- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.561
Bana okudunmu canımAyy ben bugun burciss okudım yarım hemen yumyuma okuyayım barisonra sırada kım var bılıyor musun benım o gynleede yatulı nisafırım vardı mujabbetlerı hep kaçırdım
Olumsuz düşünme canım umut olmadan olur mu hiç çok kaptırmamak gerek tamam ama umutta hep olmalı adet oldum ama ödemler tam gitmiş değil canım bitki içmeyr devam bi şu adetleri düzene koyabilirsem ne mutlu bana yani
Aynen canımbal çörekotu tarçın karışımından deneyim bari klomen yerine.
Yok canım sıradaki sen miydinBana okudunmu canım
Aynen canım onu dene. Bende yapmıştım onu gerçekten işe yarıyor bence.Aynen canımbal çörekotu tarçın karışımından deneyim bari klomen yerine.
Canım yumurtlaman illaki olur ama yani bak bende erkenden atldım klomen kullandım pişman oldum yeni gittiğim doktor kızdı hatta tabi senin kararın yine ben uyarayımda kuzu gerisi sana kalmış
aynen en iyisi bana daha kısmet olmadı o karışımı kullanmak ama istiyorum eğer aşılama tutmazsa ara vericem bi ay kendimi alternatif tıpa vericem
Aynen canım onu dene. Bende yapmıştım onu gerçekten işe yarıyor bence.
Canım 1 hafta kadar kullanmıştım adetin 3. günü müydü neydi? Sevgül zamanı olunca yazar tam olarak yanlış yönlendirmeyeyim tabi ama bu ay değil bir kaç ay önce yaptım o yüzden anımsamıyorum gününü..Ne kadar kullandın ne Zaman başladın adaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?