2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım sende pko falan yok heralde değil mi? Klomen kullanma derim enazından şimdi kullanma biraz akışına bırak bakalım ne olacak her ay aynı olmaz

İyiyim canım benim ailemin yanındayım. Ara ara bakıp çıkıyorum ondan denk gelemiyor olabiliriz. Sen nasılsın?
Allah iyilik versin cankuşum valla ben iki üç gündür sıcaktan frnalık geçirmiş haldeyim bugünde migrenim tuttu lanet biraz hafifledi gibi ama geçer inşallah

Bu doktor yasak veriyor kullanırken ve 3 gün sonrasına kadar da yok dedi 3.günü gel dedi de. Ama muhtemelen ona gitmem.

Allah Allah o niye ki belki onu kullanırken yumurtan çatlayacak sonrası da üç gün yasak demesi daha ilginç..işte doktor doktoru tutmuyor belki onun da vardr bir bildiği..

Canım sende pko falan yok heralde değil mi? Klomen kullanma derim enazından şimdi kullanma biraz akışına bırak bakalım ne olacak her ay aynı olmaz

Canım pko demediler. Biraz yatkınlık var demişti doktor kan sonuçlarına göre ama ultrasonda normal görmüştü. O doktorum zaten akışına bırakalım demişti.

Allah Allah o niye ki belki onu kullanırken yumurtan çatlayacak sonrası da üç gün yasak demesi daha ilginç..işte doktor doktoru tutmuyor belki onun da vardr bir bildiği..

Aynen canım doktor doktoru tutmuyor diğerine dediğimde o yasaklardan çocuklar oluyor öyle saçma şey mi olur demişti

1 sayfada liste yapıldı canım oraya bakarsın kızlar ben Giresun'a gidiyorum hakkınızı helal edin dualardan unutmayın.internet orada çekmiyor pazartesi günü Yola çıkacağım inşaallah sıradan hepinize dualarınızı okuyacağım

İYİYİM GENEL OLARAK KASIKLARDA SANCI VAR ARA ARA O KADAR
ŞÜKÜR BU GÜNÜMÜZE CANIM

MİGREN Mİ VAR SEN ALLAH ŞİFA VERSİN ZOR
ADET OLDUN MU SEN
Allah razı olsun abla evet var tutuncada fena tutuyor ya iyi olmana sevindim ablacım evet adet oldum bitti 50.ci günde geldi çok çektirdi valla

Canım pko demediler. Biraz yatkınlık var demişti doktor kan sonuçlarına göre ama ultrasonda normal görmüştü. O doktorum zaten akışına bırakalım demişti.
Canım yumurtlaman illaki olur ama yani bak bende erkenden atldım klomen kullandım pişman oldum yeni gittiğim doktor kızdı hatta tabi senin kararın yine ben uyarayımda kuzu gerisi sana kalmış

iyiym kuzum ne olsun merak içindeyim oldu mu olmadı mı diye bi sorunum yok şimdilik..kaldı 7 gün öğrenmeme ama içimden bi ses olumsuz diyor..
sen nasılsın biraz toparladın mı..
Olumsuz düşünme canım umut olmadan olur mu hiç çok kaptırmamak gerek tamam ama umutta hep olmalı adet oldum ama ödemler tam gitmiş değil canım bitki içmeyr devam bi şu adetleri düzene koyabilirsem ne mutlu bana yani

Canım yumyumyumiyum varya onun aduda burcu hani onu öne aldılar aşılama yapıldı diye o yüzden ona okuduk kuzum yağmurdan sonra
Ayy ben bugun burciss okudım yarım hemen yumyuma okuyayım bari sonra sırada kım var bılıyor musun benım o gynleede yatulı nisafırım vardı mujabbetlerı hep kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…