2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bende kötüyüm canım neye midem bulanacğı belli olmuyo tatlı yiyorum bulanmuYo tuzlu yiyorum bulanıyor iyi değilim evden çıkmaya korkuyorum sokakta çıkartırım falan diye garip bişey napacam bilmiyorum

Çıkarıyon mu sen canm.Valla bnde hastaneye gelmeye korkuyom ama şmdilk çıkarma yok çok şükür amma cidden etkiliyo canm Yardm etsn Rabbm sakinoş atlattı çok şükür sıra bizde sanrm

Çıkarıyon mu sen canm.Valla bnde hastaneye gelmeye korkuyom ama şmdilk çıkarma yok çok şükür amma cidden etkiliyo canm Yardm etsn Rabbm sakinoş atlattı çok şükür sıra bizde sanrm
Canım kusmdım hiç ama kötüyüm yani bulantı tedirgin ediyo arabada çarşıda misafirlikte tutacak diye ödüm kopuyor sürekli çantamda leblebi taşıyorum sen napıyon

Aa ablacm seni böyle umutsz görmek hiç güzel deil ama ya neden zor olsun Rabbime zor diye bişey yok biliyosn

canım ümitsiz değilim yaş ve rahim yapımdan işimin kolay olmadığını biliyorum. rabbimden hayırlısı ile hep diliyorum ümidimi rabbime bağlıyorum yoksa neden aşılama yaptırayım

allah razı olsun hamişim ben sabırla bekliyorum sıramı inşallah hayırlısı ile nasip olacak

iç suyunu bol gebeliğin süresince hep iç su çok önemli zaten canım

Fulya abla ben meraktan çatlyorum ya hamilemiyim değil miyim diye ne zormuş beklemek aşılama olayında ama içime doğmuyor olmadı sanki
bende o merak bende hiç yok desem bir sonraki ay için ovi testi almayı bile konuştum bugün eşimle :))

Canım kusmdım hiç ama kötüyüm yani bulantı tedirgin ediyo arabada çarşıda misafirlikte tutacak diye ödüm kopuyor sürekli çantamda leblebi taşıyorum sen napıyon
Canm bnde aynen bazen iyiym bazen birden bi bastırıyo derin derin nefes al o zamn sanki biraz rahtlıyom.insann psikolojisinide etkiliyo mide bulantısı ya

canım ümitsiz değilim yaş ve rahim yapımdan işimin kolay olmadığını biliyorum. rabbimden hayırlısı ile hep diliyorum ümidimi rabbime bağlıyorum yoksa neden aşılama yaptırayım
Tabiki ablacm Rabbimn bi bildiği vardr zöanını bekletiyor sadece

Sancılara normal diyorlar canim kanaman olmadiktan sonra. Bebeklerimiz saglikla gelsin de biz sanci da çekeriz. Evet canım hamiş sayımız maşallah hızla artıyor inşallah hepimiz en kısa zamanda sizlerin de dualariyla hamilelik müjdesini veririz.

yok canım sen okumadın herhalde kum döküyormuşum ben sancılarım ondanmış..

Kızlar ne örüyonuz ay bugün çok sıcaktı ne yerimden kalkabildim ne bişey yapabildim nefesimi kesti sıcak resmen ya bi tembelleştim ben bugün yemek bile yapamadım şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…