2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Selam kızlar bugün doktora gittim. Ovulasyon testi yapıyodum kaç gündür hep silik çizgi çıktı ben de acaba yumurtam mı çatlamadı öğreneyim diye gittim. Yumurta yok dedi doktor oluşmamış. Adet olmayı bekle adet olunca 5.gün klomene başla dedi. Diğer doktorum klomene karşıydı kararsız kaldım ama akışına bırakcam muhtemelen.

CANIM KLOMEN KULLANILIYOR YARDIMCI YUMURTLAMA İŞLEVİ İÇİN NEDEN KULLANMAYACAKSIN Kİ. BEN SENİN YERİNDE OLSAM BİR AY KULLANIR YUMURTALIKLAR UYARINCA YUMURTLAMA NASIL OLUYOR GÖRMEK İSTERİM. KLOMEN HAP İLE AŞILAMA OLAN BİRİNİ TANIYORUM AŞILAMADA HAP OLARAK TERCİH EDEBİLİYOR İĞNE KULLANMAYACAKSA

Canım bu doktor daha önce bana vermişti ama takip etmedi iğne de vurmadı. Yumurtam fazla büyüdü çatlamadı ve kiste dönüştü. Son adetim de gittim kistim gitti şükür. Kullanırsam da çatlatma iğnesi vurulmayı istiyorum. Diğer doktorum 1 yıldan önce vermesini doğru bulmamıştı kanser oranını artırıyor diye.

TAKİP EDİP NEDEN ÇATLAMA İĞNESİ VERMEDİ Kİ DAHA ÖNCE KULLANDIĞINI BİLYİORUM CANIM O ZAMAN BAŞKA

Hayırlı cumalar canlarım bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızın hayırlı olanlarını nasip etsin
AMİN CANIM NASILSIN BENİM DÜN AŞILAMA SONRASI İLK İLİŞKİ OLDU KASIKLARIM ÇOK AĞRIDI HALADA ARA ARA AĞRI OLUYOR BİRDE JEL KULLANIYORUM YAA O AKIYOR ARA ARA AKINTI ŞEKLİNDE ODA BANA SIKINTI VERİYOR

AMİN CANIM NASILSIN BENİM DÜN AŞILAMA SONRASI İLK İLİŞKİ OLDU KASIKLARIM ÇOK AĞRIDI HALADA ARA ARA AĞRI OLUYOR BİRDE JEL KULLANIYORUM YAA O AKIYOR ARA ARA AKINTI ŞEKLİNDE ODA BANA SIKINTI VERİYOR

bende pek değişiklik yok abla bugün 8. gün erken sanırım..kasık ağrısı normalmiş ona takılma bence benim aynı gün çok ağrıdı bugün biraz batma var sanki o da belli belirsiz kendimi de dinlemiyorum açıkcası kötüye alıştırmak için..

doktorlar klomen konusunda hem fikir değiller sanırım..bende ilk ay klomen kullandım sorun teşkil etmedi bence doktorun ne diyorsa uy canm tabi iyi bi doktor seçtiğine eminsen..klomen güzel geliştiriyor yumurtayı..

doktorlar klomen konusunda hem fikir değiller sanırım..bende ilk ay klomen kullandım sorun teşkil etmedi bence doktorun ne diyorsa uy canm tabi iyi bi doktor seçtiğine eminsen..klomen güzel geliştiriyor yumurtayı..

Anladım canım bakalım bi düşünücem. Size doktor ilişki yasağı vermiş miydi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…