık da boğazı kesecen
İnşallah cnm ya valla benim iki dr takip etti kendi dr um üniversiteye ders vermeye gidiyo o yüzden bazen denk gelmiyoduk diğer dr bakıyodu kendi dr mu bi bulsam onla konuşacamCanım sen kendi doktoruna mı gittin senin günün gelmemişti bile ve yükseliyordu birden yükselirde neymiş ben bunları anlamıyorum ha P pastadelisi ne de kese yok dış gebelik olabilir tarzında konuşmuştu kadın titredi sitresten kaç gün halbu ki haftası dolmamıştı takılma sen kendini sitres etme artacak ama sakin ol ki engellemesin
Canım bak işte bi halttan anlamıyorlar demek ki sen adetten önce öğrendin ve değerin daha yeni olduğu için düşük yani birden yükselir belki diye bişey yok gerektiği gibi yükselecek zaten bunlara takılıp canınızı sıkmayın allah aşkına sakineye de dedim o kadar bunlar diplomayı nerden alıyor bilmiyorum gebelik var senin hayır doktorsun tıbben konuşuyorsun diyelim yanlış yada doğru az bi insanda ol ama değil mi karşındaki üzülür sitres olur diyede düşün biraz ama yok benimkide dayadı ilacı sonra eşimden tahlil istedik bozdu düzeni çorba etti gittim sıkıntı sende eşinde hiç bişey yok senin çocuğun olmuyor dedi bana ben ağzının payını bi güzel verdim ama dahasını hakediyordu demem o ki doktor şart evet ama her zamanda takılmamak lazım dediklerineİnşallah cnm ya valla benim iki dr takip etti kendi dr um üniversiteye ders vermeye gidiyo o yüzden bazen denk gelmiyoduk diğer dr bakıyodu kendi dr mu bi bulsam onla konuşacam
Ayyy ne güzel söyledin cnm yaa ağzına yüreğine sağlıkCanım bak işte bi halttan anlamıyorlar demek ki sen adetten önce öğrendin ve değerin daha yeni olduğu için düşük yani birden yükselir belki diye bişey yok gerektiği gibi yükselecek zaten bunlara takılıp canınızı sıkmayın allah aşkına sakineye de dedim o kadar bunlar diplomayı nerden alıyor bilmiyorum gebelik var senin hayır doktorsun tıbben konuşuyorsun diyelim yanlış yada doğru az bi insanda ol ama değil mi karşındaki üzülür sitres olur diyede düşün biraz ama yok benimkide dayadı ilacı sonra eşimden tahlil istedik bozdu düzeni çorba etti gittim sıkıntı sende eşinde hiç bişey yok senin çocuğun olmuyor dedi bana ben ağzının payını bi güzel verdim ama dahasını hakediyordu demem o ki doktor şart evet ama her zamanda takılmamak lazım dediklerine
Kuzum herkesi sıkıştırmak istemedim aynen o da okunuyorBaayu datlı arkadaşm benm ağzına yüreğine sağlık bunları bnde okurum ya Mucib i bilmiyodm hiç.
Günde iki bardak içeceksin onu canım bide aç karına olacak yemeklerden önce yani kilo için değil iltihap için öyle daha etkili yani bunu ben m söylemiştim sana kuzu mısır püskülünü yani
Günde iki bardak içeceksin onu canım bide aç karına olacak yemeklerden önce yani kilo için değil iltihap için öyle daha etkili yani bunu ben m söylemiştim sana kuzu mısır püskülünü yani
Canım bak işte bi halttan anlamıyorlar demek ki sen adetten önce öğrendin ve değerin daha yeni olduğu için düşük yani birden yükselir belki diye bişey yok gerektiği gibi yükselecek zaten bunlara takılıp canınızı sıkmayın allah aşkına sakineye de dedim o kadar bunlar diplomayı nerden alıyor bilmiyorum gebelik var senin hayır doktorsun tıbben konuşuyorsun diyelim yanlış yada doğru az bi insanda ol ama değil mi karşındaki üzülür sitres olur diyede düşün biraz ama yok benimkide dayadı ilacı sonra eşimden tahlil istedik bozdu düzeni çorba etti gittim sıkıntı sende eşinde hiç bişey yok senin çocuğun olmuyor dedi bana ben ağzının payını bi güzel verdim ama dahasını hakediyordu demem o ki doktor şart evet ama her zamanda takılmamak lazım dediklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?