- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.081
erken mii olsa çıkardı be güzelimhım şimdi anladım
idrarda 15 gun erkenmiş ama belli olmaz
gecen hafta okudum benerken mii olsa çıkardı be güzelim
sen aklıma düşürdün ondan beri nete bakıyorum bulamadımki ben idrarda da çıkar diye düşünüyorum kan tahlilinden de kırmızı kart yersem diye korkumdan gidemem vallahi teste ben yaaagecen hafta okudum ben
aşılamadan snr ilk kez kanda görülürmüş 15 gün snr
idrarda görülmesi daha ileriki günleri bulurmuş
sen aklıma düşürdün ondan beri nete bakıyorum bulamadımki ben idrarda da çıkar diye düşünüyorum kan tahlilinden de kırmızı kart yersem diye korkumdan gidemem vallahi teste ben yaaa
benim pazartesine kadar kırmızılar gelmezse o zaman test yapayım ben bakalım hayırlısıBekle bakalım o halde nasılsa senın regl gunun bugunmuş
benim kan testimle regl gunum arasında bir hafta vardı
inşallahbenim pazartesine kadar kırmızılar gelmezse o zaman test yapayım ben bakalım hayırlısı
Ay canım kusura bakma bilmiyordum Nice nice yıllara Bu yaşın hediyesiyle gelsin meltemim..
canım doğum günün kutlu olsun allah sevdiklerinle güzel ve sağlıklı bir ömür nasip etsin
yeni yaşında bebeğine hayırlısı ile kavuşman dileğiyle
Canım.bende idrarda yaptigimda çıkmamıştı adet günü kanda çıktı inşallah bebisin seninledirerken mii olsa çıkardı be güzelim
canım bugün adet günüm ama kan testi yaptırmaya cezaretim yok bekliyorum kuzu kuzu adetin gelmesiniCanım.bende idrarda yaptigimda çıkmamıştı adet günü kanda çıktı inşallah bebisin seninledir
Aynen A anneveoglusu fulyacım ümitsizlik yok Rabbim en güzel zamanı bilir biz sabredelim yeter kiTatlım sabırla beklemeye devam.. kurban olduğum mevlam yardım bekleyen kullarına deva verecek ben inanıyorum.. bu ay olmazsa diğer ay olmazsa diğer ay.. siz bu ay çalışmaya devam edin lütfen duyguyu hatırla fulyam
Sağol bitanem ağzına sağlıkM miyaz Sevgülüm geçmiş olsun canım Allah şifa versin babacigina
sweetdreams1985 Duygucum duani okudum rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
A anneveoglusu Fulyacim rabbim bir gün bize de nasip edecek inşallah o gün çok yakında
Anladım.cnm ama.olumlu düşün ya olumsuz düşünme inşallah hayırlı haberler alırsın bizede güzel.haberler verirsin ben klomenden sonra 14 gün test yaptigimda negatifti adet günü kanda öğrendim cnm darısı başınacanım bugün adet günüm ama kan testi yaptırmaya cezaretim yok bekliyorum kuzu kuzu adetin gelmesini
canım adet günün ile 14. gün arası kaç gün vardıAnladım.cnm ama.olumlu düşün ya olumsuz düşünme inşallah hayırlı haberler alırsın bizede güzel.haberler verirsin ben klomenden sonra 14 gün test yaptigimda negatifti adet günü kanda öğrendim cnm darısı başına
canım sen aşılamadan kaç gün sonra adet oldun rahim içi jel kullanıyormuydun ve idrardan test kaçıncı gün test yaptın
Canım ben 1 hafta erken adet oldum jel ilaç hiç bişey kullanmadım test yapmadan adet oldum zaten yani açılamayan 10 gün sonra falancanım sen aşılamadan kaç gün sonra adet oldun rahim içi jel kullanıyormuydun ve idrardan test kaçıncı gün test yaptın
Amin allah razı olsun canım cümlemizinkinide inşallahçok geçmiş olsun allah şifa versin babacığına size bağışlasın
4 yada 5 gün vardı sanırım tam hatırlamıyorum canım yanlış bilgi vermim bebişim iyi çok şükür iki gün sonra kontrol var o zaman belli olur cinsiyet sanırım göstermedi kendini geçen ay:)canım adet günün ile 14. gün arası kaç gün vardı
hayırlısı olsun canım hakkımızda
senin bebiş nasıl cinsiyeti ne canım
Regl oldun mu merak ettimcanım sen aşılamadan kaç gün sonra adet oldun rahim içi jel kullanıyormuydun ve idrardan test kaçıncı gün test yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?