- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.101
Yok canım olmadım.Regl oldun mu merak ettim
Ay cok heyecanlandımYok canım olmadım.
Pek değil ama vajinal jel gecikme yapabilir misAy cok heyecanlandım
Normalde gecıkır mi regl'n
BEnde de bu ay hayatımda ilk defa reglm 2 gün erken oldu ve inanılmaz kanamam olduPek değil ama vajinal jel gecikme yapabilir mis
Hoşgeldin canım hamislik nasıl geçiyorMerhaba kizlar bende geldim
Dusuk tehlikem var canim dinleniyorum bol bol.keseyi gordum kalp atisini haftaya dedi.bekliyoru Allahin izniyle. Sen naptin nasil gidio keyifler nasilHoşgeldin canım hamislik nasıl geçiyor
Bende Asilamanin 16. Gunundeyim kan testi yaptirmadim korkudan evde test yaptım negatif vajinal jel gecikme yapabilir mis. Adet olmayi bekliyorum. Sen nezaman test yapmistin kandan mi öğrendin jel kullandın miDusuk tehlikem var canim dinleniyorum bol bol.keseyi gordum kalp atisini haftaya dedi.bekliyoru Allahin izniyle. Sen naptin nasil gidio keyifler nasil
GünaydınHayırlı cumalar günaydınlar hanımlar
Aminnn canım, Allah razı olsun. Rabbim inşallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin. Bu arada doğum gününde kutlu olsun canım, yeni yaşında bebişin gelir inşallahP pastadelisi 731 Ya Halık, 213 Ya Bari,336 Ya Musavvir okudum canım. Rabbim evladını sağlıcakla dünyaya getirebilmeni nasip etsin.
Ve zikirler bitti
Hayırlı cumalar canım, ben pek giremiyorum, çünkü baya ağır geçiriyorum kızlar. Çok şükür yinede. Okudum yazılanları canım, kırmızılar gelene kadar umut vardır, bekleyelim. İnşallah dedikleri gibi idrar için erkendir, o yüzden çıkmamıştırHayırlı cumalar günaydınlar hanımlar
yok canım olmadım bekliyorum kuzu kuzu kendileriniGünaydın
Oldun mu regl:)
rabbim kuvvetini arttırsın yoktur canım yaa kuzu kuzu bekliyorum kırmızıları eşimde umutlu hala bakalım ne göreceğizHayırlı cumalar canım, ben pek giremiyorum, çünkü baya ağır geçiriyorum kızlar. Çok şükür yinede. Okudum yazılanları canım, kırmızılar gelene kadar umut vardır, bekleyelim. İnşallah dedikleri gibi idrar için erkendir, o yüzden çıkmamıştır
sen olmadım dedıkce ben heyecanlanıyorumyok canım olmadım bekliyorum kuzu kuzu kendilerini
nasılsın günaydın canım
sen olmadım dedıkce ben heyecanlanıyorum
hamıle olabilirsin bence :)
iyiyim işte çalışmaya devam ne olsun :)
valla sen iyi sabırlısın ben asla bekleyemezdım bu kadareşimde aynı durumda günde birkaç kere arayıp kırmızı kart yeyip yiyemediği soruyor
inşallah güzel haberler veririm
bende dr sekreteri ile görüştüm abla sen test yap artık yaa diyor gel kan ver diye :))
canım tüp bebek için beni dr Bahçeci Fulya Tüp bebek Merkezine yollayacakmış
orda hocası Remzi Abalıya yönlendiriyor burda idi o hoca istifa etti biliyorum meger oraya gitmiş
nbu forumda güzel yorumlar var klinik ve dr için ekimde yaptıracağız eşimle karar verdik
canım 5 yıldır hep negatif görürsen sabır elde ediyorsun birde rahim sıkıntı varya tutmaz gözüyle bakıyorumvalla sen iyi sabırlısın ben asla bekleyemezdım bu kadar
orda ne kadara mal oluyormus fiyat verdiler mi bahçeci için
iyi oldugunu ben de duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?