- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.521
Nasılsın kuzu denk gelemiyoruz bi türlüGünaydın M miyaz cım senin de cuman mübarek olsun.
Halim rabbime malum canım duani okudum rabbim kabul eder inşallah
Olsun canım sorun yok.. içiyoruz bakalım damacana ile bir bütünleşme hakimSonradan gördüm canım geçmiş olsun bol su iç bebiş etkilenmesin.
İyiyim canım benim ailemin yanındayım. Ara ara bakıp çıkıyorum ondan denk gelemiyor olabiliriz. Sen nasılsın?Nasılsın kuzu denk gelemiyoruz bi türlü
CANIM KLOMEN KULLANILIYOR YARDIMCI YUMURTLAMA İŞLEVİ İÇİN NEDEN KULLANMAYACAKSIN Kİ. BEN SENİN YERİNDE OLSAM BİR AY KULLANIR YUMURTALIKLAR UYARINCA YUMURTLAMA NASIL OLUYOR GÖRMEK İSTERİM. KLOMEN HAP İLE AŞILAMA OLAN BİRİNİ TANIYORUM AŞILAMADA HAP OLARAK TERCİH EDEBİLİYOR İĞNE KULLANMAYACAKSASelam kızlar bugün doktora gittim. Ovulasyon testi yapıyodum kaç gündür hep silik çizgi çıktı ben de acaba yumurtam mı çatlamadı öğreneyim diye gittim. Yumurta yok dedi doktoroluşmamış. Adet olmayı bekle adet olunca 5.gün klomene başla dedi. Diğer doktorum klomene karşıydı kararsız kaldım ama akışına bırakcam muhtemelen.
CANIM KLOMEN KULLANILIYOR YARDIMCI YUMURTLAMA İŞLEVİ İÇİN NEDEN KULLANMAYACAKSIN Kİ. BEN SENİN YERİNDE OLSAM BİR AY KULLANIR YUMURTALIKLAR UYARINCA YUMURTLAMA NASIL OLUYOR GÖRMEK İSTERİM. KLOMEN HAP İLE AŞILAMA OLAN BİRİNİ TANIYORUM AŞILAMADA HAP OLARAK TERCİH EDEBİLİYOR İĞNE KULLANMAYACAKSA
TAKİP EDİP NEDEN ÇATLAMA İĞNESİ VERMEDİ Kİ DAHA ÖNCE KULLANDIĞINI BİLYİORUM CANIM O ZAMAN BAŞKACanım bu doktor daha önce bana vermişti ama takip etmedi iğne de vurmadı. Yumurtam fazla büyüdü çatlamadı ve kiste dönüştü. Son adetim de gittim kistim gitti şükür. Kullanırsam da çatlatma iğnesi vurulmayı istiyorum. Diğer doktorum 1 yıldan önce vermesini doğru bulmamıştı kanser oranını artırıyor diye.
AMİN CANIM NASILSIN BENİM DÜN AŞILAMA SONRASI İLK İLİŞKİ OLDU KASIKLARIM ÇOK AĞRIDI HALADA ARA ARA AĞRI OLUYOR BİRDE JEL KULLANIYORUM YAA O AKIYOR ARA ARA AKINTI ŞEKLİNDE ODA BANA SIKINTI VERİYORHayırlı cumalar canlarım bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızın hayırlı olanlarını nasip etsin
AMİN CANIM NASILSIN BENİM DÜN AŞILAMA SONRASI İLK İLİŞKİ OLDU KASIKLARIM ÇOK AĞRIDI HALADA ARA ARA AĞRI OLUYOR BİRDE JEL KULLANIYORUM YAA O AKIYOR ARA ARA AKINTI ŞEKLİNDE ODA BANA SIKINTI VERİYOR
TAKİP EDİP NEDEN ÇATLAMA İĞNESİ VERMEDİ Kİ DAHA ÖNCE KULLANDIĞINI BİLYİORUM CANIM O ZAMAN BAŞKA
Selam kızlar bugün doktora gittim. Ovulasyon testi yapıyodum kaç gündür hep silik çizgi çıktı ben de acaba yumurtam mı çatlamadı öğreneyim diye gittim. Yumurta yok dedi doktoroluşmamış. Adet olmayı bekle adet olunca 5.gün klomene başla dedi. Diğer doktorum klomene karşıydı kararsız kaldım ama akışına bırakcam muhtemelen.
doktorlar klomen konusunda hem fikir değiller sanırım..bende ilk ay klomen kullandım sorun teşkil etmedi bence doktorun ne diyorsa uy canm tabi iyi bi doktor seçtiğine eminsen..klomen güzel geliştiriyor yumurtayı..
Anladım canım bakalım bi düşünücem. Size doktor ilişki yasağı vermiş miydi canım?
klomen kullanırken mi yok canm bize hiç ilişki yasak demedi şu zamana kadar..sadece aşılama günü yasak dedi o kdar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?