- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.541
Canım sende pko falan yok heralde değil mi? Klomen kullanma derim enazından şimdi kullanma biraz akışına bırak bakalım ne olacak her ay aynı olmazSelam kızlar bugün doktora gittim. Ovulasyon testi yapıyodum kaç gündür hep silik çizgi çıktı ben de acaba yumurtam mı çatlamadı öğreneyim diye gittim. Yumurta yok dedi doktoroluşmamış. Adet olmayı bekle adet olunca 5.gün klomene başla dedi. Diğer doktorum klomene karşıydı kararsız kaldım ama akışına bırakcam muhtemelen.
Allah iyilik versin cankuşum valla ben iki üç gündür sıcaktan frnalık geçirmiş haldeyim bugünde migrenim tuttu lanet biraz hafifledi gibi ama geçer inşallahİyiyim canım benim ailemin yanındayım. Ara ara bakıp çıkıyorum ondan denk gelemiyor olabiliriz. Sen nasılsın?
İYİYİM GENEL OLARAK KASIKLARDA SANCI VAR ARA ARA O KADARA anneveoglusu ablacım sen ne durumdasın ağrın sızın yoktur inşallah
Y yumyumyumiyum Canım sen nasılsın
Bu doktor yasak veriyor kullanırken ve 3 gün sonrasına kadar da yok dedi 3.günü gel dedi de. Ama muhtemelen ona gitmem.
Canım sende pko falan yok heralde değil mi? Klomen kullanma derim enazından şimdi kullanma biraz akışına bırak bakalım ne olacak her ay aynı olmaz
Allah Allah o niye ki belki onu kullanırken yumurtan çatlayacak sonrası da üç gün yasak demesi daha ilginç..işte doktor doktoru tutmuyor belki onun da vardr bir bildiği..
Aynen canım doktor doktoru tutmuyor diğerine dediğimde o yasaklardan çocuklar oluyor öyle saçma şey mi olur demişti
yani yasak yasak ne ara olacak o bebe aa doktor
Allah razı olsun abla evet var tutuncada fena tutuyor ya iyi olmana sevindim ablacım evet adet oldum bitti 50.ci günde geldi çok çektirdi vallaİYİYİM GENEL OLARAK KASIKLARDA SANCI VAR ARA ARA O KADAR
ŞÜKÜR BU GÜNÜMÜZE CANIM
MİGREN Mİ VAR SEN ALLAH ŞİFA VERSİN ZOR
ADET OLDUN MU SEN
Canım yumurtlaman illaki olur ama yani bak bende erkenden atldım klomen kullandım pişman oldum yeni gittiğim doktor kızdı hatta tabi senin kararın yine ben uyarayımda kuzu gerisi sana kalmışCanım pko demediler. Biraz yatkınlık var demişti doktor kan sonuçlarına göre ama ultrasonda normal görmüştü. O doktorum zaten akışına bırakalım demişti.
Olumsuz düşünme canım umut olmadan olur mu hiç çok kaptırmamak gerek tamam ama umutta hep olmalı adet oldum ama ödemler tam gitmiş değil canım bitki içmeyr devam bi şu adetleri düzene koyabilirsem ne mutlu bana yaniiyiym kuzum ne olsun merak içindeyim oldu mu olmadı mı diye bi sorunum yok şimdilik..kaldı 7 gün öğrenmeme ama içimden bi ses olumsuz diyor..
sen nasılsın biraz toparladın mı..
Canım yumyumyumiyum varya onun aduda burcu hani onu öne aldılar aşılama yapıldı diye o yüzden ona okuduk kuzum yağmurdan sonra
Geçmiş olsun canımAllah iyilik versin cankuşum valla ben iki üç gündür sıcaktan frnalık geçirmiş haldeyim bugünde migrenim tuttu lanet biraz hafifledi gibi ama geçer inşallah
Ayy ben bugun burciss okudım yarım hemen yumyuma okuyayım bariCanım yumyumyumiyum varya onun aduda burcu hani onu öne aldılar aşılama yapıldı diye o yüzden ona okuduk kuzum yağmurdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?